SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Ha bir de 1. zaten belli adem çünkü acun her sene ya boksör ya dövüşçü birini birinci yapıyor
Valla bibi normalde bende öyle dovusculeri tutmuyordum turabi ve atakani hic bir zaman tutmadim birinc olsun istemedim.ama adem gercekten baska.resmen alın teri yani.bu yarismayi en cok hakeden o

Yaa kazanınca biz asılıyoruz oyunlara biz kazanıyoruz diyorlar, kazanamayınca ve adem kazanınca bir zahmet kazansın bu onun oyunu diyorlar. Hem nankör hem iticiler
Evet o lafi duyunca bende delirdim sinirden. Hele o havuc yok mu carpivercen ağzının üstüne bitane.off bu yarisma bana kalp krizi gecirtecek sinirden.:))

Adem le ogedayin karsilasmasinda ikisi birbirine ne guzellerdi sakatlandilar ama hoslardi birlesmeden sonra ogedayla adem saglam bir dostluk kurar insallah

Ben ademciyim esim ogedayci ,bende ikisi bir giderler finale artik hangisi alirsa diyorum

Al şimdi adem o kadar kazansa ne faydası oldu yazık değil mi emegine yapışmışsın bir beceriksize bırak elensin gitsin
Neyse inşallah güçlü isimleri yazarlar da sabriye gider hilmicem nasıl yolladı o taktikle duyguyu en güzelini yapmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…