Ben onu duyunca gülmekten yıkıldım tüm sülaleyi sayacak sandımduyunca güldürdü beni de
Ben onu duyunca gülmekten yıkıldım tüm sülaleyi sayacak sandım
ama gerçekten kaynanasını söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi :):):)
Berna Keklikler evlat olsa sevilmez, hayatımdan uzak olmasını istediğim insan modeli..
Öff shot Gokhan cok ürkütücü bi tip. Kavgaci bagiriyor cagiriyor. Sac sakal karismis hanzo gibi olmus. :))) Bi de o adam beni korkutuyor yav. Adada olsam Gokhani gorunce Annecim diye ciglik atardimŞahika'yı kişilik olarak beğeniyorum. Net bir kadın. Performansı ne kadar güçlense de Sema, Pınar veya çoğu zaman Berna Keklikler kadar olamaz maalesef.
Berna Keklikler evlat olsa sevilmez, hayatımdan uzak olmasını istediğim insan modeli.
Gökhan reyizÇenesini de yardı yavrum kıyamam ya. Acun lütfen Gökhancığımızı sonlara kadar eleme, zaten seyir zevki yaratan bir o var.
Sedat'a diyecek soz bulamiyorum. Agzim acik kaliyor. Bi insan milyonlarca insanin izledigi bir programda oldugunu bile bile bu kadar fenalik nasil yapar aklim almiyor. Cok tehlikeli birisi. Bunu yurtdisina sal, butun dunyayi savaşa sokar. O derece.gereksiz sedat gitse keşke hala abiyim de abiyim, cins
Sedat'a diyecek soz bulamiyorum. Agzim acik kaliyor. Bi insan milyonlarca insanin izledigi bir programda oldugunu bile bile bu kadar fenalik nasil yapar aklim almiyor. Cok tehlikeli birisi. Bunu yurtdisina sal, butun dunyayi savaşa sokar. O derece.
Her firsatta Ilhanin arkasindan is ceviriyor. Herkesi fiştekliyor. Dun Fatihe diyor ki Ilhan sana kizdi. Adam diyo yok kizmadi. Ya sen anlamiyor musun kizdi iste sana diyor. Fatihden daha iyi anliyormus kizip kizmadigini. Derdi basi fesatlik. Ihani gorunce de nasil yaltaklanacagini saşiriyor. Boyle birsey olamaz ya. Nefretlik bi adam.ay bi de nasıl kıvıracağını şaşırdı ya, güya hala da erkekliğe laf getirmiyo, neredeyse gidip ademden kendi özür dileyecek