Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bgn baya bi heycanlı gün geçirdim şahsen
duygunun 1. olcak bilgi sızıntısı sabahtır beni sıkmıştı
neyseki sonuç olarak duygu 3. olsa bile smslerde gitti şükür
şimdi cumartesiye kdr survivorsız kalıcaz kızlar
bir başka survivor akşamında görüşmek üzere iyigecler herkese

duyguyu tutmuyordum ama duygudan önce elenmesini istediklerim vardı.şimdi duygu gitti günah keçisi seçilmişti zaten.şimdi yesinler birbirlerini.duygudan sonra hiçbirşey güllük gülüstanlık olmayacak.orda uyumsuz çok yarışmacı var ..sadece duygunun ne varsa dilinde vardı.diğerlerininde kalbinde fesatlık var.duygu fazlasıyla dobraydı aşırı derecede.şimdi sahra bulaşır millete diğer sezonda kavga etmediği kız kalmamıştı.turabi rakip takıma oyun kazanabilmek için saklar onu takımda sonra işi bittimi onuda şutlar.önceki yaptığı gibi.

Duygu normal degil..kendi etti kendi buldu..insanlarla gecinmeyi ogrensin biraz..o havadaki burnunu da indirmeyi.

Ayrıca hilmi gecen yarısmada da boyleydi.
Ben sımarmıs gormedim.

Ha ben de tanerin gitmesini isterdim ama duygu da basarılı degil oyunlarda..gecen yarısmada da oyle iyi bir yarısmacı degildi..

Yapılabilecek en dogru hamleyi yaptı gonulluler..umarım taneri de yollarlar..sonra da sedayı.

duygunun dili papuç gibi ama maşallah onlarda hiç altta kalmamış.kaç kişi birden üstüne gelmiş.sütten çıkmış ak kaşığı değildir kimse.özellikle niran ünsal gibi biri ....
Benim Niran Ünsal'ı savunmak gibi bir niyetim yok zaten . Sadece Duygu'nun her yerde ben iktisat fakültesi mezunuyum ,
benim IQ'la başedemezsiniz deyip insanları küçümsemesi. Hepimiz insanız kimimiz daha zekiyizdir kimimiz daha yetenekli ama bu özellikler bize başka insanlari aşağılama hakkı vermez,vermemeli

Akşam izleyemedim ..Turabi birincimi...Bumuymuş acunun bu kadar şaşırdığı.
Lütfen Turabi bu sezonda birinci olmasın ya..Bu Turabiyi sevenler kimlerdir merak ediyorum gerçekten..

turabi sevinçten ağlıcaktı nerdeyde, duygu gitti sarıldı ya, turabide yalandan sarılıp there there yaptı

insan bu kadar mı sevilmez çok ilginç

Akşam izleyemedim ..Turabi birincimi...Bumuymuş acunun bu kadar şaşırdığı.
Lütfen Turabi bu sezonda birinci olmasın ya..Bu Turabiyi sevenler kimlerdir merak ediyorum gerçekten..

Turabi oylamada birinci çıktı evet (maleseef) . Duygunun karşısına aslında Begüm ü çıkarıcakmış son anda biri fikrini değiştirtmiş demiş ki ben Duygu ile yüzleşmek istiyorum , onunla yarışmak istiyorum sms te Hilmicem demiş bunu Turabi Hilmicem deyince Acun ona şok oldu :) E tabi ki Duygu gitti sıralamada 2. sıradaydı Hilmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…