- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
sen kaç yaşındasın canım ya merak ettmBen de mervenin hatalarını söyledim,buradaki başka insanlar da söyledi,mesela mervenin hasana kel falan demesi yanlıştı.Ama duygu merveyi destekliyor diye ona karaktersiz dediniz.Bu çok ama çok saçma büyük bir kadının bunu demesi.
önceden de begüm himayesinde derken ??Kimsenin şampiyon olmasını istemiyorum en boktan survivor bu sene oldu en saçma sapan insalar finale kaldı hepsi itici iğrençler hasanı da yolladılar begüm kaldı ya acun sağolsun begüme torpilini yaptı ne de olsa himayesindeydi önceden de ! numaracı hileci acun sahtekar!!
Bu ne demek oluyor şimdi
#SurvivorAllStar Finali 2 Temmuzdan 3 Temmuza ertelenmiştir. Aynı zamanda #turabi nin doğum günü de 3 Temmuzdur.
belkide başka sebeplerden ertelenmiştir ve tesadüfen turabi nin doğum gününe denk gelmiştir.Turabinin doğum günü yazmıyor hiç bi yerde sadece 1988 yılında doğduğu yazıyor siz nerden buldunuz 3 temmuzu eğer doğruysa ilginç bi durum olabilir
Twitter'da ekranyorumcu var o yazmışTurabinin doğum günü yazmıyor hiç bi yerde sadece 1988 yılında doğduğu yazıyor siz nerden buldunuz 3 temmuzu eğer doğruysa ilginç bi durum olabilir
aynen aynenBu sefer merveye kazandıracaklar demedi demeyinhiç istemiyorum kazanmasını
aynen aynen
yine aynen dicem inanmıcaksınGönlüm hasandan yanaydı ama olmadı,bari begüm kazansın diyorum..
merve kazanmasında yaİnandım inandım çekinme
begüm farkı kapatmış yalnız öyle bi fark göremedm ben
begüm farkı kapatmış yalnız öyle bi fark göremedm ben
Sen Almedanın yüzdesine bak
gördüm onu da ama yarışmada olmadığı için begüm ü söyledim
merve kazanmasında ya
hilmi yle turabi kazansın