- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
para insanı değiştiriyor dedikleri bu olsa gerek hilmide bunu ilk haftadan gösterdi galibaaynen...duruşu,mimikleri,kasılmaları bariz herşey ortada.plancıda olmuş baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
para insanı değiştiriyor dedikleri bu olsa gerek hilmide bunu ilk haftadan gösterdi galibaaynen...duruşu,mimikleri,kasılmaları bariz herşey ortada.plancıda olmuş baksana
birde geri döndüler ya neye göre elenip döndüler çözemedim ki birileri gelmeye devam ediyor falan yok izlemeye çalıştım kapttım sonundaAynen ya, bi ara eleme gibi bişey vardı. Hele onun mantığını hiç anlamadım
5. OlmusTaner ilk beşte mi
duyguyu bende sevmezdim ama hilmicem onuda sollamış.adamlık namına hiçbirşey kalmamış.ancadedikodu yapıyor.ne alaka hilmi adam gibi adam
duygu hakettiğini buldu
ilk önce üzerinden bi şoku atlatması lazım en az 1 ay veriyorum sonra acun başlatır panaromayı on dan sonra her gelen gönüllüyle birbirlerine girerler işteevet bu olabilir elenenler nasılsa burda yorumlar yapacak duygu ne yorum yapar şimdi dönünce
ben en çok seda da elenince dönüşte duyguyla ne kapışırlar orda onu merak ediyorum şimdidenilk önce üzerinden bi şoku atlatması lazım en az 1 ay veriyorum sonra acun başlatır panaromayı on dan sonra her gelen gönüllüyle birbirlerine girerler işte
duyguyu bende sevmezdim ama hilmicem onuda sollamış.adamlık namına hiçbirşey kalmamış.ancadedikodu yapıyor.
duygunun fanlarına bakmaya gidiyorum sizde gelin ne haldeler acaba bakalım
birde Nadya var sedayla ikisi elendiklerinde bence programa çıkmasınlar duygu yer onlarıben en çok seda da elenince dönüşte duyguyla ne kapışırlar orda onu merak ediyorum şimdiden
aslında survivorda strateji yapan adam kazanıyor doğukan dedi ya siz olsanız güçlüyü mü elersiniz diye doğukanda strateji adamı mesela hilmicemin bu stratejisi bana göre doğru duygu başka türlü gitmezdiNe alaka yahu yarısma orası. Mecbur strateji yapacaklar.
aslında survivorda strateji yapan adam kazanıyor doğukan dedi ya siz olsanız güçlüyü mü elersiniz diye doğukanda strateji adamı mesela hilmicemin bu stratejisi bana göre doğru duygu başka türlü gitmezdi
görüşürüz iyi gecelersaat geç oldu iyi geceler kızlar gidiyorum cumartesi görüşürüz artık bir survivor gününde