Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabinin tarzı o, yanlıs oldugu su götürmez zatende ünlüler kaybedince agızlarına almıyorlar onları deyince şaşırdım bugun mervenin dediğinden sonra. O takımı bozanda o zaten yoksa güzel takım.

Hatta bugun pascal Turabinin hareketlerinden bahsediyordu sanırım Ahmet Dursun olsun ya genc o ondandır fln dedi. Ne güzel adam.
Valla bence yanlış, ben de gencim orda birsürü genç var. Ama saygısızlığın yaşı ve tarzı yok. Sen yeniyorsun gidip rakibine sürtünüp onu tahrik ediyorsun. Adamların totosuna bayrağın direğini sallıyorsun. Ben böyle bir adama insan gozuyle bakmıyorum maalesef :KK70:
Ordakilerin bir ailesi, annesi babası eşi çocuğu var. Ayıp yani..

Valla bence yanlış, ben de gencim orda birsürü genç var. Ama saygısızlığın yaşı ve tarzı yok. Sen yeniyorsun gidip rakibine sürtünüp onu tahrik ediyorsun. Adamların totosuna bayrağın direğini sallıyorsun. Ben böyle bir adama insan gozuyle bakmıyorum maalesef :KK70:
Ordakilerin bir ailesi, annesi babası eşi çocuğu var. Ayıp yani..

Doğru diyen olmadıki zaten

bu 3 adam survivor a baglanmıcak mı ya :S
acunu ztn tv 8 de 7 /24 görüyoruz :KK51:
bağlansa keşke bi göreydik bizmkileri:cool:

Baya guzel cekismeli geciyo

Favorim hasandi ama acilamadi daha, yarin tam onluk oyun insallah eski performansina ulasir yine

Hilmicem yakiskli diye kizlar şampiyon yapti diyenlere kapagi takiyo, sanki eskisinden de daha iyi. Suan herkesden daha iyi performansi.Keske muratta olsaydi da su turabi karaktersiziyle takilmasaydi. Valla turabi Hilmiceme sarildikca yapma hilmicem sen bu değilsin diye bagirasim geliyo :)

Adam değil ki turabi, insana saygısı yok resmen. Nouma adam gibi tebrik ediyor bravo diyor gönüllülere, o ise yenince gömdük falan. Onu da geçtim hakana yaptığı pislik hareketler. Ne gerek varsa artık...
Aynen, Turabinin yaptığı pis hareketlere ne kadar sinir olduysam artık favorim Hakan oldu artıkEn Büyük KK

Aynen, Turabinin yaptığı pis hareketlere ne kadar sinir olduysam artık favorim Hakan oldu artıkEn Büyük KK
Ya ben anlamıyorum insan utanır o şekilde sevinmeye, yazık ya hakanın da bir ailesi eşi annesi babası var. Televizyonda izlerken ne kadar üzülürler kim bilir..

Ya ben anlamıyorum insan utanır o şekilde sevinmeye, yazık ya hakanın da bir ailesi eşi annesi babası var. Televizyonda izlerken ne kadar üzülürler kim bilir..
Yanî ben bîle tanımadığım adama üzülüyorsam dediğin gibi ailesi neler hisseder.

ne yaptı yine terbiyesiz, 9-9 da sinirlendim kapattım tekrarını izliycem artık
Hakanla yaristi.. yarisi turabi kazandi.. hakanin yanina gidip anlamsizca sevinc hareketlerinde bulundu. Acunda artik bu olaya bi dur dedi.. iyi ki de el atti valla..

X