Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben muratin da olmasini isterdim..

turabi gereksiz insan çocuk gibi davranıyor desem değil çocuklar bile ondan daha akıllı ve düşüncelidir turabide karakter bozukluğu var dövüş sporlarında kafaya darbeyi çok aldı galiba bu seneki survivorda gözlerim ümit ve cengizi çok arıyor bayanlardada Bennu geredeyi yaşına göre çok iyiydi Şuan burada favorim pek yok çünkü hepsi çok güçlü Ahmet dursun yerine keşke ümit karan olsaydı

Ben muratin da olmasini isterdim..

Allstar olacagini duyunca ilk tepkim insallh murat olur olmustu. Cok farkli cok iyi niyetli bi cocuktu sanmiyorum bi daha hicbir yarismada onun gibi bi karakter izleyebilecegimizi.. onun yerine hilmiyi destekliyorum simdi :)

Acun cagirmis zaten ama album çalışması varmis o yuzden kabul edememis. Insallah yakin zamanda albumu cikar ne diyelim.

Yenen yenilene iki metreden fazla yaklaşmasin elle temas sözlü müdahale yok süper karar Acun bey bu lafı kime söylüyor belli zaten....ohhhh beee

Murat album mu yapiyormus yok artik aaaaaa ne albumu bu ? Muzikle mi ilgileniyor kendisi ?

Ona ben de anlam veremiyorum ama her oyun sonrası ya da oyun esnasında kaybetmeye başladıklarında gönüllülerden fazlaca ses çıkmaya başladığı kesin çok seviyorlar

turabi temiz iyi kalplı kişiyle arkadaşlık ediyor turabıden hilmiceme zarar gelmez hakanın sinsi olduğunu anladı o yüzden yazdı onu

Hakanla yaristi.. yarisi turabi kazandi.. hakanin yanina gidip anlamsizca sevinc hareketlerinde bulundu. Acunda artik bu olaya bi dur dedi.. iyi ki de el atti valla..
şimdi izledim tekrarını ama acun haklı bir uyarı yapmış , orada adam yenilmiş psikolojisi farklı geçmiş karşısına el kol hareketi yapıyor , hakan orada sinirle itiklese kim ne diyecek ama hakan efendi adam da karşılık vermiyor , bir de acuna demez mi turabi birileri gelip bebek gibi sana ağlamış şikayet etmiş diye , acunda hakan ban bir şey söylemedi deyince bişey oldu orada söylemeyim :) , yazık karşısındakini de kendi gibi sanıyor suçluyo bilip bilmeden.

oh olsun ama yenilmişler günüllüler , ünlülerde şarkıyı patlatmış ya gönüllüler sinirden kudurmuşlar balıkları pişirmişem gönüllüleri adaya göndermişem diye ahah hilmicem çıkararak hata yaptılar, finaller de aşırı stres yapıyor haliyle atış yapamadı, artı özlem ne alaka, o daha kıçını kaldırıp minderin üstüne çıkana kadar merve 2 parkur geçiyordu, kişiler yanlış, hakeden kazandı.

Dogukan hilmicem final oyunlarinda heyecan yapiyit diyor ve dogru soyluyor.. oyunun tum yuku onlarin uzerinde suan.. baslasin artik ya
ahmet sanki çok mu iyi şaşkaloz ne işi varsa o başarısız adamın all star da. geçen sezon finale kalması tamamen tesadüf. başlarda hiç oyun oynamıyordu. oynadığını da kazanamıyordu ona buna laf söylüyordu. ama sonradan açıldı. çok komik hatalar yapıyordu dün de yaptığı gibi eli ayağına dolaşıyor oyunda ahmet in . ama kazandılar işte ona diyecek bir şey yok

ne dedi sahra ben kaçırdım

çocuk gbi ağlıyordu arkada gördünüz mü koptum

Hiç sevemedim ben bu all starı. Şimdilik reyting iyiymiş ama bence uzun sürmeyecek.

bugünkü oyun parkur olmadığı için durağan geldi bana
ada hayatını hiç göremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…