Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de mervenin hatalarını söyledim,buradaki başka insanlar da söyledi,mesela mervenin hasana kel falan demesi yanlıştı.Ama duygu merveyi destekliyor diye ona karaktersiz dediniz.Bu çok ama çok saçma büyük bir kadının bunu demesi.

Bence eleştiriyi kaldıramayan insanlar buralara yazmasın.Sorunlar da böylece bitsin.

Yaa buyuk bir kadın demene cok guldumm
Ben duyguya merveyi destekliyor diye karaktersiz demedim ki. Önceki sezondan beri sevmiyorum duyguyu. Karakterini, büyüklenmelerini, çirkefliğini sevmiyorum ne yapayım.

Komik,komik komik,insanlar çoooooook komik.
Neyse arkadaşlar ödül oyunu bugün .İnşallah Merve veya begüm alır .Ödül de çok güzel yalnız.

boşver ya bu akşam da izliyecem ben, burada gırgır yapmadan izleyemem nasılsa, gel bu topiğe akşam eğleniriz.

Gerçekleri konuşuyoruz arkadaşlar,azıcık eleştiri kaldırın.Sizin her dediğinize kafa sallayan kişiler değiliz maalesef.
Çok merak ediyorum akşam kim kazanıcak yaa

Keşke sms sonuçları açıklansaydı.Turabi falan kaçıncı oldu çok merak ettim,bir de hasanı

Kimsenin şampiyon olmasını istemiyorum en boktan survivor bu sene oldu en saçma sapan insalar finale kaldı hepsi itici iğrençler hasanı da yolladılar begüm kaldı ya acun sağolsun begüme torpilini yaptı ne de olsa himayesindeydi önceden de ! numaracı hileci acun sahtekar!!

Begümü sevmem ama niye acun onu korusun ki?.Çıkıp oyun kazandı.Oyunu hasan alsaydı begüm giderdi zaten.

Çevremdekilerin suçuymuş Merve den ne istiyorsun
En az benim kadar destekle yoksa, Yenge derim sana bak
yenge mibenim komplekslerimi mi kayıt altına alıyosun sen bakiiiiimmmmm....hafızasını yedıııımmmm
şu an en az senin kadar destekliyorum merak etme...

ne yanii torbo ve hilmicemmi kaldı finalee harcadılar hasanı ayy bide begümmüü.. bunlar ne yaaa.. çok sinrlendimm..istemiyorumm tekrar turboyuu hilmicemi begümüü .. merveyii..

Hırslı insanı severim normalde, ama merveyi hiç sevemiyorum.. Onunki hırsda değil farklı bişey.. Hastalık gibi geliyor bana.. Çok itici, çok fesat.. Tamamen benim karakterime aykırı bi insan.. Hemcinsim olmasına rağmen gram elektrik almıyorum ondan.. Birinci olmasınıda hiç istemiyorum. Atlet olmasından başka çok bi özelliği yok.. Beceri oyunlarında kötü... Sadece koşmak yeterli olmamalı bence başarılı sayılmak için.. Hakanın arkasından neler söylüyordu yüzüne neler.. İkiyüzlülük bence bu.. Ama burda bi Merve hayranları var, sanırsın akraba.. Hemen niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar.. Bunlar bizim düşüncemiz arkadaş, değiştiremezsiniz.. Biz savunmaya geçiyormuyuz Turabiye bir sürü laf söylenince.. Evet Turabiciyiz ama yanlışına da yanlış yaptı deyip geçiyoruz.. Diğeri fanatiklik bence.. Hiç gerek yok fanatik olmaya... Eğleniyoruz nihayetinde..

bananeee ben turboyu sevmiyorum geçen sene sevdim onuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…