geçen sene 3 adamın survivor skeçleri çok komikti yaaAyy 3adam ı açın
Bir ara ben iktisat mezunuyum sen ne mezunusun mu dedi ben mi yanlış duydumZaten anca laf. Sedayada diyoya benim iq seninkini solda sıfır bırakır.
Kendine boy aynasında bakıyo
Valla bence yanlış, ben de gencim orda birsürü genç var. Ama saygısızlığın yaşı ve tarzı yok. Sen yeniyorsun gidip rakibine sürtünüp onu tahrik ediyorsun. Adamların totosuna bayrağın direğini sallıyorsun. Ben böyle bir adama insan gozuyle bakmıyorum maalesefTurabinin tarzı o, yanlıs oldugu su götürmez zatende ünlüler kaybedince agızlarına almıyorlar onları deyince şaşırdım bugun mervenin dediğinden sonra. O takımı bozanda o zaten yoksa güzel takım.
Hatta bugun pascal Turabinin hareketlerinden bahsediyordu sanırım Ahmet Dursun olsun ya genc o ondandır fln dedi. Ne güzel adam.
Bir ara ben iktisat mezunuyum sen ne mezunusun mu dedi ben mi yanlış duydum
Zaten anca laf. Sedayada diyoya benim iq seninkini solda sıfır bırakır.
Kendine boy aynasında bakıyo
Valla bence yanlış, ben de gencim orda birsürü genç var. Ama saygısızlığın yaşı ve tarzı yok. Sen yeniyorsun gidip rakibine sürtünüp onu tahrik ediyorsun. Adamların totosuna bayrağın direğini sallıyorsun. Ben böyle bir adama insan gozuyle bakmıyorum maalesef
Ordakilerin bir ailesi, annesi babası eşi çocuğu var. Ayıp yani..
geçen sene 3 adamın survivor skeçleri çok komikti yaa
bu senede yapsalar keşke
Eyyvah yaaandın diskalifiye oldungeçen sene 3 adamın survivor skeçleri çok komikti yaa
bu senede yapsalar keşke
Tarz dediniz ya ona ithafen dedim, karaktersiz yaniDoğru diyen olmadıki zaten
İyi geceler canımm:)Hepinize iyi geceler kızlar. Yarın görüşürüzzz:)
Aynen, Turabinin yaptığı pis hareketlere ne kadar sinir olduysam artık favorim Hakan oldu artıkAdam değil ki turabi, insana saygısı yok resmen. Nouma adam gibi tebrik ediyor bravo diyor gönüllülere, o ise yenince gömdük falan. Onu da geçtim hakana yaptığı pislik hareketler. Ne gerek varsa artık...
Ya ben anlamıyorum insan utanır o şekilde sevinmeye, yazık ya hakanın da bir ailesi eşi annesi babası var. Televizyonda izlerken ne kadar üzülürler kim bilir..Aynen, Turabinin yaptığı pis hareketlere ne kadar sinir olduysam artık favorim Hakan oldu artık
Yanî ben bîle tanımadığım adama üzülüyorsam dediğin gibi ailesi neler hisseder.Ya ben anlamıyorum insan utanır o şekilde sevinmeye, yazık ya hakanın da bir ailesi eşi annesi babası var. Televizyonda izlerken ne kadar üzülürler kim bilir..
ne yaptı yine terbiyesiz, 9-9 da sinirlendim kapattım tekrarını izliycem artıkSonunda Turabi'ye uyarı geldi
sporcu olan oflaz değil,Hangi merve ?
Hakanla yaristi.. yarisi turabi kazandi.. hakanin yanina gidip anlamsizca sevinc hareketlerinde bulundu. Acunda artik bu olaya bi dur dedi.. iyi ki de el atti valla..ne yaptı yine terbiyesiz, 9-9 da sinirlendim kapattım tekrarını izliycem artık