- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.441
- 43
İlhan zaten dokunulmaz ilhan adem sabriye serhat veya sema çikmalıydı başka türlü sanmıyorum sabriye gitsinKorkuyorlar kendilerini yazdirmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlhan zaten dokunulmaz ilhan adem sabriye serhat veya sema çikmalıydı başka türlü sanmıyorum sabriye gitsinKorkuyorlar kendilerini yazdirmaya
Sonrada kafayı eğer hindi gibi kara kara düşünürAllaaaaahh sedat delikanlılık yaptı simdi kendi çapında durun.
Serhat ve Sedat yeterdi tarık şuan riskteİlhan zaten dokunulmaz ilhan adem sabriye serhat veya sema çikmalıydı başka türlü sanmıyorum sabriye gitsin
İşlerine öyle geldi benceTarık da beni çıkarın demiş zaten
Valla ben emin olamiyorum artık bizim millet kafayı yemiş oy atıyorlar şu kadına :)Serhat ve Sedat yeterdi tarık şuan riskte
Yok sabriyeye atOylar tarıkaaa
Yok sabriyeye at
Aynen sedatı ben de pek sevmiyorum ama adam çok hızlı ünlüleri tutuyorum sonuçta kaybeden biri gitsin neden sedat gidicekAdemle tarık kalır. Tarık gibi adamları seviyoruz adaya neşe de lazım. Sabriye gitsin ya. Sedat yarışıyor kazanıyor yine.
Tut tut şaşırmamAllah Allahhhh ben sabriyeyi sevmiyorum dedim sen taktın sabriyeyi tutturcan bana zorla
Furkanın abileri ablaları var gider mi daha durAmannn işler karıştı.
Furkan gitmeyecek bofffff
Tut tut şaşırmam
Furkanın abileri ablaları var gider mi daha dur
Kime gıcık olsam onu tutuyuyorsun