Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
dünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün :D

dünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün :KK70:
yeterince antipati oluşturdular dün zaten

kesinlikle kerimoğlu 1.olmalıı :KK45::KK45::KK45::KK45:

dünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün :KK70:
Dünkü oyunu beğenmedim ben.☺ Tuğbanin burnu kırıldı ibo oyuna devam edemedi. Efecan da fragmanı ibo için hani kolun mu omzuna mu SAkat gibi birseyler dedi

kırılmadı ya yandan içe göçtü bide ben anlamadım gizemin kolu mu çarptı noldu bu arkadaşlar darbeyi aldıktan iki dk sonra yığıldılar ya genelde
Kırılmış galiba kolu vurdu dirsegi.

:KK70::KK70: Ne yazdiysan hepsine katılıyorum harfi harfine:KK70::KK70:

Bugün oynamiyacak galiba Atakan.
Evet aksam konseydi oynayamiyicam dedi .

Ya ben bu dokunulmazlık meselesini anlamadım , tekrar dokunulmazlık oynanacak o oyunda da kim kaybederse , iki aday çıkacak . Sonra toplamda tek kişi mi elenecek birleşmeye kadar ?

Nihal i Panoramada gördüm kilo almış geldi bana . Zayıf hali daha iyiydi bence .

Back