Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Begüm boş yere finale gitti,hilmicem de öyle bence.
Hasan ve merve sms'e kaldı,merve kazandı,neden haksızlık olsun onu anlamadım,hasan zaten mervenin grubu sayesinde 1. oluyordu bana göre.Çünkü merve de hasan da turabi düşmanıydı,o yüzden hasana ünlüleri destekleyen kişiler de sms attı.
Ama bana göre son haftalarda hasanın laflarını unutup turabilerle takılması,sürekli dedikodu yapması elenmesine neden oldu,orada çizgisini bozmayan sadece Merve Aydın vardı.
He hasana üzüldüm mü evet üzüldüm, o zaman bilerek oyunu begüme vermeyecekti ama,çünkü herkes hasanın merveyi kesin eleyeceği gözüyle bakıyordu.Hatta dün begüm bile demişti,"dokunulmazlığı ben alırsam gönüllüler takımı finale gider" diye.
Eeee maalesef lafları unutmamak lazım,hasan karakterli çok düzgün bir adam evet ama o kadar söylediği lafı sindirdi,1. olmasının sebebi de tamamen turabiye kötü demesi.
İçimin yağları erimiş miydi o zaman?Evet.Ama keşke bu duruşunu bozmasaydı.

Bu merve smslerde hep 3.4. olurken noldu da peşpeşe 1.olmaya basladı o kısımda hala takığım.
Anılı serenayı eledi nasıl oluyor acaba
Çünkü insanlar karakterli kişileri ayırt etmeye başladı.Destek yağdı.Duygu twitter'dan yazmış mesela,merveye 4.000 bilmem kaç oy attık diye. Biz hiç atmazdık oy,sanki bizi mi tanıyacak derdik,biz bile merve için attık

limonlu cheesecake nickini etiketleyemedim o kadar cok varmışki hangisi sensn hatırlamıyorum neyse. o hafta elemeye oflazmı cıktı anılmı inan hatırlamıyorum daha öncede yazdıgım gibi. Sen üşenmemişsin ama ben üşenirim gidipte arastırmaya işim gücüm var ki o hafta değilse baska bir hafta böyle bir olay oldu hatırlıyorum yani. Ben acunun merveyi 1.yapmaya calıstıgını dusunuyorum sende dusunmuyorsun bu böyle değiştiremeyiz. zaten hasanın elenmesi falanda umurumda değil ben turabi destekçisiyim.

Acun yapmadı onu 1. Biz yaptık smslerle

Duygu ne kadar karakterli ki desteklediği kişide karakter arasın. Ben hala aman millet zengin olsun diye paramı harcayamam modundayım oyuzden oy moy atmam

Bu söylediklerine aynen katılıyorum.

Ama merve uzun süre konseylerde kolyeyi alarak dokunulmaz oldu. Elenme riski olmadı uzun süre.

Hasan'la Turabi'nin arası açıldığı dönemde Hasan'ı destekledim hep ve takdir ettim duruşunu falan; ama son birkaç haftadır bana göre Hasan eski Hasan'dan uzaklaşmaya başlamıştı. Kötü diye bağırdığı Turabi'ye normalden fazla yaklaşmaya çalışması Hasan'a olan bakış açımı değiştirdi. Olay Turabi'ye yakınlaşması değil; Turabi yerine başkası da olabilirdi bu. Düşmanlık da yapmasın, tabii ki yumuşasın lakin bunun da bi dozu olmalıydı. Direk 180 derece dönmeyecekti çünkü günlük sıradan bir tartışma değildi aralarındaki.

Begüm evet çok çok zayıf değil belki; ama finalist olacak kadar başarılı da değildi kesinlikle. Strateji yaptığını düşünüyorum. İki gruba da (güya) aynı mesafede durdu. Turabi ile Hilmicem zaten Hasan'a takıktı, Hasan'la da Begüm bir olup başkasını yazıyordu. Begüm böylece yazılma ihtimalini düşürdü ve yazılmadı da. Bir şekilde Kıbrıs'a gitti.

Fragmanda Turabi de diyordu zaten Hasan'ı Hasan'a en uzak olan kişi değil en yakın olan kişi gönderdi diye, aynen de öyle oldu.

Hasan da iyi niyetinden ölecek yani neredeyse. Bu kadar da olmaz, insanın biraz kendisine saygısı olmalı. Begüm çizgisini hiç bozmamışmış. Hasan Bozok'la Begüm için de kavga etti, ama Begüm sonradan Bozok Abi diye dolanmaya başladı. Turabi'ye Hasan'dan önce Begüm saydırıyordu; şimdilerde 'çok seviyorum' naraları atıyor. Gelin görün ki aynı Begüm, adada gruplaşan ünlüler'in oyunda birlik olmasını garipsiyor... Anormal olan Ünlüler Takımı'nın kavgayı adada bırakıp oyunda var güçleriyle yarışmaları mı yoksa Begüm'ün saydırdığı insana bugün canım bitanem demesi mi..

Birkaç hafta öncesine kadar favorim önce Hasan sonra Merve'ydi; ama Hasan'ın az önce bahsettiğim değişimlerinden dolayı tek favorim Merve oldu. Bugün elenmemesi çok iyi oldu. Umarım şampiyon Merve olur çünkü asıl çizgisini bozmayan benim için Merve'ydi.

Turabi de çizgisini bozmadı, ama tavırlarını hala da onaylamıyorum Turabi'nin. Survivor olmamalı. Geçen sene de olmamalıydı. Gökhan'ın Turabi'ye karşı kaybetmesini hala hatırladıkça içim cız ediyor mesela. Çünkü benim için Survivor sadece oyunlardaki performans demek değil; ada yaşantısı, üslup, terbiye, uyum, vs... de çok önemli.

Hilmicem'e gelirsek, gerçekten çok çok başarılı ve sempatik bi yarışmacı; o da olabilir şampiyon aslında; ama ben daha önce şampiyon olmamış birinin kazanmasını isterim açıkçası.

Özetle,
Merve Aydın'ın o kupayı kaldırdığını görmeyi çok istiyorum. Acun'un kayırmasına ihtiyacı yok bence Merve'nin çünkü hırslı ve başarılı bir yarışmacı olduğu apaçık ortada. Gücüne rağmen nasıl böyle düşünülüyor anlayabilmiş değilim. Hele ki Begüm'le kıyaslanmasına gerçekten hayret ediyorum.

madem emin olamıyorsunuz araştıracak vaktiniz de yok o zaman yazmayacaksınız.

haksızlığa hiç gelemiyorum. yarışmanın başından beri ünlüleri ve mervelerin tarafını tutuyorum. dolayısıyla o hafta ya da başka bir hafta öyle bir olay olsa hatırlardım ama yine de bilip etmeden konuşmayı sevmediğim için yani atıp tutmayı kesin konuşmadım ama siz gayet kesin konuşuyordunuz. o kadar çok kişi aynı şeyi yazmış ki insan ben mi yanış hatırlıyorum diyor. ama sonuç insanlar nefretinden olayları yanlış yorumluyor.

serenay ın da adam gibi bir birinciliği olmadığı için yanlış hatırlıyorsunuz. merve zaten kaç hafta dokunulmazlık kolyesini aldı. onu da mı acun verdi acaba.

turabiyi sevmem ama hakediyor en azından survivor olmayı. başından beri merve hasan turabi ve hilmicem hakediyordu kalmayı. acun un desteklediği biri varsa o da begümdür.

elenen çoğu yarışmacı da merveyi destekliyor. neden herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

bu arada bir survivor yüzünden kimseyle tartışacak değilim ancak gerçekler anlaşılabilsin diye açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum.

Son düzenleme:
bu arada cevabınızı merakla bekliyorum. mesajı gördüğünüzde cevap yazarsanız sevinirim.

öyle komik oldu diye güldünüz de sonra da güldünüz mü merak ettim.

Evet gülmeye devam ediyorum, ilk başta öyle birşey yok diye atarlandın millete, araştırmış gelmişsin şimdi de konuyla alakası olmayan saçma sapan bişey yazıp kahkaha atmışsın, sırf altta kalmamak için. Yahu bu kadar kafaya takmayın buraya yazdıklarımızı kendinizi de bu kadar paralamayın. Aynı mesajı defalarca alıntılayıp bi de bu, hem de şu hııııh tavrı gerçekten çok komik

Kimin komik duruma düştüğünü ikimiz de gayet iyi biliyoruz. insanların şu üste çıkma çabalarına da bayılıyorum. bir daha alıntılamamın sebebi yazdığımı görmeden bana laf atmışsınız. hem laf atıp laf sokan kendinizsiniz. bir de bu kadar paralamayın diyorsunuz. kamera şakası mı bu acaba?

haksız çıktığınızı öğrenmek mi sizi bu kadar güldürdü ne hoş.

bir de alakasız mesajmış ne hoş kıvıyorsunuz ya.

herhalde yavaş anlıyorsunuz. şöyle açıklıyım. burada birileri dedi ki ahmet dursun un gittiği hafta merve elenecekti.

bende öyle bir şey yok dedim.

biri serenay birinci oldu öyleydi yazınca. ben de emin olmadan atmayı sevmediğimden hatırlamıyorum yazdım.

2 dakikada acun un sitesinden baktım. atla deve değil atıp tutmaktan çok daha mantıklı bir davranış.

merve aydın ın elenme ihtimali olmadığını kanıtladım. o hafta oylamada anıl yazılmadığı sürece merve elenmezdi ki anıl da yazılmadı.

yani sizin iddaa ettiğiniz gibi acun un merveyi koruma çabası falan yok.

buna da gülün de bu yarışmayı bu kadar ciddiye alıp merve ye nefretinden yalanlar uyduran biri olarak kimin komik olduğu belli.

benim derdim survivor değil, benim derdim yazdıklarımın doğruluğunu kanıtlamak. bu kadar açıklamaya da hala anlamazsanız benim sizin için yapabileceğim bir şey yok. gülmeye devam.

nerde sonuçlar kaynak belirtmeden ulu orta yalan söylüyorsun o hafta merve oflaz ikinciydi hatta ahmet dursun elenmeseydi merve aydın gidiyor sohbetleri döndü o kadar twitterda şimdi iş saati araştırıp buldurtmayın sonuçları

survivor ilk başladığı zamanlar hasan baskındı benim için, ne grubum ne tarafım vardı (gerçi hiç grup tutmadım ünlüler gönüllüler diye) son aylarda doğukanı tutmaya başlamıştım. Begüm balına geldi bu seviyeye kadar bunu kendide acunda diğerleride kabul ediyor zaten konuşmalarından anlaşılıyor.

İlk aylarda merveyi hiç sevmeme rağmen, şu tabloya göre mervenin kazanmasını istiyorum.

Bu arada okey dörtlüsünün ikilisi sürekli değişmesine rağmen, şu tabloya göre okey üçlüsü finalde, yaşasın okey kardeşliğimi deseler ne deseler

ama yarışmayı turabi kazancak gibi, pek göstermesede, sosyal zekası çok yüksek bi insan bence

He şöyle ya üstteki oyunu da değiştin mi?
yok ona elim varmıyor kalsın o hatıra benden doğukan ve hasan a....
aslında ben geçen sene merveciydim...merve ve gökhanı tutuyordum bu sene soğuttular kızdan beni çevremdekiler....
(U dönüşü yapıyorum, çekil ezerim)

pes hakikaten pes diyorum.

http://www.acunn.com/survivor/sms-siralamasi-noter/24

açın acun un sitesine girin survivor bölümüne noter onaylı sonuçlara hafta hafta bakın.

bu olay 3. hafta oldu. hadi ona inanmadınız merve oflazın 2.olduğu hafta bile yok.

hakikaten pes ya. bir de yalancı diyorsunuz. baştan beri sinirlenmiyim diyorum da merve nefretiniz gözünüzü döndürmüş.

twitterdaki yorumlar acun un sitesindeki noter onaylı sonuçlardan daha doğru tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…