Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Acun ya kurnazlik yapip Turabi icin, yada buyuk bir yayincilik hatasi yapti.
''Oylama biterken aile lere soz verseydim keske diyodur icinden'' simdi belkide.

Babasi orada baska seye dikkat cekmek istiyordu, devletin Merve ye diger dopingci atletlere destek oldugu kadar olmadigina deginmek istedi. Ama fazla uzatti baska yerlere girdi cok stressli dolmus adam belli. Konusmayi kisa tutsaydi Time dergisi Ataturk Özal vs... konulara gırmeseydi olumlu etki yapardı.

Eee bazı anne babalar cocuklarını yuceltir katkı saglar, bazı ebebeyinlerde rezil eder.

"Baba bır sus yaa" dedimi ıcınden acaba Merve.
Turabi de "Konus amca konus guzel gıdıyon" demıstır.

Son düzenleme:
Yuksel altug kaleminden

Yüksel Aytuğ yazmış. Merve'nin federasyondakilerle arası bozuk zaten. MERVE NİYE ORADA?' "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da? Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur." Bosuna milli sporcuyum ayaklari yapiyo. Onun amaci unlu olmak...

Yüksel Aytuğ'un kendi yazısı değil takipçisinin görüşü

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/06/27/dersimiz-survivor

'MERVE NİYE ORADA?' Hem köşemizi, hem Survivor'ı sıkı biçimde takip eden Esra Çekiç ise Merve Aydın'la ilgili farklı bir konuya temas etmiş:
"Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da?
Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur."

Hiç şaşırmadığım sonuç, fakir mağdur edebiyatı hep iş yapmıştır bu memlekette, Turabi gibi karakter benim 15-20 yıllık maaşımı fakir mağdur edebiyatıyla ve Acun'un kendisini aylardır koruyup onca şeye rağmen diskalifiye etmeyişiyle bir gecede kazanıverdi. Diğerleri de olacağı kadar zengin olmuştur bize de zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali burda konuşmak düşer

Turabi trilyoner oldu

o kendinden kısıpta ona oy atanlara accık yardımda bulunsun artık halk çocuğu

acitasyon kralı:KK53:

bravo ama bu işi biliyor

ayrıca Turabi'nin bugüne kadar yaptıklarını unutup sırf babasının konuşması yüzünden aslında Merve'yi destekliyor iken Turabi'ye oy atan insanlar beni gerçekten çok şaşırtıyor demek ki bizim toplumun gerçeği bu mesela bizi 5 sene boyunca kene gibi sömürenler seçim zamanı vergi borcunu siliveriyor veya bir şey yapıyor üstüne bir de din iman deyip pasta cila atıyor hoopp oylar oraya ...
baştan beri Turabi'yi destekleyenlere lafım yok zevk meselesi..

10 senedir Survivor varmış ben bu seneye kadar hiç izlememiştim Mart ayı gibi beraber nöbet tuttuğumuz arkadaş sayesinde alıştım sonuna dek izledim ama bi daha izleyeceğimi sanmam

merveyi en başından beri sevdim destekledim keşke o olsaydı ama beklediğim oldu

ve yine turbo denen şovmen birinci oldu

yapacak bir şey yok alt tarafı bir yarışma olamadı diye sinir krizleri geçirip takacak halimiz yok

babasının oy toplamak için söylediği sözler bana ve bir çok kişiye antipatik geldi

o da bayağı etkiledi diye düşünüyorum bende

ayrıca Turabi'nin bugüne kadar yaptıklarını unutup sırf babasının konuşması yüzünden aslında Merve'yi destekliyor iken Turabi'ye oy atan insanlar beni gerçekten çok şaşırtıyor demek ki bizim toplumun gerçeği bu mesela bizi 5 sene boyunca kene gibi sömürenler seçim zamanı vergi borcunu siliveriyor veya bir şey yapıyor üstüne bir de din iman deyip pasta cila atıyor hoopp oylar oraya ...
baştan beri Turabi'yi destekleyenlere lafım yok zevk meselesi..
Bende merveyi destekliyordum babasının o konuşmalarından çok rahatsız oldum ama

desteklemeyi bırakmadım tabi ki mervenin suçu ne

benzetmeniz son derece doğru olmuş

turabi malum parti gibi sözde sevmeyeni çok ama oy vereni de aynı oranda çok

4 aydir izlenim sonunda begendigin birisi 4 dakikada ki olay yuzunden birakilmaz. Ustelik kendi hatasi degil.
Insanlar bu kadar cabuk fikir ve taraf degistiryorsa , yapacak bir sey yok. Adam da 2 dakikada satilir, ama dost ve sempati kazanmak haftalar aylar surer en az.

11040833_984101084966524_1039651931378074236_n.jpg
acun :KK70:

Turabicilere hayirli olsun. Benim icin zaten asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik finaliydi :) ikisine de evladim olsa cebine kokoin koyar polise ihbar ederim derecesinde uyuz oldugum icin objektif olarak soyleyebilirim ki bu iki finalist arasindan hakeden kazandı.

Karakter olarak ikisi de ofsayt bana gore. Performans olarak merve aydin o kadar iyi degildi hak ettiğini soyleyemicem.

Bunlardan bagimsiz bana gore en iyi performans kazanacaksa hilmicem, en iyi karakter kazanacaksa hasan kazanmaliydi. Yine de finale kalan iki isim icinden hak eden kazandi

Bozok: - Seni elemeyip ne yapıcaktım, Allstar dada senimi cekecektim.
Duygu: - Sen kadın düsmanisin.
Bozok: - Acun bey bu kız bana aşık.

Acun: - Duygu seni nasıl sustururuz?

herkes şampiyon olanı tebrik edecek ve yorum yapmayacaksa, bu başlık neden var anlamadım.
turabide böyle bir karakter olduktan sonra parası olsa ne fayda bilemiyorum. güle güle harcasın.

Keşke Merve kazansaydı ama naapalım, kız sempatik olmak için ekstra rol yapamiyordu.
Gene iyi dayandı bileğinin hakkıyla.
Araba kazandı bari :)

X