Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf babam semihci annem serkayci susmuyolar suan seslerini duyuyorum hahahahNe, yine mi üçte sıfır?![]()
Dün yerden yere vuruldu, bugün pestili çıktı. AhahaSemih ne yoruldu bu oyunda ya![]()
Atislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdiDün yerden yere vuruldu, bugün pestili çıktı. Ahaha
Bir de diyor ya "dün üçte üç verdim, bugün üçte üç verdim.. tuhaf" diye. Ah bebişim yaa Serkay Yunus, Efecan da Mehmet değil, değil mi![]()
Uğursuzluktur hıhı uğursuzlukturAtislari kotu semihin birde parkuru cok yavas geliyor normalde hizli gelmesi gerekirdi
Atakan uzerindeki ugursuzlugu semihe devretmis olmali![]()
Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydiUğursuzluktur hıhı uğursuzluktur
Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü
Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi![]()
Bende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordumUğursuzluktur hıhı uğursuzluktur
Noldu şimdi en son, Semih 1- Efecan 3, Semih o- Serkay 3 mü
Bu arada pek başarılı Semih beyimiz Atakan'la oynadığı 12 oyunun 10unu kaybetmiş. Serkay Atakan'la oynadığı 25 oyunun 14ünü kazanmış. Ama Semih garanti sayıların peşindeydi değil mi![]()
Serkay, Efecan veya İbrahim iki gün üst üste üçte sıfır çekse o benchte oturtmazdı onları çenesiyle, Seremonilerde sakalını sıvazlaya sıvazlaya, eeeleye eeleye konuşurdu.Semih yunus mehmet yattara ile yarisirken iyiydi
Ama serkaylari cok hafife aldi gonullulerdeyken onlarin sayesinde odul yemeklerine gidiyorlardi.
Takim oyunu bu![]()
Ben de çok eğleniyorumBende bir ben mi çok sevindim bu duruma diyordum
Semih ünlülere geçti diye sırf gönüllüleri tutuyorum artık
Ve çoook eyleniyorum 2 gündür
Yunus ve Memet yok tabi gönüllülerde Ada'm sayı alsın![]()
Haha ilk beni al o kulübe olur muGizem Memiç'in bravo efe efeeee diye bağrışlarına gıcık olanlar derneği kuracağım zira iticilikte nirvana![]()
Tabi ki canım seve seve ilk üyem sensin o zaman hoşgeldinHaha ilk beni al o kulübe olur mu![]()