SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

yalanmış ya canım benim. lmaz:

var mısın yok musundaki tony nin arkadaşından bilgiler:

Kızlar için tüm kişisel bakım malzemeleri temin ediliyor.
Erkekler talep ederlerse onlar içinde aynı şey geçerli.
Sınırsız kullanımda tatlı suları mevcut. Duş için net bir bilgi yok.
Adada yığınla meyve ağacı var çekim harici tüketebiliyorlar.
Kızların adasına balık ağı bilinçli bırakılmış bunu yeni öğrendim.
Adada buldukları her şey için yanlarında rehber var. zehirli şeylere karşı uyarıyor.

yanii yoksa otu poku yiyo gözüküyo bunlarr ben zaten diyodum bunlar tuvaleti nireye yapıyooboshayallersmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa eskiden çekilmiş fotolardır belki nasıl emin oldunuz. bende bu işte bi şey vardır diyordumda bu kadarda değil yani. öyle partiler felan bilmiyorumkismile

ay ilahi bi alemsiniz karili kocali, esinde bakacak baska yer bulamamis mi
kadinlarin bacaklarindaki tuglere bakiyor
yarildiimmmmmmm!!!!
kiskanmadin mi kizzz :)))))

ya bence sadece çekimlerde orada bunlar 5 yıldızlı otelde keyiflerince tatil yapıolar bence kaydirigubbakcemile3

5 yildizli otellerde midir bilemem ama bunlar kesin çekimlerin oldugu zamanlar o ortama goturuluyorlardir!!! adi ustunde kamera çekimi bu!!! kayit kapandi mi orda ne olup ne bittigi bilinmiyor!!! hadi 24 saat canli yayina versinlerde bizde inanalim!!! bbg' dönemindeki gibi!!
bana hiç inandirici gelmiyor bu tarz programlar!!
ülke ekonomik krizden çalkalaniyor, bunlar bu tarz yarisma programi kurup buyuk miktarlarda ödüller veriyor!! bu benim aklima hiç yatmiyor nedense!!

Bende çok merak ediorm ama kızlara ya orda bakım yapılıo yada lazere gitmş bunlar hemde zapzayıflar gıck oldum huhhhhhhhhhh :)))

vay be...şaşırdım ya okuyunca...acur kafalı acun:) maşallah iyi çalışıyo kafası...biz de izliyoruz öyle...bende düşünmüştüm tee yunanistanla yapılan yarışmada..erkekler orman adamına dönüşürken kızlara bi halt olmuyo..vay anasınııııı:)

İNANDIRCI OLMASI GEREKIYOR İŞTE SENERYONUN DEMEKKI BASARIYORLAR.a.s

o kadar olsun canım ya robinson crusoe yla cuma değil ki bunlar
zaten bişeyler yedikleri belli çünkü deniz ürünü yemeyenler var onların ölmesi lazımdı yani

kızlarında yeryerinden kıl çıkmış olması pek estetik olmazdı tv için kaydirigubbakcemile3

Canımslarr... daha önceki survior yarışmasında da çok merak edildi bu konular. Bayan oldukları için belirli günlerde birileri onların temel bakımını yapıyormuş.

ben de bu konuyu çok merak ediyordum valla,her izleyişimde aklıma takılıyordu...demek epey merak eden varmışkaydirigubbakcemile5
bence de belirli zamanlarda kızların bakımı yapılıyordur çünkü ekrana çıkıyorlar,kıllı bacaklar,koltuk altı vs...ile çıkmaları iğrenç olur...mesela ben 2 hafta kaş aldırmasam beter olurum vallasempatiksalakcinni
lazer yaptırmışlardır demişsiniz ama lazer öyle bir keree sonuç verecek bi şey değil,uzun süren bi olayboshayallersmile
ayrıca ben o kadar da he şeyin yalan olduğuna inanmıyorum...gazetelerde köşe yazarları kaç gün yazdı...acun bir sürü gazeteciyi oraya götürdü onlar da o şartlarda kalmışlar...sonuçta bu suvivor...hayatta kalma mücadelesi veriyorlarturkbayragi
su olayını da hiç inkar etmiyorlar ki...metin su taşıyor diye kaç kere söylediler:hulya:

evet yaa bende o kadarda senaryo olduğuna inanmıyorum. ordaki tüm yarışmacılar bu kadar oyuncumu yani.. evet kişisel bakımları yapılıyordur bi zahmet ama o resimler kesinlikle ya eskiden yada fotomontaj. bu kadarda parti felan yoktur yani. insanları bu kadar aptal yerine koyamazlar. sonuçta hiç değilse sahtekarlığın ortaya çıkmasından korkarlar.orda en basitinden gerçekten saf olan emin bey var. erkeklerde saf insanlar var. mutlaka anlaşılırdı bu kadar oyun

bunları bir şekilde motive ediyor olmalılar bence.
yoksa kimse dayanamaz.
bir kamera arkası mutlaka var.
ben o Gizemi çok kıskanıyom yanlız.çok güzel gacı yaa.

bunları bir şekilde motive ediyor olmalılar bence.
yoksa kimse dayanamaz.
bir kamera arkası mutlaka var.
ben o Gizemi çok kıskanıyom yanlız.çok güzel gacı yaa.

ya evet çok güzel de olaylara karşı verdiği ifade ve konuşması çok gıcık -tatlicadiarzu-
ço0k yapmacık geliyor bana ya kötükedihüso

kızlar iyisinz hoşsunuzda
bu program önceden çekilmiş bir program
hatta geçen aile mektubu okunduğunda kemalin oğlu ara karneden yani 15 tatilden bahsediyordu
ve bnce bu resimlerde
sona doğru kalanlara ödül verilmiş olabilir
geçen survıvorde olmamışmıydı
hepsi bi otele gitmillerdi
hıı o tony arkadaşımıdr nedir
onlara inanıyorum
sonuçta TAtlı su olmalı
bi rehberde olmalı ki bir yengeç yiyip zehirli olsa toplu ölüm olur alimallah
bnce bu resmlere ilerki zamnlar görmüş izlemiş olcağız
ve belli ki sona başak seda ilhan ve ertan kalıo
sanırım geri dönüşde olcaK ONlarda da ezgi gelcek
tabii bnmkisi de bi yorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…