Bende birinci çıkacağını düşünüyorum çünkü Semih fanları Kerimoğlu'na oy atacaklar. Diğerlerine şimdiden geçmiş olsun.Bende atıcam ve büyük ihtimalle birinci çıkar diye düşünüyorumçünkü çok uyuz hareketler yaptılar
Bencede 1.çıkacak gizem kerimoglu.Bende atıcam ve büyük ihtimalle birinci çıkar diye düşünüyorumçünkü çok uyuz hareketler yaptılar
yeterince antipati oluşturdular dün zatendünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün
bide gizemle efecanı yazarlar bence en zayıf halka efecan çünki yada sakatlığını bahane edip dört şehzade anası damlayı seçebilirleryeterince antipati oluşturdular dün zaten
kesinlikle kerimoğlu 1.olmalıı
Dünkü oyunu beğenmedim ben.☺ Tuğbanin burnu kırıldı ibo oyuna devam edemedi. Efecan da fragmanı ibo için hani kolun mu omzuna mu SAkat gibi birseyler dedidünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün
o burun kırıldı mı yaDünkü oyunu beğenmedim ben.☺ Tuğbanin burnu kırıldı ibo oyuna devam edemedi. Efecan da fragmanı ibo için hani kolun mu omzuna mu SAkat gibi birseyler dedi
Kırıldı diye duydum yanlış duymadiysamo burun kırıldı mı ya
kırılmadı ya yandan içe göçtü bide ben anlamadım gizemin kolu mu çarptı noldu bu arkadaşlar darbeyi aldıktan iki dk sonra yığıldılar ya geneldeKırıldı diye duydum yanlış duymadiysam
Kırılmış galiba kolu vurdu dirsegi.kırılmadı ya yandan içe göçtü bide ben anlamadım gizemin kolu mu çarptı noldu bu arkadaşlar darbeyi aldıktan iki dk sonra yığıldılar ya genelde
kirilmis, konseye bantli geldi. estetik olucam diye akli cikmis :)Chess izledin mi dün.
dünki oyunda resmen uyuzluk hat safhadaydı..gizem memüç bile bile kendini yere atıp gülmeler erkeklerin teker teker semihi alıp hınçlarını almaya çalışması paha biçilmezdi,çok iğrençtiler ,gizem kerimoğlu birinciliği alır ve bence gönüllüler ölsün
Kesinlikle , Atakan da salatlanmis .Dünkü oyunu beğenmedim ben.☺ Tuğbanin burnu kırıldı ibo oyuna devam edemedi. Efecan da fragmanı ibo için hani kolun mu omzuna mu SAkat gibi birseyler dedi
Bugün oynamiyacak galiba Atakan.Kesinlikle , Atakan da salatlanmis .
Evet aksam konseydi oynayamiyicam dedi .Bugün oynamiyacak galiba Atakan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?