Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ünlülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pascal bu sezonda Turabiye patlatabilir 1tane
Ama Turabi nihata benzemez tabi

bitti yaa
yarın ki oyunda sevdiğim oyunlardan biri bakalım ne olacak

aaaaaaaaa 3 adam canlı canlı survivor a bağlanıcaklarmışşş

Özlem yaa nasıl hatırlatıyor Aslanlar-Kanaryalar zamanını O kadar all star ı hak eden kişiler varken Acun'un çağırdıklarına bak: Duygu, Fulya, Taner vs vs...............

Evet bugunku sevinci cok fazlaydı. Hakana sinir oldugundan dolayı iyice abartmıstı. İyi oldu uyarı.
Yaptığı hareketler karşıdaki insanı kışkırtıcı tarzdan resmen. Çok abartıyor yahu şu adamdan sebep izlemek istemiyorum yemin ederim

Yaptığı hareketler karşıdaki insanı kışkırtıcı tarzdan resmen. Çok abartıyor yahu şu adamdan sebep izlemek istemiyorum yemin ederim
Adam değil ki turabi, insana saygısı yok resmen. Nouma adam gibi tebrik ediyor bravo diyor gönüllülere, o ise yenince gömdük falan. Onu da geçtim hakana yaptığı pislik hareketler. Ne gerek varsa artık...

Evet:) ben gönüllüleri destekliyorum sahra ve duygu hariç

sahrayla duyguyu bende sevmiyorum
sahra nın bgn ayagı kırıldı dedim kaç gündür fragmanda öyle bi gösterdilerki
sevmesemde o çığlıklarına içim bi cızz etti
ama sonra baktım yine koşuyor zıplıyor hatun
bireysellere geçtiğinde kalan yarışmacılara göre bi değerlendirme yapıcam ama takım olarak şuan ünlülerden yana gönlüm

Benim izleme nedenlerimin basında geliyor Ama ayıp ettiği konular var malesef. Yani orda hakanın arkasnda o hareketleri yaparken hakan itse olaylar nerelere gider hem kendini hem hakanı yakar. Neyseki acun dogru hamleyi yaptı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…