Valla bibi normalde bende öyle dovusculeri tutmuyordum turabi ve atakani hic bir zaman tutmadim birinc olsun istemedim.ama adem gercekten baska.resmen alın teri yani.bu yarismayi en cok hakeden oHa bir de 1. zaten belli adem çünkü acun her sene ya boksör ya dövüşçü birini birinci yapıyor
Evet o lafi duyunca bende delirdim sinirden. Hele o havuc yok mu carpivercen ağzının üstüne bitane.off bu yarisma bana kalp krizi gecirtecek sinirden.:))Yaa kazanınca biz asılıyoruz oyunlara biz kazanıyoruz diyorlar, kazanamayınca ve adem kazanınca bir zahmet kazansın bu onun oyunu diyorlar. Hem nankör hem iticiler
Melek
Kızcağaz
Ben eniyisi mi bu topikten çıkayım ötekileri sevmediğinizden sabriyeyi bile tutuyorsunuzyok artık demek istiyorum
Yo ben haketmiyor demiyorum zaten ama hiç şaşmıyor birincilerValla bibi normalde bende öyle dovusculeri tutmuyordum turabi ve atakani hic bir zaman tutmadim birinc olsun istemedim.ama adem gercekten baska.resmen alın teri yani.bu yarismayi en cok hakeden o
Ayy insallah keske furkani soylese bideŞahika hızlıca 2 kere düşse de ünlüler kaybetse. Bireyseli de şahika alsa. Ay noooluuurrrrr
Adem le ogedayin karsilasmasinda ikisi birbirine ne guzellerdi sakatlandilar ama hoslardi birlesmeden sonra ogedayla adem saglam bir dostluk kurar insallah
Ayy insallah keske furkani soylese bide
İlhan bariz bir şekilde sakin bu aralar ya da halsiz. ya da kameraların olmadığı yerlerde aktif...
Adem sahika sabriye fatihide yanlarina cekip birini soyleseAh keşkeeeee ama diğer yazılan fatih olur ve fatih elenir kesin
İlhan bariz bir şekilde sakin bu aralar ya da halsiz. ya da kameraların olmadığı yerlerde aktif...