Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.Evet aksam konseydi oynayamiyicam dedi .
Ya ben bu dokunulmazlık meselesini anlamadım , tekrar dokunulmazlık oynanacak o oyunda da kim kaybederse , iki aday çıkacak . Sonra toplamda tek kişi mi elenecek birleşmeye kadar ?
Gönüllüler kaybedince sevindim ama bu uygulama biraz karışık olmuş . Gizem konusunu bende anlamadım .Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.
Gizem kerimoglu oynayacak mi orasıni anlamadım.
Yemekleri gormeseydik iyiydiBibibella hazır mıyız?
Ay bi' de dışarıdan yemek söyleyecektim şimdi çok canım çekti, kuşbaşılı kaşarlı pide söylüyorum
Bu efecan semihi yendiginde genel anlamda odulu kazanmis saniyor herhalde haha :)Noldu bu semihe ya
Bu oyun ezgi ve nagihan sayesinde unlulerin olabilirEhem. Gönüllü erkekler 2-Semih 0.
Kıyamam istatistikleri düşüyor
Zaten sesi bir kesildi ikide sıfır yapınca
Karşısında garanti sayı alacak adam olmayınca işteNoldu bu semihe ya
Valla kim kazanırsa kazansın, iki gündür Semih "çarşaf oluyor" ya bana yeterBu oyun ezgi ve nagihan sayesinde unlulerin olabilir
Dunku oyun semihin degildi yaValla kim kazanırsa kazansın, iki gündür Semih "çarşaf oluyor" ya bana yeter
Damlada artik oyunda..Valla kim kazanırsa kazansın, iki gündür Semih "çarşaf oluyor" ya bana yeter
Tuh nagihana nazar degdi ahahahaValla kim kazanırsa kazansın, iki gündür Semih "çarşaf oluyor" ya bana yeter
Duyamadım?Damlada artik oyunda..
Nagihan fark atar simdi hahaha
Yanlis yazmisim hahaha atmaz yazcaktim atmazDuyamadım?
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.
Semih ne yoruldu bu oyunda yaDuyamadım?
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?