Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
nerde sonuçlar kaynak belirtmeden ulu orta yalan söylüyorsun o hafta merve oflaz ikinciydi hatta ahmet dursun elenmeseydi merve aydın gidiyor sohbetleri döndü o kadar twitterda şimdi iş saati araştırıp buldurtmayın sonuçları

gerçekten kraldan fazla kralcı olmuşsunuz. bir de arkadaş bana diyor ki açıklama yapmak için kendini paralama.

eh açıklama yapmayınca bir düşmediğimiz yalancı sıfatı kalmıştı. cidden yazık ya. ben kimseye burada hiçbir yarışmacıya dahi hakaret etmedim. bir yarışma için laflarınıza bakın.

haklı olsanız gam yemicem bir de cidden pes. işim gücüm yok kafamdan uydurucam.

Duygu ne kadar karakterli ki desteklediği kişide karakter arasın. Ben hala aman millet zengin olsun diye paramı harcayamam modundayım oyuzden oy moy atmam:KK48:
Size göre nedense turabi dışındakilerin hepsi yani turabiye karşı olanlar karaktersiz anlamadım ben bu işi.:KK64:
Ayrıca duygu gayet iyi bir kız,biraz daha dobra,hem hilmicemle turabi de( özellikle hilmicem zaten) bayağı sağlam bir kazık attılar yani.Ayrıca Merve Aydın karakterli bir insan ki demek ki,insanlar bunu görüyor:KK48:

Turabinin bu sene 1. olacağını düşünmüyorum.Yarışmayı sadece 1 kere izleyen yengem bile"Şu turabi dediğiniz çocuk ne kadar gıcık,nefret ettim ondan" diye bir tepki verdi,ilk kez izlemesine rağmen.
Kim ne derse desin karakteriyle ,duruşuyla,gücüyle o yarışmanın tek hak edeni Merve.Asıl bu sene acun hep turabiyi ve gönüllüleri kayırdı.Bundan önceki yıllarda 1 kere dokundular diye 2 kişi elendi.Karşı takım her ne kadar sevmesem de hakana kafa attı,vurdu,terbiyesizce laflar söylediler(Bozok ve turabi) elenmediler.Asıl kayırılan kişiler bunlar.

Ayrıca daha önce de söylemiştim gene söylüyorum,hilmicem ile turabi birbirlerini şu kadarcık sevmiyorlar.Geçici bir ittifaklık bu.O"Karşimm ,karşimm" ler hep yalandan.
Turabi o kadar hasana laf söyledi,sonra 1. olunca hasan,turabi geri vites yaptı,begüm turabiyle ve bozokla kavga etti çok ağır şekilde,sonradan turabii,boziii diye boyunlarına atladı.Hilmiceme diyecek şey yok zaten,kimin yanındaysa ona kafa sallayan ,pek bir kişiliği olmayan,her kaba girebilen bana inanılmaz uzak bir tip,turabinin en azından kötü de olsa nefret etsem de bir duruşu var,hilmicem de o da yok.
Hasan deseniz turabiye o kadar saydırdı,sonradan can ciğer oldular.
Hepsi gayet de söyledikleri lafların hepsini yuttu.Ama Mervenin bir kere bile böyle bir şeyini duymadım ,turabiye gıcıktı,her zaman belirtti,serenayı hakanı sevmiyordu her zaman belirtti,anılın performansını kötü buluyordu bunu söyledi,hasanla arası bozuldu,oy kaybetme pahasına tepkisini ortaya koyup söyledi.
İnsanlar sanırım karakterli kişileri pek sevmiyorlar doğruları söyledikleri için.Hele hele bir çok insanın olamadığı kadar güçlü bir kadınsa .Gıcık oluyorlar sanırım.Çünkü kendileri hiçbir zaman o kadar güçlü olamamışlar.

45 lira param var.Oy atıcam Merve'ye.:KK48:
Böyle karakterli,güçlü bir kıza feda olsun ,hiç problem değil,insanlar adamlığı kamyon arkası sözler söylemek,insanları aşağılamak,dobralıkla patavatsızlık çizgisini ayıramamak,insanlara kafa atmak,kavga çıkarmak,saygısızlık yapmak diye anlar olmuş.Çok tuhaf.

gerçekten kraldan fazla kralcı olmuşsunuz. bir de arkadaş bana diyor ki açıklama yapmak için kendini paralama.

eh açıklama yapmayınca bir düşmediğimiz yalancı sıfatı kalmıştı. cidden yazık ya. ben kimseye burada hiçbir yarışmacıya dahi hakaret etmedim. bir yarışma için laflarınıza bakın.

haklı olsanız gam yemicem bir de cidden pes. işim gücüm yok kafamdan uydurucam.
Siz neden anlatıyorsunuz ki,boş verin.Bazı insanlar doğruları asla görmek istemezler.Boşverin.Onlar da gayet biliyorlar kimin ne olduğunu,ama işte körü körüne savunuyorlar.Bu ülkedeki bir kesim insanların yaptığı gibi.

O değil de ödül oyununda kızlar da bir oldu,hahahaha ,inşallah kızlar kazanır.:KK50:

Ayrıca daha önce de söylemiştim gene söylüyorum,hilmicem ile turabi birbirlerini şu kadarcık sevmiyorlar.Geçici bir ittifaklık bu.O"Karşimm ,karşimm" ler hep yalandan.
Turabi o kadar hasana laf söyledi,sonra 1. olunca hasan,turabi geri vites yaptı,begüm turabiyle ve bozokla kavga etti çok ağır şekilde,sonradan turabii,boziii diye boyunlarına atladı.Hilmiceme diyecek şey yok zaten,kimin yanındaysa ona kafa sallayan ,pek bir kişiliği olmayan,her kaba girebilen bana inanılmaz uzak bir tip,turabinin en azından kötü de olsa nefret etsem de bir duruşu var,hilmicem de o da yok.
Hasan deseniz turabiye o kadar saydırdı,sonradan can ciğer oldular.
Hepsi gayet de söyledikleri lafların hepsini yuttu.Ama Mervenin bir kere bile böyle bir şeyini duymadım ,turabiye gıcıktı,her zaman belirtti,serenayı hakanı sevmiyordu her zaman belirtti,anılın performansını kötü buluyordu bunu söyledi,hasanla arası bozuldu,oy kaybetme pahasına tepkisini ortaya koyup söyledi.
İnsanlar sanırım karakterli kişileri pek sevmiyorlar doğruları söyledikleri için.Hele hele bir çok insanın olamadığı kadar güçlü bir kadınsa .Gıcık oluyorlar sanırım.Çünkü kendileri hiçbir zaman o kadar güçlü olamamışlar.
Dun bir programda izledim duygu soyluyor.
Hilmicem cidden en basinda turabiyle konusmam etmem gibilerinden seyler soylemis. Tam ne dedigini hatirlamiyorum ama duyguyu kesinlikle tespitlerinde hakli buluyorum..

Az once fragmanda gordum.
Hasani gidisinden dolayi turabiy ile oturan hilmicem, survivorda her an her sey olabilir derken bence birinci gozuyle baktiklarimiz birinci olamayabilir demeye getiriyor..

Valla benfe samimi bulmuyorum

Hilmicem turbo mu

Hilmicem murat mi

Bana hilmicem murat kardesligi cok samimi gelmisti ama turabi ile kardesim ayaklari bana hic mi hic samimi gelmiyor

Dun bir programda izledim duygu soyluyor.
Hilmicem cidden en basinda turabiyle konusmam etmem gibilerinden seyler soylemis. Tam ne dedigini hatirlamiyorum ama duyguyu kesinlikle tespitlerinde hakli buluyorum..

Az once fragmanda gordum.
Hasani gidisinden dolayi turabiy ile oturan hilmicem, survivorda her an her sey olabilir derken bence birinci gozuyle baktiklarimiz birinci olamayabilir demeye getiriyor..

Valla benfe samimi bulmuyorum

Hilmicem turbo mu

Hilmicem murat mi

Bana hilmicem murat kardesligi cok samimi gelmisti ama turabi ile kardesim ayaklari bana hic mi hic samimi gelmiyor
Bence de öyle,samimi değiller,çok da belli ediyorlar birbirlerini sevmediklerini.İşte ikisi de baktılar oy potansiyelleri yüksek,yalandan bir dostluk kurdular,ben inanmıyorum şahsen.

Size göre nedense turabi dışındakilerin hepsi yani turabiye karşı olanlar karaktersiz anlamadım ben bu işi.:KK64:
Ayrıca duygu gayet iyi bir kız,biraz daha dobra,hem hilmicemle turabi de( özellikle hilmicem zaten) bayağı sağlam bir kazık attılar yani.Ayrıca Merve Aydın karakterli bir insan ki demek ki,insanlar bunu görüyor:KK48:
canım bence duygunun ilk hafta elenmesi çok iyi oldu
çünkü ben her hafta eften püften saçma sapan kavgalar izlemekten hoşlanmazdım açıkçası.
hilmicem de adada böyle bir gerginlikle yaşamak istememiş olması çok normal bence
ben iktisat mezunuyum cümlesi de çok komikti ayrıca :KK70:

dün ilk defa begüm ü tuttum
merve nin o adadan tek gidiş ihtimali böyle olabilirdi diye ama yine gidemedi yaaa off
kesin o 1. olacak
o değilde 1. olunca kanal değiştirmek zorunda kalacaz kendini yerden yere atacak yine

canım bence duygunun ilk hafta elenmesi çok iyi oldu
çünkü ben her hafta eften püften saçma sapan kavgalar izlemekten hoşlanmazdım açıkçası.
hilmicem de adada böyle bir gerginlikle yaşamak istememiş olması çok normal bence
ben iktisat mezunuyum cümlesi de çok komikti ayrıca :KK70:
Ama duygu hilmicemi çok desteklemişti,o yüzden bana tuhaf geldi.:KK48:

dün ilk defa begüm ü tuttum
merve nin o adadan tek gidiş ihtimali böyle olabilirdi diye ama yine gidemedi yaaa off
kesin o 1. olacak
o değilde 1. olunca kanal değiştirmek zorunda kalacaz kendini yerden yere atacak yine
İnşallah 1. olacak .Hehehe :KK48:

yok ona elim varmıyor kalsın o hatıra benden doğukan ve hasan a....
aslında ben geçen sene merveciydim...merve ve gökhanı tutuyordum bu sene soğuttular kızdan beni çevremdekiler....
(U dönüşü yapıyorum, çekil ezerim):KK70:
:KK70::KK70: Çevremdekilerin suçuymuş Merve den ne istiyorsun:KK30:
En az benim kadar destekle yoksa, Yenge derim sana bak:KK53::KK70:

hasan gönüllülerde haftalarca 1.çıkan isim, merve ise son 2 seferdir 1.çıkan isim.burda kımın oyu yuksektır tabıkı hasanın ama giden kım hasan neden çünkü dedikodu yok kavga yok aglama yok bunlar mervede var hasanda olsaydı o kalırdı finale.bu merveyıde 1.yapcaklar kaç haftadır diyorm sizee

Canım beni buradaki kimseyle karıstırma. Ben siz gibi benim tuttugum müthiş karakterli diğerleri iğrenç, asalak vs demedim hiç bir zaman. Yeri geldi turabi ne kadar aptalsın dedim, yeri geldi mervenin ağlamasına üzüldüm, yeri geldi hasan haklı turabi yanlış yaptı dedim. Körü körüne turabiiiiii diye dalmadım olaya. Hiç biri babamın oğlu kızı değil ki kendime profil resmi yapayım deli gibi savunayım oy atayım. Biz burada baştan beri gırgır şamata yaptık. Sonradan gelenler böyle bir fanatizme falan vurdu işi. Şimdi bana bir daha yazarken nickime bak, gercekten öyle dedim mi demedim mi iyi hatırla sonra yaz ne yazacaksan. Hadi sana iyi fanatizmler.

Şurada 2 eğlence olsun diye program izliyoruz. Gelip ciddi ciddi ya sen nasıl izliyorsun x böyle böyle yapmadı bi kere tımammııııııı diye alıntılamayın gözünüzü seveyim. Hesap mı soruyorsunuz nedir yani.
Gırgırına her turlu varım ama ciddi ciddi hesap sormaya calısanlar var hiç çekemem.

X