ay yalanmıymış yani:):):):):)
ama aglarken falanki halleri çok inandırıcıydı..
ikinci resimde şu bursalı olan çocukun son hali gibi cidden gerçeke benziyor..yasıkkk vallaaa adam gib gerçek bi program isleyemiycez..
yalanmış ya canım benim. lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yalanmıymış yani:):):):):)
ama aglarken falanki halleri çok inandırıcıydı..
ikinci resimde şu bursalı olan çocukun son hali gibi cidden gerçeke benziyor..yasıkkk vallaaa adam gib gerçek bi program isleyemiycez..
var mısın yok musundaki tony nin arkadaşından bilgiler:
Kızlar için tüm kişisel bakım malzemeleri temin ediliyor.
Erkekler talep ederlerse onlar içinde aynı şey geçerli.
Sınırsız kullanımda tatlı suları mevcut. Duş için net bir bilgi yok.
Adada yığınla meyve ağacı var çekim harici tüketebiliyorlar.
Kızların adasına balık ağı bilinçli bırakılmış bunu yeni öğrendim.
Adada buldukları her şey için yanlarında rehber var. zehirli şeylere karşı uyarıyor.
yanii yoksa otu poku yiyo gözüküyo bunlarr ben zaten diyodum bunlar tuvaleti nireye yapıyooboshayallersmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ya görüyon mu acunu guclubacismile
kızlarda göyaa açlıktan zayıflamış gibi bi haller falannklava:alsanaalsanasmile yalancı bunlar ayollklava:
ooy çok mu kızdın seeen opuyorumnanaktan
. kızlar benımde eşimın aklına geldi dedi ki aşkım bu kızlar bacaklarındakı tüyleri ne yapıyolar dişlerini nasıl fırçalıyorlar kaşlarını alıyorlar önce eşimın aklına geldi :) bizide düşündürdü
ya bence sadece çekimlerde orada bunlar 5 yıldızlı otelde keyiflerince tatil yapıolar bence kaydirigubbakcemile3
yaa herşey bu kadar senaryo olsa bi hamburger için bu kadar canlarını vererek yarışmazlarkii... kaybeden takımın nasıl ağladığını görmediniz mii.. çokta senaryo olduğunu düşünmüyorum ama cidden bu kıl tüy işinide çokk merak ediyorum
var mısın yok musundaki tony nin arkadaşından bilgiler:
Kızlar için tüm kişisel bakım malzemeleri temin ediliyor.
Erkekler talep ederlerse onlar içinde aynı şey geçerli.
Sınırsız kullanımda tatlı suları mevcut. Duş için net bir bilgi yok.
Adada yığınla meyve ağacı var çekim harici tüketebiliyorlar.
Kızların adasına balık ağı bilinçli bırakılmış bunu yeni öğrendim.
Adada buldukları her şey için yanlarında rehber var. zehirli şeylere karşı uyarıyor.
Canımslarr... daha önceki survior yarışmasında da çok merak edildi bu konular. Bayan oldukları için belirli günlerde birileri onların temel bakımını yapıyormuş.
bunları bir şekilde motive ediyor olmalılar bence.
yoksa kimse dayanamaz.
bir kamera arkası mutlaka var.
ben o Gizemi çok kıskanıyom yanlız.çok güzel gacı yaa.
kızlar elimde şok fotoğraflar var işte gerçek yüzleri :)
zaten hç inanmamştm fotoğrafları görünce de tam oldu sizinle paylaşmak istedim
tüm resimleri görmek isteyenler ht tp ://rap idsh are. com/files/392691533/survivor.r ar .ht ml linkteki boşlukları silip öyle indirebilirler hepsini tek tek eklenti yapamadm artk öyle bakarsınz :)