SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Ha bir de 1. zaten belli adem çünkü acun her sene ya boksör ya dövüşçü birini birinci yapıyor :KK70:
Valla bibi normalde bende öyle dovusculeri tutmuyordum turabi ve atakani hic bir zaman tutmadim birinc olsun istemedim.ama adem gercekten baska.resmen alın teri yani.bu yarismayi en cok hakeden o

Yaa kazanınca biz asılıyoruz oyunlara biz kazanıyoruz diyorlar, kazanamayınca ve adem kazanınca bir zahmet kazansın bu onun oyunu diyorlar. Hem nankör hem iticiler
Evet o lafi duyunca bende delirdim sinirden. Hele o havuc yok mu carpivercen ağzının üstüne bitane.off bu yarisma bana kalp krizi gecirtecek sinirden.:))

Adem le ogedayin karsilasmasinda ikisi birbirine ne guzellerdi sakatlandilar ama hoslardi birlesmeden sonra ogedayla adem saglam bir dostluk kurar insallah

Al şimdi adem o kadar kazansa ne faydası oldu yazık değil mi emegine yapışmışsın bir beceriksize bırak elensin gitsin :KK12:
Neyse inşallah güçlü isimleri yazarlar da sabriye gider hilmicem nasıl yolladı o taktikle duyguyu en güzelini yapmıstı :spor:

X