Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Duygunun karsisina hilmicem haric kimi cikarsalardi,cikan kisi gidecekmis demek,3.olmus duygu cunku. Iyi oldu. Ilk gunlerden herkesle kavga etti,amaci baska ve bu sefer yapamadi,oh.
Begum gecen sene nasil okadar sure gitmedi anlamadim,adamdan bile sayip ismini solemediler,oyle boyle kaldi kac ay
Simdi ben bilmem son kaca kaldim beni hafife aliyorlar diyor. Yine unutmasalar bari. Yaptigi hic birsey yok,niye geldi onuda anlamadim,al star adi ustunde ne isi var..
merve aydin,serenay butun giciklari toplamis acun.......

İsabet olmuş.
Duygu kadar egoları şişkin olan kimse yok o adada.
Bu arada hiç bir espiriside yok duygunun sadece varmış gibi gösteriyor.Acayip samimiyetsiz.O da biliyor adada kalmanın tek yolu prim yapmak bunuda ancak ya çok güçlü olarak ya da adada yırtık bir karakter olarak yapabilir.
Ben o konuşunca stres oluyorum.Kanım çekiliyor.

Hilmi'yide tebrik ediyorum onun yaptığını kimse yapmaz eğer birinci Hilmicem ikinci Turabi olsaydı Turabi kendini riske atmazdı.Ne diyeyim oh olsun.

bugün son yarım saati tekrardan izledim internetten çok keyifliydi duygu nun elenmesi ondan izledim ahahah

Hilmi Cem'e neden yükleniliyor anlamadım evet Turabi'ye o demiş Duygu'nun karşısına beni söyle diye ama doğru taktik değil mi Duygu tüm adada keyfi kaçırdı kavga etmediği insan yok oyun sırasında bile kavga ediyor insanların moralini bozuyor. Seda'yı diskalifiye ettirmek için özellikle burun buruna göğüs göğüse konuştu bir hareket yapsın da gitsin diye. Ayrıca kimse oylama öncesi seni yazıcam demek zorunda değil sadece oylama sonrası neden yazdın diye sorar cevap verşilir Hilmi de cevap verdi çok kavga çıkarıyorsun dedi. Yoksa Hilmi Duygu'yu rakip mi görüp eledi Allah aşkına. Kim olsa Hilmi2den başka gönderemezdi Duygu'yu o yüzden Duygu şişiniyordu zaten neden gönüllülere geçti ünlü olmanın avantajını orada daha iyi kullanacaktı da ondan. Çok büyük konuştu All Star olucam, beni gönderemezsiniz. En çok kızdığımda Nadya yüzünden sakat kaldım o yüzden onunla kavga ediyorum demesiydi ama oyun bu bilerek yapılan birşey değil kaza Sahra2da başkası yüzünden düştü ama konu etmedi. Herşeye bahanesi vardı konseyde bile kıvırdı. Çok iyi oldu ders oldu ona ama herhalde şok olmuştur prim yapamadı yazık.

bu da begüme ders olsun ne dedi turabi begümü yazacaktım ..kimlere yaklaşması gerektiğini bilecek o begümde..nasıl son 4 e kalmış hayret..

Yaa valla kızlar Hilmi nin adını duyduğunda Duygu'nun yüzü kaç renge girdi hemen zaten laf söyledi Hilmi de ne konuşuyorsun ya sne ya ben gideceğiz göreceğiz dedi ve risk aldı adanın refahı için orada kim bu riski alırdı kaldı ki Duygu'da ona güveniyordu risk almazlar eften püften birini söyler Turabi ben kalırım diyordu ama öyle olmadı. O bacakla sne koştur oyna yenemeyince de bacağım diye ağla Hilmicem'i sadece aldığı risk için bile tebrik etmek lazım Duygu bu kadarını beklemiyordu ama ekranlarda car car başlar yine ne kadar sürecek çok değil.

Unutuldu tabii yoksa Begüm hiç bir zaman iyi değildi ki . Hele bu sezon hiç bişey yapamıyo ve aşırı sinirli biri olmuş.Hep Duygu'nun yanındaydı,şimdi ne yapıcak acaba :)

Ayyy duygu elenmiş çok mutlu oldum :) dün akşam izleyememiştim
Çok doğru bi karar olmuş

evet yüzücü. neden ovmuşlar ki
sanırım bundan öncede yok böyle dans diye bir yarışmaya katılmış orda yarışma için gitmesi gereken yarışara hep geç kalıyormuş antremanlara katılmamış falan survivora gelince tabi baya uzak kalınca bişeyler olmuştu o sene almamışlardı yarışa öyle haberler vardı hatta devletten aldığı maaşı kesecekler falan haberelri tam hatırlamıyorum ama öyle söylentiler olduğunu hatırlıyorum

Aranıza dalmak gibi olucak biraz ama kimden bahsediyorsunuz,merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…