SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Sedat gercekten cok fesat ve kiskanc birisi ozellikle ilhan ve ademi acayip kiskaniyor ilhanla ademin arasi iyi oldugu icinde kiskancligindan kuduruyor resmen bu kadar kiskanclik bunyeye zarar sedatcim :)

Öff shot Gokhan cok ürkütücü bi tip. Kavgaci bagiriyor cagiriyor. Sac sakal karismis hanzo gibi olmus. :))) Bi de o adam beni korkutuyor yav. Adada olsam Gokhani gorunce Annecim diye ciglik atardim :KK70:
Ya iste o urkutuculuk cok guzel. Iri yari, sert tavirli. Bagirirken bile seksi :KK70: tam boyle bagir cagir kavga derken opuvereceksin :KK70: ahah Feristah Yenge gibi oldum ya.
Adada olsam Gokhan'i gorsem ciglik atardim :KK70:

Bugunku bolum cok sıkıcı İlhan mansizcigimin sesi de cikmiyor bugun o da umudunu kesti bugun takimdan sanirim bugun unluler cok kotu gercekten :KK43:

Bugun sunu anladim unluler takimini atesleyen İlhan Mansiz bagiriyor diyorlar ama o motive ediyor takimi aslinda, bugun cok durgundu oyun kaybedildi buyuk farkla hemde..

sabriye yine gelecek konseyde aday olacak kıza yazık haftalardır potada
aslında psikolojisi açıcından gitmesi iyi olacak çok yıpranıyor çunkü

Öncelikle merhaba
Kac gundur kk ya girmemenin verdigi pismanligi yasadim su an survivor basligini gordum nasil şaşırdım bu kadar sayfayi da okuyamadim ama genel olarak oylardan anladığım adem ve ilhan genel olarak favori
Bende ikisini destekliyorum ama Adem biraz daha ağır basiyor tabi. Sabriyeye yapilanlara uzuldum ama yerli yersiz mizlamasindan sıkıldım hakliyken haksizi oynuyor bildigin. Sen bir sporcusun aglamak yakisir mi hic ama? Ama yapisi oyle onun herhalde mac sonrasi da aglarmis o

sabriyeye ilkin ben de üzülmüştüm ama şimdi acaba numara mı yapıyor diye düşünmeye başladım, ademin himayesinde girip ondan güç almaya çalışıyor gibi, istediği zaman gayette tatlı dilli olabiliyormuş, hatta dün ademe kur mu yapıyor ya diye bile düşündüm:KK53::KK53:

Aman bana sakın sabriye reyiz demede sakın S shot adem için pek bişey diyemiyorum
Yok bebişim Sabriye değil. Net desteklediğim biri yok, hoşlanmadıklarım var İlhan, Sadin gibi, sevmediklerim var Sedat, Serhat falan ama kesin bir adayım yok. Gökhan'ı seviyorum o da fizikten falan ehem :KK70:
Favorim Acun, umarım Acun kazanır :KK70:

sabriye yine gelecek konseyde aday olacak kıza yazık haftalardır potada
aslında psikolojisi açıcından gitmesi iyi olacak çok yıpranıyor çunkü

bence sedatın psikolojisi daha bozuk, kendini izole ettiği halde beni dışlıyorlar diye drama yapıyor, gerçi bu ben yalnız kaldım bakın diye yalnız ve güçlü adamı oynayarak prim yapmaya oy toplamaya çalışıyorda olabilir

Şu berna kekliklerden bi kurtulsak sen-bana-bağı-ra-maz-sın konuşmalarından bıkkınlık dgeldi yeminle elinin tersiyle bi çarpıcan :KK70:

Şu berna kekliklerden bi kurtulsak sen-bana-bağı-ra-maz-sın konuşmalarından bıkkınlık dgeldi yeminle elinin tersiyle bi çarpıcan :KK70:
En güzeli de herkese kes, sus, konuşma derken kendine geldiğinde "beni susturamazsınız, kendi fikrimi söylüyorum, konuşma özgürlüğüm var" diyor olması :KK70:

En güzeli de herkese kes, sus, konuşma derken kendine geldiğinde "beni susturamazsınız, kendi fikrimi söylüyorum, konuşma özgürlüğüm var" diyor olması :KK70:
Artık ciddiyede almıyorlar hehe diyorlar :KK53:

bence eğlenceli ya, ilerde güzel ekmek çıkar ondan, kavgalar gürültüler :KK70: :KK70:

Ay yok benim etrafımda değil iyiki kedi gibi düşün ne zaman saldıracağım belli olmaz yumruğumu göremez bile bi anda suratının ortasına çakarım :KK70:

ben bulutun göbeğindeki o gereksiz kurt dövmesine taktım, eee ilerde yaşlancak göbeklencek bu adam, kurtta obez kurt olcak haliyle :KK70:

Artık ciddiyede almıyorlar hehe diyorlar :KK53:

Ay yok benim etrafımda değil iyiki kedi gibi düşün ne zaman saldıracağım belli olmaz yumruğumu göremez bile bi anda suratının ortasına çakarım :KK70:
Ve bibi diskalifiye :KK70: :KK70:
Ya Gökhan hep konuşsun, hatta arada bağırsın falan, oyş ne güzel oluyor :KK8:

X