Bırrr sabah sabah bu ne libido
Aman olayım diskalifiye gururla giderim hatta vurduktan sonra şimdi diskalifiye edebilirsiniz acun bey derim
Ay ama işte o güzel zaten. Hem iri yarı, hem esprili eğlenceli, hem yeri geldiğinde sert. Güçlü duruyor.Wayyyy gökhan da tam mağara adamı gibi ama demi
Mağara adamı seviyorsademek hanımımyanlız yakışıklı hakkını yemiyelim bi ilhan değilsede
La İlhan mimiksiz.Mağara adamı seviyorsademek hanımımyanlız yakışıklı hakkını yemiyelim bi ilhan değilsede
Ay ama işte o güzel zaten. Hem iri yarı, hem esprili eğlenceli, hem yeri geldiğinde sert. Güçlü duruyor.
Azcuk traşlansa suratı ortaya çıkacak onunda fena değil gerçi,ilhan kart tavuğa dönmüş artık
keanu reeves de böyle mimiksiz onuda severimLa İlhan mimiksiz.
Gençken evet çok hoş adamdı ama şu anda alnı milim kıpırdamıyorYine de karizması hala var bak aksini iddia edemem.
Bu sene doğru düzgün yakışıklı yapmadı Survivor
Kart tavuk mu survivordakilerin yüzde 80 ibenden küçüksenden hepsi
keanu reeves de böyle mimiksiz onuda severimilhan arada yandan yandan gülüyor litfen
Ona ne şüpheHepsi benden ne güzel işte kart tavukuz ama taş gibiyim hala yafrummelimizi sallasak ellisi
Valla Hanım AblaHepsi bir arada diyon yanifena lokma değil
İlhan istediğinde eğlenceli, babacan bir adam olabiliyor. Ama işte o egosu ve etrafındakilerin farklı düşüncelerini istememesi beni itiyor.keanu reeves de böyle mimiksiz onuda severimilhan arada yandan yandan gülüyor litfen
Tamam da adam futbolcu normal lider ruhu birde vır vır konuşanlar var birşey yapamayıp zabriye gibi çildiriyir ilhanciğimmValla Hanım AblaHele bir de o kalın sesiyle bağırıyor ya arada, uff
İlhan istediğinde eğlenceli, babacan bir adam olabiliyor. Ama işte o egosu ve etrafındakilerin farklı düşüncelerini istememesi beni itiyor.
Valla Hanım AblaHele bir de o kalın sesiyle bağırıyor ya arada, uff
İlhan istediğinde eğlenceli, babacan bir adam olabiliyor. Ama işte o egosu ve etrafındakilerin farklı düşüncelerini istememesi beni itiyor.
Futbolcu olmak insanları aşağılamak için sebep değil.Tamam da adam futbolcu normal lider ruhu birde vır vır konuşanlar var birşey yapamayıp zabriye gibi çildiriyir ilhanciğimm
Futbolcu olmak insanları aşağılamak için sebep değil.
Şahika'yı "denize dalıyor" diye aşağıladı, aynen bu lafla. O denize dalıyor dediği kadın dünya rekortmeni. Bir sürü milli futbolcu var, kaç tane milli dalgıç var mesela? Şahika da "anca top peşinde koşuyor" dese hoş mu?
Neyse gençler ben uyuyayım daha uyumadık yav sabah yatmak bilmiyorum akşam kalkmak bilmiyorum
Yuh bibiNeyse gençler ben uyuyayım daha uyumadık yav sabah yatmak bilmiyorum akşam kalkmak bilmiyorum