- 20 Mart 2011
- 13.739
- 32.271
Hay ağzına sağlık ne güzel açıklamışsın sinirimden cümle bile kuramıyorum ben. Turabi çıkınca değiştiriyorum kanalıAdam değil ki turabi, insana saygısı yok resmen. Nouma adam gibi tebrik ediyor bravo diyor gönüllülere, o ise yenince gömdük falan. Onu da geçtim hakana yaptığı pislik hareketler. Ne gerek varsa artık...
sahrayla duyguyu bende sevmiyorum
sahra nın bgn ayagı kırıldı dedim kaç gündür fragmanda öyle bi gösterdilerki
sevmesemde o çığlıklarına içim bi cızz etti
ama sonra baktım yine koşuyor zıplıyor hatun
bireysellere geçtiğinde kalan yarışmacılara göre bi değerlendirme yapıcam ama takım olarak şuan ünlülerden yana gönlüm
Emin ol kendini yakmaz tamamen karşısındakini diskalifiye etmeye yönelik hareketler. Kendisi karşılık vermezBenim izleme nedenlerimin basında geliyorAma ayıp ettiği konular var malesef. Yani orda hakanın arkasnda o hareketleri yaparken hakan itse olaylar nerelere gider hem kendini hem hakanı yakar. Neyseki acun dogru hamleyi yaptı sonunda
Evet yense de laf laf laf, yenilse de laf laf laf. Hep boş lafHay ağzına sağlık ne güzel açıklamışsın sinirimden cümle bile kuramıyorum ben. Turabi çıkınca değiştiriyorum kanalı
Ben anlamıyorum neden ünlülere durup dururken laf ediyorlar. Onlar kazandıklarında gönüllülerin adını ağzına almıyorlar ama gerek sahra olsun gerek duygu turabi olsun sürekli birilerinin isimlerini ağzına almak zorundalar sankiSonun da Turabi'ye uyarı geldi.Ben bile ekrandan zıvanadan çıkıyorum o hareketleri karşısında ki diğer yenilen yarışmacı ne yapmasın.
Ünlüler de aldı ödül oyununu.Ödül oyunun da Sahra'nın çirkefleşmesi sürekli laflanması ne gıcık bir durumdu.
Ben anlamıyorum neden ünlülere durup dururken laf ediyorlar. Onlar kazandıklarında gönüllülerin adını ağzına almıyorlar ama gerek sahra olsun gerek duygu turabi olsun sürekli birilerinin isimlerini ağzına almak zorundalar sanki
Merve söylerse kendi kendine söyleniyor, nen direkman duyguyu veya sahrayı hedef alarak konuştuklarını zannetmiyorum. Turabinin hakana yaptığı gibi pislik yapan var mı ünlülerde? Adam sevincini bile adam gibi yaşamıyor yaaÜnlüler demiyormu?
Merveyi ben hep duyuyorum. Ünlülerde ak kaşık değil şimdi yani
sahrayı seçmediler ya son oyunda sahra çok bozuldu
onun hıncını çıkarır adaya gidince sahra ben size diyim
acunn sordu ya oyun bittiğinde bugün en hızlı özlemmiydi diye begümle duygu evet dediler
sahra arkalarında bi bozuldu baya
4 kişi seçtiler ya duyguyla begümü oynatmadılarDuygu sakat mı neden hiç oynamıyor?
Merve söylerse kendi kendine söyleniyor, nen direkman duyguyu veya sahrayı hedef alarak konuştuklarını zannetmiyorum. Turabinin hakana yaptığı gibi pislik yapan var mı ünlülerde? Adam sevincini bile adam gibi yaşamıyor yaa
4 kişi seçtiler ya duyguyla begümü oynatmadılar
sakatım dedimi oyundan önce bilmiyorum ama turp gibi görünüyordu
hilmicemle biz çok oyunlar kazandık diye havalanıyordu ama arkasında göremedik niyeyse
Evet çok şaşırdım bende genç ya heycanlılar ondandır dedi :)Turabinin tarzı o, yanlıs oldugu su götürmez zatende ünlüler kaybedince agızlarına almıyorlar onları deyince şaşırdım bugun mervenin dediğinden sonra. O takımı bozanda o zaten yoksa güzel takım.
Hatta bugun pascal Turabinin hareketlerinden bahsediyordu sanırım Ahmet Dursun olsun ya genc o ondandır fln dedi. Ne güzel adam.