Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
O kadar mı fena ya o_O
Benim çok Hoşuma gidiyor eşimin kuzenleri söylüyor havalarda geziyorum :)
Sende nasıl böyle etki bırakıyor ki:KK30:
valla bilmiyorum teyze abla hala hatta eşşeğin başı desin yenge demesin....:KK70:
küçüklüğüme inmek lazım...sanırsam yengeler götürmüş beni...:KK53:
eşimin yeğenleri abla der ya da ismimle hitap eder biri 10 diğeri 17 yaşında....kv yenge de diye çocukları zorlasa da ben izin verdim:KK53:

valla bilmiyorum teyze abla hala hatta eşşeğin başı desin yenge demesin....:KK70:
küçüklüğüme inmek lazım...sanırsam yengeler götürmüş beni...:KK53:
eşimin yeğenleri abla der ya da ismimle hitap eder biri 10 diğeri 17 yaşında....kv yenge de diye çocukları zorlasa da ben izin verdim:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay çok hoşsun :KK70:
Bende de YAŞ kompleksi var abla denilmesini sevmiyorum daha küçücüğüm abla diyorlar:63:

Hırslı insanı severim normalde, ama merveyi hiç sevemiyorum.. Onunki hırsda değil farklı bişey.. Hastalık gibi geliyor bana.. Çok itici, çok fesat.. Tamamen benim karakterime aykırı bi insan.. Hemcinsim olmasına rağmen gram elektrik almıyorum ondan.. Birinci olmasınıda hiç istemiyorum. Atlet olmasından başka çok bi özelliği yok.. Beceri oyunlarında kötü... Sadece koşmak yeterli olmamalı bence başarılı sayılmak için.. Hakanın arkasından neler söylüyordu yüzüne neler.. İkiyüzlülük bence bu.. Ama burda bi Merve hayranları var, sanırsın akraba.. Hemen niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar.. Bunlar bizim düşüncemiz arkadaş, değiştiremezsiniz.. Biz savunmaya geçiyormuyuz Turabiye bir sürü laf söylenince.. Evet Turabiciyiz ama yanlışına da yanlış yaptı deyip geçiyoruz.. Diğeri fanatiklik bence.. Hiç gerek yok fanatik olmaya... Eğleniyoruz nihayetinde..
Resmen duygularıma tercüme olmuşsun.. Hırs gerçekten böyle olmamallı hiç yakışmıyo merveye gerçekten çok itici

Umarım Turabi ve Hilmi kazanır. Dansçı olmalarından Venedik sokaklarında iyi eglenirler. Bizde onları keyifle seyrederiz.

inşallah Begüm kazanır. Madem hak eden kazanmıyor en hak etmeyeni alsin şampiyonluğu.

begüm turboyu bile zorluyo helal olsun:nazar: begüm şansa kazanıyo diyen merveciler iyi izleyinde görün:KK14:

X