Ya iste o urkutuculuk cok guzel. Iri yari, sert tavirli. Bagirirken bile seksiÖff shot Gokhan cok ürkütücü bi tip. Kavgaci bagiriyor cagiriyor. Sac sakal karismis hanzo gibi olmus. :))) Bi de o adam beni korkutuyor yav. Adada olsam Gokhani gorunce Annecim diye ciglik atardim
Berna elendiKim elendii :/
Öncelikle merhaba
Kac gundur kk ya girmemenin verdigi pismanligi yasadim su an survivor basligini gordum nasil şaşırdım bu kadar sayfayi da okuyamadim ama genel olarak oylardan anladığım adem ve ilhan genel olarak favori
Bende ikisini destekliyorum ama Adem biraz daha ağır basiyor tabi. Sabriyeye yapilanlara uzuldum ama yerli yersiz mizlamasindan sıkıldım hakliyken haksizi oynuyor bildigin. Sen bir sporcusun aglamak yakisir mi hic ama? Ama yapisi oyle onun herhalde mac sonrasi da aglarmis o
Yok bebişim Sabriye değil. Net desteklediğim biri yok, hoşlanmadıklarım var İlhan, Sadin gibi, sevmediklerim var Sedat, Serhat falan ama kesin bir adayım yok. Gökhan'ı seviyorum o da fizikten falan ehem
sabriye yine gelecek konseyde aday olacak kıza yazık haftalardır potada
aslında psikolojisi açıcından gitmesi iyi olacak çok yıpranıyor çunkü
Berna elendi
En güzeli de herkese kes, sus, konuşma derken kendine geldiğinde "beni susturamazsınız, kendi fikrimi söylüyorum, konuşma özgürlüğüm var" diyor olmasıŞu berna kekliklerden bi kurtulsak sen-bana-bağı-ra-maz-sın konuşmalarından bıkkınlık dgeldi yeminle elinin tersiyle bi çarpıcan
Şu berna kekliklerden bi kurtulsak sen-bana-bağı-ra-maz-sın konuşmalarından bıkkınlık dgeldi yeminle elinin tersiyle bi çarpıcan
Artık ciddiyede almıyorlar hehe diyorlarEn güzeli de herkese kes, sus, konuşma derken kendine geldiğinde "beni susturamazsınız, kendi fikrimi söylüyorum, konuşma özgürlüğüm var" diyor olması
bence eğlenceli ya, ilerde güzel ekmek çıkar ondan, kavgalar gürültüler
Ve bibi diskalifiyeArtık ciddiyede almıyorlar hehe diyorlar
Ay yok benim etrafımda değil iyiki kedi gibi düşün ne zaman saldıracağım belli olmaz yumruğumu göremez bile bi anda suratının ortasına çakarım
Bırrr sabah sabah bu ne libidoVe bibi diskalifiye
Ya Gökhan hep konuşsun, hatta arada bağırsın falan, oyş ne güzel oluyor
Ve bibi diskalifiye
Ya Gökhan hep konuşsun, hatta arada bağırsın falan, oyş ne güzel oluyor
Mağara adamı seviyorsademek hanımımWayyyy gökhan da tam mağara adamı gibi ama demi