bencede gitmezdi ama 1 turabi 2 duygu 3 hilmi olsaydı o zaman ne yapacaklardı
aynen öyle olma ihtimalide vardı büyük cesaret valla acun isim söylemeden önce cesaret hapı verdi galiba bu riski nasıl alabildi turabi bilmiyorum ama oyun olma ihtimalini düşünüyorum sankiOzaman g.te gelirlerdi işteBüyük risk valla
aynen öyle olma ihtimalide vardı büyük cesaret valla acun isim söylemeden önce cesaret hapı verdi galiba bu riski nasıl alabildi turabi bilmiyorum ama oyun olma ihtimalini düşünüyorum sanki
ay duyguyu o kadar sevmiyorum ki lucky hilmicem henüz gözümden düşmedi ama bu şekilde devam ederse o zaman düşer sadece duygu için bu stratejiyi yürüttüğüne inanıp ona bir şans daha verdim ebn hatta mutlu oldum ama 2. duygu olsaydı yanmıştı o kesinHilmicem de gozumden dustu. Boyle kucuk oyunlara gerek yoktu
Fenerbahçeliler oy vermiştir Taner'e.
Hilmicem birinci olsaydı Turabi kendini riske atıp söyletmezdi
zaten o yarışmada birinciliği tadmış.kaybedecek birşeyi yok.neden daha önce cesaret edemedi şimdi cesaret edebiliyor.çünkü şımarıklığın verdiği cesaret bu başkada hiçbirşey değil.kasılmaktan adeleri kopacak haberi yok.ben bu sezonki hilmicemi hiç sevmedim.bUraya da paylasır mısın
Afferin hilmiye ya..duygu baska hic bi turlu gltmezdi..
Hilmi birinci olsaydı turabi o potaya girmezdi..hilminin cesaretini tebrik ederim.
hay maşallah şimdi izledim duygu maşallah ordada göstermiş kendiniDuygu sadece yarışmada kavga etmiyormuş meğerse. İktisat fakültesi mezunu olduğunu duymayan kaldıysa
http://www.izlesene.com/video/niran-unsal-ve-duygu-cetinkaya-arasindaki-sert-kavga/7806502
ay duyguyu o kadar sevmiyorum ki lucky hilmicem henüz gözümden düşmedi ama bu şekilde devam ederse o zaman düşer sadece duygu için bu stratejiyi yürüttüğüne inanıp ona bir şans daha verdim ebn hatta mutlu oldum ama 2. duygu olsaydı yanmıştı o kesin
aaaTurabiden cok hilmi almış bu riski. Beni söyle demiş turabiye
Duyguyu sevdigim soylenemez ama bu sekilde gitmesi sacma oldu. Murat en iyi arkadasiydi ama niye katilmadi ve bence de Murat sayesinde birinci oldu o zaman cunku ayni performansi simdi gosteremiyor.
Neyse Duygu gittiyse daha da izlemem.
Bence biz Survivor'la yetinelim, fazlası zararbirde geri döndüler ya neye göre elenip döndüler çözemedim ki birileri gelmeye devam ediyor falan yok izlemeye çalıştım kapttım sonunda
evet bana yetiyor zaten başkada bişey izlemiyorumBence biz Survivor'la yetinelim, fazlası zarar