Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ozaman g.te gelirlerdi işte Büyük risk valla
aynen öyle olma ihtimalide vardı büyük cesaret valla acun isim söylemeden önce cesaret hapı verdi galiba bu riski nasıl alabildi turabi bilmiyorum ama oyun olma ihtimalini düşünüyorum sanki

aynen öyle olma ihtimalide vardı büyük cesaret valla acun isim söylemeden önce cesaret hapı verdi galiba bu riski nasıl alabildi turabi bilmiyorum ama oyun olma ihtimalini düşünüyorum sanki

Turabiden cok hilmi almış bu riski. Beni söyle demiş turabiye

Hilmicem de gozumden dustu. Boyle kucuk oyunlara gerek yoktu
ay duyguyu o kadar sevmiyorum ki lucky hilmicem henüz gözümden düşmedi ama bu şekilde devam ederse o zaman düşer sadece duygu için bu stratejiyi yürüttüğüne inanıp ona bir şans daha verdim ebn hatta mutlu oldum ama 2. duygu olsaydı yanmıştı o kesin

yalnız hilmicem fanları acayip kıl olmuş bu duruma nasıl riske atar kendini diye kızıyorlar , duygu fanları aglamaklı ve hilmiceme olan nefretlerini söylüyorlar genel izlenim böyle ekstrem bir olay yok :)

Fenerbahçeliler oy vermiştir Taner'e.
Hilmicem birinci olsaydı Turabi kendini riske atıp söyletmezdi

bUraya da paylasır mısın

Afferin hilmiye ya..duygu baska hic bi turlu gltmezdi..

Hilmi birinci olsaydı turabi o potaya girmezdi..hilminin cesaretini tebrik ederim.
zaten o yarışmada birinciliği tadmış.kaybedecek birşeyi yok.neden daha önce cesaret edemedi şimdi cesaret edebiliyor.çünkü şımarıklığın verdiği cesaret bu başkada hiçbirşey değil.kasılmaktan adeleri kopacak haberi yok.ben bu sezonki hilmicemi hiç sevmedim.

Duyguyu sevdigim soylenemez ama bu sekilde gitmesi sacma oldu. Murat en iyi arkadasiydi ama niye katilmadi ve bence de Murat sayesinde birinci oldu o zaman cunku ayni performansi simdi gosteremiyor.

Neyse Duygu gittiyse daha da izlemem.

Turabiden cok hilmi almış bu riski. Beni söyle demiş turabiye
aaa vayyy hilmiye bak sen güveni tam demekki baksana süper bi giriş yaptı demekki bu seneki survivora kendinin gitme ihtimaline karşı süper risk almış helal olsun ne diyim

Duyguyu sevdigim soylenemez ama bu sekilde gitmesi sacma oldu. Murat en iyi arkadasiydi ama niye katilmadi ve bence de Murat sayesinde birinci oldu o zaman cunku ayni performansi simdi gosteremiyor.

Neyse Duygu gittiyse daha da izlemem.
murat konusunda haklısın nerdeki o almedayla program yapıyorlardı tv8de bikere görmüştüm o gelmiş muratta gelseymiş keşke muratsız hilmiye hilmi dememtamam lucky izleme ben sana haber veririm gelişmeleri rahat ol ben çıkıyorum görüşürüz ne zaman nerde sen biliyorsun

Hilmi Turabi ile dost olmuş?! Ne buluyor o kaçıkta yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…