Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Dün yerden yere vuruldu, bugün pestili çıktı. Ahaha

Bir de diyor ya "dün üçte üç verdim, bugün üçte üç verdim.. tuhaf" diye. Ah bebişim yaa Serkay Yunus, Efecan da Mehmet değil, değil mi
Atislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdi

Atakan uzerindeki ugursuzlugu semihe devretmis olmali

Atislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdi

Atakan uzerindeki ugursuzlugu semihe devretmis olmali
Uğursuzluktur hıhı uğursuzluktur

Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü

Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi

Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydi
Ama serkaylari cok hafife aldi gonullulerdeyken onlarin sayesinde odul yemeklerine gidiyorlardi.
Takim oyunu bu

Bende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordum
Semih ünlülere geçti diye sırf gönüllüleri tutuyorum artık
Ve çoook eyleniyorum 2 gündür
Yunus ve Memet yok tabi gönüllülerde Ada'm sayı alsın

Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydi
Ama serkaylari cok hafife aldi gonullulerdeyken onlarin sayesinde odul yemeklerine gidiyorlardi.
Takim oyunu bu
Serkay, Efecan veya İbrahim iki gün üst üste üçte sıfır çekse o benchte oturtmazdı onları çenesiyle, Seremonilerde sakalını sıvazlaya sıvazlaya, eeeleye eeleye konuşurdu.
Şimdi süt dökmüş kedi.

Bende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordum
Semih ünlülere geçti diye sırf gönüllüleri tutuyorum artık
Ve çoook eyleniyorum 2 gündür
Yunus ve Memet yok tabi gönüllülerde Ada'm sayı alsın
Ben de çok eğleniyorum
En çok da Semih'in burnunun sürtmesine seviniyorum.

Gizem Memiç'in bravo efe efeeee diye bağrışlarına gıcık olanlar derneği kuracağım zira iticilikte nirvana

Oyy naptın Yattara ucu ucuna gitti oyun

Nagihan alırsa ödül ünlülerin hadi Nagihann

Ödül ünlülerinn yaşasınn beee hadi afiyet olsun Atakan Semihh'e bilhassa yarasın

Karşı takım rakip değil o yüzden kaybettiniz Efe doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…