- 28 Ocak 2013
- 2.214
- 864
nerde sonuçlar kaynak belirtmeden ulu orta yalan söylüyorsun o hafta merve oflaz ikinciydi hatta ahmet dursun elenmeseydi merve aydın gidiyor sohbetleri döndü o kadar twitterda şimdi iş saati araştırıp buldurtmayın sonuçları
Size göre nedense turabi dışındakilerin hepsi yani turabiye karşı olanlar karaktersiz anlamadım ben bu işi.Duygu ne kadar karakterli ki desteklediği kişide karakter arasın. Ben hala aman millet zengin olsun diye paramı harcayamam modundayım oyuzden oy moy atmam
Siz neden anlatıyorsunuz ki,boş verin.Bazı insanlar doğruları asla görmek istemezler.Boşverin.Onlar da gayet biliyorlar kimin ne olduğunu,ama işte körü körüne savunuyorlar.Bu ülkedeki bir kesim insanların yaptığı gibi.gerçekten kraldan fazla kralcı olmuşsunuz. bir de arkadaş bana diyor ki açıklama yapmak için kendini paralama.
eh açıklama yapmayınca bir düşmediğimiz yalancı sıfatı kalmıştı. cidden yazık ya. ben kimseye burada hiçbir yarışmacıya dahi hakaret etmedim. bir yarışma için laflarınıza bakın.
haklı olsanız gam yemicem bir de cidden pes. işim gücüm yok kafamdan uydurucam.
Dun bir programda izledim duygu soyluyor.Ayrıca daha önce de söylemiştim gene söylüyorum,hilmicem ile turabi birbirlerini şu kadarcık sevmiyorlar.Geçici bir ittifaklık bu.O"Karşimm ,karşimm" ler hep yalandan.
Turabi o kadar hasana laf söyledi,sonra 1. olunca hasan,turabi geri vites yaptı,begüm turabiyle ve bozokla kavga etti çok ağır şekilde,sonradan turabii,boziii diye boyunlarına atladı.Hilmiceme diyecek şey yok zaten,kimin yanındaysa ona kafa sallayan ,pek bir kişiliği olmayan,her kaba girebilen bana inanılmaz uzak bir tip,turabinin en azından kötü de olsa nefret etsem de bir duruşu var,hilmicem de o da yok.
Hasan deseniz turabiye o kadar saydırdı,sonradan can ciğer oldular.
Hepsi gayet de söyledikleri lafların hepsini yuttu.Ama Mervenin bir kere bile böyle bir şeyini duymadım ,turabiye gıcıktı,her zaman belirtti,serenayı hakanı sevmiyordu her zaman belirtti,anılın performansını kötü buluyordu bunu söyledi,hasanla arası bozuldu,oy kaybetme pahasına tepkisini ortaya koyup söyledi.
İnsanlar sanırım karakterli kişileri pek sevmiyorlar doğruları söyledikleri için.Hele hele bir çok insanın olamadığı kadar güçlü bir kadınsa .Gıcık oluyorlar sanırım.Çünkü kendileri hiçbir zaman o kadar güçlü olamamışlar.
Bence de öyle,samimi değiller,çok da belli ediyorlar birbirlerini sevmediklerini.İşte ikisi de baktılar oy potansiyelleri yüksek,yalandan bir dostluk kurdular,ben inanmıyorum şahsen.Dun bir programda izledim duygu soyluyor.
Hilmicem cidden en basinda turabiyle konusmam etmem gibilerinden seyler soylemis. Tam ne dedigini hatirlamiyorum ama duyguyu kesinlikle tespitlerinde hakli buluyorum..
Az once fragmanda gordum.
Hasani gidisinden dolayi turabiy ile oturan hilmicem, survivorda her an her sey olabilir derken bence birinci gozuyle baktiklarimiz birinci olamayabilir demeye getiriyor..
Valla benfe samimi bulmuyorum
Hilmicem turbo mu
Hilmicem murat mi
Bana hilmicem murat kardesligi cok samimi gelmisti ama turabi ile kardesim ayaklari bana hic mi hic samimi gelmiyor
canım bence duygunun ilk hafta elenmesi çok iyi olduSize göre nedense turabi dışındakilerin hepsi yani turabiye karşı olanlar karaktersiz anlamadım ben bu işi.
Ayrıca duygu gayet iyi bir kız,biraz daha dobra,hem hilmicemle turabi de( özellikle hilmicem zaten) bayağı sağlam bir kazık attılar yani.Ayrıca Merve Aydın karakterli bir insan ki demek ki,insanlar bunu görüyor
Ama duygu hilmicemi çok desteklemişti,o yüzden bana tuhaf geldi.canım bence duygunun ilk hafta elenmesi çok iyi oldu
çünkü ben her hafta eften püften saçma sapan kavgalar izlemekten hoşlanmazdım açıkçası.
hilmicem de adada böyle bir gerginlikle yaşamak istememiş olması çok normal bence
ben iktisat mezunuyum cümlesi de çok komikti ayrıca
İnşallah 1. olacak .Hehehedün ilk defa begüm ü tuttum
merve nin o adadan tek gidiş ihtimali böyle olabilirdi diye ama yine gidemedi yaaa off
kesin o 1. olacak
o değilde 1. olunca kanal değiştirmek zorunda kalacaz kendini yerden yere atacak yine
yok ona elim varmıyor kalsın o hatıra benden doğukan ve hasan a....
aslında ben geçen sene merveciydim...merve ve gökhanı tutuyordum bu sene soğuttular kızdan beni çevremdekiler....
(U dönüşü yapıyorum, çekil ezerim)
Aynenndün ilk defa begüm ü tuttum
merve nin o adadan tek gidiş ihtimali böyle olabilirdi diye ama yine gidemedi yaaa off
kesin o 1. olacak
o değilde 1. olunca kanal değiştirmek zorunda kalacaz kendini yerden yere atacak yine
ha açıkçası sonlarını izlememiştim canımAma duygu hilmicemi çok desteklemişti,o yüzden bana tuhaf geldi.
Size göre nedense turabi dışındakilerin hepsi yani turabiye karşı olanlar karaktersiz anlamadım ben bu işi.
Ayrıca duygu gayet iyi bir kız,biraz daha dobra,hem hilmicemle turabi de( özellikle hilmicem zaten) bayağı sağlam bir kazık attılar yani.Ayrıca Merve Aydın karakterli bir insan ki demek ki,insanlar bunu görüyor