Acun yapmadı onu 1. Biz yaptık smslerleAcun merveyi 1.yapacağın o kadar belli ki zaten. Boşa izlettiriyorsun pis.
Çünkü insanlar karakterli kişileri ayırt etmeye başladı.Destek yağdı.Duygu twitter'dan yazmış mesela,merveye 4.000 bilmem kaç oy attık diye. Biz hiç atmazdık oy,sanki bizi mi tanıyacak derdik,biz bile merve için attıkBu merve smslerde hep 3.4. olurken noldu da peşpeşe 1.olmaya basladı o kısımda hala takığım.
Anılı serenayı eledi nasıl oluyor acaba
Acun yapmadı onu 1. Biz yaptık smslerle
Çünkü insanlar karakterli kişileri ayırt etmeye başladı.Destek yağdı.Duygu twitter'dan yazmış mesela,merveye 4.000 bilmem kaç oy attık diye. Biz hiç atmazdık oy,sanki bizi mi tanıyacak derdik,biz bile merve için attık
Begüm boş yere finale gitti,hilmicem de öyle bence.
Hasan ve merve sms'e kaldı,merve kazandı,neden haksızlık olsun onu anlamadım,hasan zaten mervenin grubu sayesinde 1. oluyordu bana göre.Çünkü merve de hasan da turabi düşmanıydı,o yüzden hasana ünlüleri destekleyen kişiler de sms attı.
Ama bana göre son haftalarda hasanın laflarını unutup turabilerle takılması,sürekli dedikodu yapması elenmesine neden oldu,orada çizgisini bozmayan sadece Merve Aydın vardı.
He hasana üzüldüm mü evet üzüldüm, o zaman bilerek oyunu begüme vermeyecekti ama,çünkü herkes hasanın merveyi kesin eleyeceği gözüyle bakıyordu.Hatta dün begüm bile demişti,"dokunulmazlığı ben alırsam gönüllüler takımı finale gider" diye.
Eeee maalesef lafları unutmamak lazım,hasan karakterli çok düzgün bir adam evet ama o kadar söylediği lafı sindirdi,1. olmasının sebebi de tamamen turabiye kötü demesi.
İçimin yağları erimiş miydi o zaman?Evet.Ama keşke bu duruşunu bozmasaydı.
limonlu cheesecake nickini etiketleyemedim o kadar cok varmışki hangisi sensn hatırlamıyorumneyse. o hafta elemeye oflazmı cıktı anılmı inan hatırlamıyorum daha öncede yazdıgım gibi. Sen üşenmemişsin ama ben üşenirim gidipte arastırmaya işim gücüm var ki o hafta değilse baska bir hafta böyle bir olay oldu hatırlıyorum yani. Ben acunun merveyi 1.yapmaya calıstıgını dusunuyorum sende dusunmuyorsun bu böyle değiştiremeyiz. zaten hasanın elenmesi falanda umurumda değil ben turabi destekçisiyim.
limonlu cheesecake nickini etiketleyemedim o kadar cok varmışki hangisi sensn hatırlamıyorumneyse. o hafta elemeye oflazmı cıktı anılmı inan hatırlamıyorum daha öncede yazdıgım gibi. Sen üşenmemişsin ama ben üşenirim gidipte arastırmaya işim gücüm var ki o hafta değilse baska bir hafta böyle bir olay oldu hatırlıyorum yani. Ben acunun merveyi 1.yapmaya calıstıgını dusunuyorum sende dusunmuyorsun bu böyle değiştiremeyiz. zaten hasanın elenmesi falanda umurumda değil ben turabi destekçisiyim.
He şöyle ya üstteki oyunu da değiştin mi?bu saatten sonra mervenin kazanmasından yanayım...turabi ve hilmi 1.oldu zaten merve hakediyor...her ne kadar sevmesem de....begüm 1. olursa kafayı yerim herhalde...
bu arada cevabınızı merakla bekliyorum. mesajı gördüğünüzde cevap yazarsanız sevinirim.
öyle komik oldu diye güldünüz de sonra da güldünüz mü merak ettim.
Evet gülmeye devam ediyorum, ilk başta öyle birşey yok diye atarlandın millete, araştırmış gelmişsin şimdi de konuyla alakası olmayan saçma sapan bişey yazıp kahkaha atmışsın, sırf altta kalmamak için. Yahu bu kadar kafaya takmayın buraya yazdıklarımızı kendinizi de bu kadar paralamayın. Aynı mesajı defalarca alıntılayıp bi de bu, hem de şu hııııh tavrı gerçekten çok komik
hayır o konseyde merve oflaz ikinciydi. ahmet elenmeseydi serenay merve aydını söylediğinde gidiyordu adım gibi eminim her iddaasına da girerim.şimdi araştırmaya üşeniyorumAynen. O hafta ahmet gitmeseydi merve oflaz gidiyordu. Yani acun oflazi kurtardı :)
nerde sonuçlar kaynak belirtmeden ulu orta yalan söylüyorsun o hafta merve oflaz ikinciydi hatta ahmet dursun elenmeseydi merve aydın gidiyor sohbetleri döndü o kadar twitterda şimdi iş saati araştırıp buldurtmayın sonuçlarısonuçları buldum
serenay birinci ama merve aydın da 3.
muhtemel oylamadan merve oflaz çıkmıştı. merve oflaz 5. yani merve aydın ın elenme ihtimali yoktu.
anıl 2. olmuş. oylamadan anıl çıkmadıysa merve elenmezdi.
hadi bunu açıklayın.
yok ona elim varmıyor kalsın o hatıra benden doğukan ve hasan a....He şöyle ya üstteki oyunu da değiştin mi?
nerde sonuçlar kaynak belirtmeden ulu orta yalan söylüyorsun o hafta merve oflaz ikinciydi hatta ahmet dursun elenmeseydi merve aydın gidiyor sohbetleri döndü o kadar twitterda şimdi iş saati araştırıp buldurtmayın sonuçları