Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Dün yerden yere vuruldu, bugün pestili çıktı. Ahaha :KK70:

Bir de diyor ya "dün üçte üç verdim, bugün üçte üç verdim.. tuhaf" diye. Ah bebişim yaa Serkay Yunus, Efecan da Mehmet değil, değil mi :KK70:
Atislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdi :D

Atakan uzerindeki ugursuzlugu semihe devretmis olmali :D

Atislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdi :KK70:

Atakan uzerindeki ugursuzlugu semihe devretmis olmali :KK70:
Uğursuzluktur hıhı uğursuzluktur :D

Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü :D

Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi :D

Uğursuzluktur hıhı uğursuzluktur :KK70:

Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü :KK70:

Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi :KK70:
Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydi :D
Ama serkaylari cok hafife aldi gonullulerdeyken onlarin sayesinde odul yemeklerine gidiyorlardi.
Takim oyunu bu :D

Uğursuzluktur hıhı uğursuzluktur :KK70:

Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü :KK70:

Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi :KK70:
Bende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordum:KK53:
Semih ünlülere geçti diye sırf gönüllüleri tutuyorum artık:KK53:
Ve çoook eyleniyorum 2 gündür:KK48:
Yunus ve Memet yok tabi gönüllülerde Ada'm sayı alsın:KK53:

Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydi :KK70:
Ama serkaylari cok hafife aldi gonullulerdeyken onlarin sayesinde odul yemeklerine gidiyorlardi.
Takim oyunu bu :KK70:
Serkay, Efecan veya İbrahim iki gün üst üste üçte sıfır çekse o benchte oturtmazdı onları çenesiyle, Seremonilerde sakalını sıvazlaya sıvazlaya, eeeleye eeleye konuşurdu.
Şimdi süt dökmüş kedi.

Bende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordum:KK53:
Semih ünlülere geçti diye sırf gönüllüleri tutuyorum artık:KK53:
Ve çoook eyleniyorum 2 gündür:KK48:
Yunus ve Memet yok tabi gönüllülerde Ada'm sayı alsın:KK53:
Ben de çok eğleniyorum :D
En çok da Semih'in burnunun sürtmesine seviniyorum.

Gizem Memiç'in bravo efe efeeee diye bağrışlarına gıcık olanlar derneği kuracağım zira iticilikte nirvana :KK11:

Nagihan alırsa ödül ünlülerin hadi Nagihann :KK3:

Ödül ünlülerinn yaşasınn beee hadi afiyet olsun Atakan Semihh'e bilhassa yarasın :KK28::KK68:

Karşı takım rakip değil o yüzden kaybettiniz Efe doğru :KK70:

Back