Düştü bağırdı çağırdı sonra tekrar oynadı
Bence sahra bu sene kendinden cok emin ve hirsli..sahraya bak bahanelere sığınıyor bu da nimetten sayıyo kendini ya , gıcık kadın.
Helal olsun ozlem sana !
Insallah gonulluler kazanir hilmicem ahmete gore hizli bir yarismaci.. is hakikaten ozlemde bitiyir bakalim ne olacak gonlum hilmicem ve ozlemden yana..Hakkaten özlem mukemmel ya
O kızın bide zayıf halini düşünemiyorum
hepsi hırslı ama sahra güçlü bir kız değil aşırı yapılı ve her oyuna ayak uydramıyo azıcık minyon olsa kimse tutamaz onu merve gibi.Bence sahra bu sene kendinden cok emin ve hirsli..
Hakkaten özlem mukemmel ya
O kızın bide zayıf halini düşünemiyorum
Insallah gonulluler kazanir hilmicem ahmete gore hizli bir yarismaci.. is hakikaten ozlemde bitiyir bakalim ne olacak gonlum hilmicem ve ozlemden yana..
en başından dedim özlem favorim
aslanlar-kanaryalar da daha zayıftı o zamandan beri bayılıyorum hatunaaa
Hangi merve ?turabiye bak hakanın gerisinden geldi birde seviniyor yüzsüz yenildiği zamanda çıtı çıkmıyo ördek gibi suda yüzemiyo daha
hepsi hırslı ama sahra güçlü bir kız değil aşırı yapılı ve her oyuna ayak uydramıyo azıcık minyon olsa kimse tutamaz onu merve gibi.
bende bayiliyorum ozleme yaen başından dedim özlem favorim
aslanlar-kanaryalar da daha zayıftı o zamandan beri bayılıyorum hatunaaa
Dogukan hilmicem final oyunlarinda heyecan yapiyit diyor ve dogru soyluyor.. oyunun tum yuku onlarin uzerinde suan.. baslasin artik yaHilmicem bu oyunda müthişti zaten
Eğer erkekler baslasaydı kesin onlar alırdı ama şimdi özlem biraz geride kalırsa ahmet önce bitirir gibi geliyor. İş atışlarda bitecek galiba
Ahmetin şapşallığı tutarda atamaz insallah
Dogukan hilmicem final oyunlarinda heyecan yapiyit diyor ve dogru soyluyor.. oyunun tum yuku onlarin uzerinde suan.. baslasin artik ya