Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Evet aksam konseydi oynayamiyicam dedi .

Ya ben bu dokunulmazlık meselesini anlamadım , tekrar dokunulmazlık oynanacak o oyunda da kim kaybederse , iki aday çıkacak . Sonra toplamda tek kişi mi elenecek birleşmeye kadar ?
Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.
Gizem kerimoglu oynayacak mi orasıni anlamadım.

Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.
Gizem kerimoglu oynayacak mi orasıni anlamadım.
Gönüllüler kaybedince sevindim ama bu uygulama biraz karışık olmuş . Gizem konusunu bende anlamadım .
Zafer diskalifiye olduğu için mi böyle yaptılar acaba , birleşmeye katılacak yarışmacı sayısı belli onun altına düşmemek için olabilir .

Eveet şu anda Semih gönüllü erkekler karşısında 1-0 geride. Bakalım

Ehem. Gönüllü erkekler 2-Semih 0.
Kıyamam istatistikleri düşüyor
Zaten sesi bir kesildi ikide sıfır yapınca

Damlada artik oyunda..

Nagihan fark atar simdi hahaha
Duyamadım?
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.

Duyamadım?
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.
Yanlis yazmisim hahaha atmaz yazcaktim atmaz

Semih geride kaliyoo bayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…