- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
Aynen ya resmen haftanın yarısından fazlası iyi gecelerevet bana yetiyor zaten başkada bişey izlemiyorum acun zaten 4 güne yaymış başka şeye vakit yok iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya resmen haftanın yarısından fazlası iyi gecelerevet bana yetiyor zaten başkada bişey izlemiyorum acun zaten 4 güne yaymış başka şeye vakit yok iyi geceler
Eki Görüntüle 1439998 çorap giymeyelim kızlar
duygunun dili papuç gibi ama maşallah onlarda hiç altta kalmamış.kaç kişi birden üstüne gelmiş.sütten çıkmış ak kaşığı değildir kimse.özellikle niran ünsal gibi biri ....Duygu sadece yarışmada kavga etmiyormuş meğerse. İktisat fakültesi mezunu olduğunu duymayan kaldıysa
http://www.izlesene.com/video/niran-unsal-ve-duygu-cetinkaya-arasindaki-sert-kavga/7806502
Benim Niran Ünsal'ı savunmak gibi bir niyetim yok zaten . Sadece Duygu'nun her yerde ben iktisat fakültesi mezunuyum ,duygunun dili papuç gibi ama maşallah onlarda hiç altta kalmamış.kaç kişi birden üstüne gelmiş.sütten çıkmış ak kaşığı değildir kimse.özellikle niran ünsal gibi biri ....
Akşam izleyemedim ..Turabi birincimi...Bumuymuş acunun bu kadar şaşırdığı.
Lütfen Turabi bu sezonda birinci olmasın ya..Bu Turabiyi sevenler kimlerdir merak ediyorum gerçekten..
Duygudan sonra Taner .Begüm ve Seda gitmeli sıra ile bence.
duygu gittimi?
kaşnıyodu zaten.iyi olmuş.Çok bile kaldı bence :) evet gitti