Yok sen aslında semihi destekliyorsun içten içtenSemihi sevmiyorum ama efecan ile serkayı da sevmiyorum.
Hele oyun sonunda ibrahimin ,efecanın ve serkayın sevinmesi falan çok itici.
İbrahim de tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı,efecan ile serkay zaten bozok özentisi
Ahahah tamam itiraf ediyorum falanYok sen aslında semihi destekliyorsun içten içten
Kerimoğlu + İbrahim bence.Evet başlasın kulisler,bakalım gönüllüler kimleri çıkartacak ??
Serkay'ın kendisi bile güldü, çok güzel hareketti Yattara'nınkiSerkay düşerken gülen gizem kerimoğlu
Kerimoğlu ve damla bence ibo mümkün değilKerimoğlu + İbrahim bence.
Gizem kerimoglu. Damla diyorum.Evet başlasın kulisler,bakalım gönüllüler kimleri çıkartacak ??
Damla'yı sanmıyorum söyleyeceklerimi, belli olmaz gerçiKerimoğlu ve damla bence ibo mümkün değil
Demet Akalın Kerimoğlu için oy istemiş gitmesi biraz zorDamla'yı sanmıyorum söyleyeceklerimi, belli olmaz gerçi
Kerimoğlu banko. Umarım gider.
Semih de nasıl takımım da takımım olmuş. Hani bireyseldi
Gitmez, Semihçiler Kerimoğlu'na oy verir. Benimki sadece bir ümit.Demet Akalın Kerimoğlu için oy istemiş gitmesi biraz zor
Bende atıcam ve büyük ihtimalle birinci çıkar diye düşünüyorumDemet Akalın Kerimoğlu için oy istemiş gitmesi biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?