Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yalnız hilmi 1. olsa o da turabi diycekti bence duygunun turabiyi öpmesi çok komik geldi adam adını yazdı ya

ütopyacılar ütopya topiğinde bol yorumlar ben izlemiyorum onu iyi geceler hepinize

Bir gün gelip Turabiye helal olsunm diyecrğim aklıma gelmezdi. Zaten Hilmi adını duyunca Duygu anladı gideceğini Hilmi'ye yüklendi çok iyi oldu ben All Star olucam Seda'yı göndeticem yok Nadya yüzünden sakat kaldım yemiyotlar demek ki geldiği gibi gitti. Beğenmediği Seda nadya kaldı prim reklam yapamadı yazık demek planlamış hilmi ve turabi

ya bence duygunun önden gitmesini duygu kendide istedi geçen seneki panoramayı duyguyla begüm sunuyordu bu sene yine onu sunmak için erken gönderdi bence acunnn

ya bence duygunun önden gitmesini duygu kendide istedi geçen seneki panoramayı duyguyla begüm sunuyordu bu sene yine onu sunmak için erken gönderdi bence acunnn
evet bu olabilir elenenler nasılsa burda yorumlar yapacak duygu ne yorum yapar şimdi dönünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…