- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.284
Duygunun karsisina isteyerek cikti,ve duygu elendi. Duygu sms de 3.olmustu hilmicem 2.. Hilmicem degilde baska biri ciksaydi duygu gitmezdi.. Cok iyi oldu amaa helal hilmiye...Herkes hilmiceme laf ediyor hele bir anlatırmısınız nasıl oldu onun mu etkisi oldu elenmede ?..
Unuttular onu gecn sene ondn kldi okadar:)bu da begüme ders olsun ne dedi turabi begümü yazacaktım ..kimlere yaklaşması gerektiğini bilecek o begümde..nasıl son 4 e kalmış hayret..
bence de unutmuşlar onuUnuttular onu gecn sene ondn kldi okadar:)
evet yüzücü. neden ovmuşlar kiha hatırladım onu yüzücü olan adam sürekli yüzüyordu denizden çıkmıyordu sonra bunu milli takımdan kovdular yarışmadan sonra öyle bir haber okumuştum
sanırım bundan öncede yok böyle dans diye bir yarışmaya katılmış orda yarışma için gitmesi gereken yarışara hep geç kalıyormuş antremanlara katılmamış falan survivora gelince tabi baya uzak kalınca bişeyler olmuştu o sene almamışlardı yarışa öyle haberler vardı hatta devletten aldığı maaşı kesecekler falan haberelri tam hatırlamıyorum ama öyle söylentiler olduğunu hatırlıyorumevet yüzücü. neden ovmuşlar ki
sanırım bundan öncede yok böyle dans diye bir yarışmaya katılmış orda yarışma için gitmesi gereken yarışara hep geç kalıyormuş antremanlara katılmamış falan survivora gelince tabi baya uzak kalınca bişeyler olmuştu o sene almamışlardı yarışa öyle haberler vardı hatta devletten aldığı maaşı kesecekler falan haberelri tam hatırlamıyorum ama öyle söylentiler olduğunu hatırlıyorum
derya büyükuncudan bahsediyorduk dün konuşuyordukta öyle duygu elenince yarım kaldı şimdi devam ediyoruz gibi olduAranıza dalmak gibi olucak biraz ama kimden bahsediyorsunuz,merak ettim
derya büyükuncudan bahsediyolar..Aranıza dalmak gibi olucak biraz ama kimden bahsediyorsunuz,merak ettim
derya büyükuncudan bahsediyorduk dün konuşuyordukta öyle duygu elenince yarım kaldı şimdi devam ediyoruz gibi oldu
derya büyükuncudan bahsediyolar..