• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

adetliyken napıolar onu da ben merak ediyorum:D
dut yaprağımı kullanıolar:D

bence yarışmacıların o acınası halleri falan, çektikleri zorluklar hepsi sahte. televizyon dünyası yalan dünya.

YARIŞMALARIN HEPSİ SACMALIK TÜRKİYEDE TELEVİYONDA YARIŞMA PROGRAMI DEDİĞİN SEYİRCİYİ EĞLENDİRMELİ BENCE Bİ HALT YOK BİLMEM YEMEKTELER BİLMEM KARI-KOCALAR BİLMEM ADADALAR SACMALIK HEPSİ TABİ OYUN HEPSİ BİZDE İZLİYOZ İŞTE AVRUPA KANALLARININ BİRİNDE VAR BU SURVİVER GERCEKTEN COK GÜZEL ADAMLAR ÇİĞ ET YİYİOLAR ARTIK HEM ONLAR BİZİMKİLER GİBİ DEDİKODU MANYAĞI DEĞİLLER ADAMLAR HAYATTA KALMANIN MCADELESİNİ VERİYOLAR GERCEKTEN KONUŞMAYA DERMANLARI KALMIYO MAŞALLAH BİZİMKİLER BÜLBÜLzemuszemus

arkadaşlar surrvivır toplamda 45 gün biz haftalarca izlioruz ama aslında onlar ertesi gün elemeye gdiolar 3 günde bire eleme oluomuş zaten ordakilerin çogu sporcu başak bildigim kadarıyla su balesi yapıomuş ee o kız hep havuza girio napıo zaten 45 gün geciktitrici falan kullanıolardır nasıl tüysüz olduklarına gelincede adada kuaför varmış:lepi:

bu bnm en merk ettiğim soru yaa:D sdece bn merak ediorm sanıodum oysaki:D
ya tabiki bunlar el icine ckıo namı dier 70 milyon onları izlio ister istemez bakım yapıolardır:D

kızlar Acun'un bir ropörtajını okudum Habertürk gazetesinde. Kimseye herhangi birşey verilmiyor ancak bayanlar da durum biraz daha farklı olduğu için onlara birer sağlık çantası veriyoruz dedi. "Açık söylüyorum wc bile koymadık herkes kendi başının çaresine baktı" demişti. o çantanın içinde mutlaka vardır epilasyon cihazları vs.

‘‘KAŞIMIZ BIYIĞIMIZ ÇIKTI’’
Erkekler hep sakallı dolaşırken kadınlar pürüzsüz vücuda sahipti. Ağda, epilasyon durumları nasıl halloldu?
''Bütün herkes bunu merak ediyor ve hep bana bunu soruyorlar. Orada kaşımız da bıyığımız da çıktı. Kamera bizim burnumuza kadar girmedi ve bunlar kör noktada kaldı. O kadar çok arttı ki bir süre sonra ne yapacağımızı şaşırdık. Yanımızda battaniyeden başka bir şey yoktu. Battaniyenin ipini keşfettik. İpi çekip çekip ağda sorununu iple hallettik. İpler de koptu ve bir süre sonra işe yaramadı''.. Survivor Merve..

‘‘KAŞIMIZ BIYIĞIMIZ ÇIKTI’’
Erkekler hep sakallı dolaşırken kadınlar pürüzsüz vücuda sahipti. Ağda, epilasyon durumları nasıl halloldu?
''Bütün herkes bunu merak ediyor ve hep bana bunu soruyorlar. Orada kaşımız da bıyığımız da çıktı. Kamera bizim burnumuza kadar girmedi ve bunlar kör noktada kaldı. O kadar çok arttı ki bir süre sonra ne yapacağımızı şaşırdık. Yanımızda battaniyeden başka bir şey yoktu. Battaniyenin ipini keşfettik. İpi çekip çekip ağda sorununu iple hallettik. İpler de koptu ve bir süre sonra işe yaramadı''.. Survivor Merve..

Yarışmadan önce bana müracaat etmiş olsaydınız böyle bir sorununuz olmaz, yarışa galip başlardınız, neyse gelecek yarışlara inşallah:)

Ben de merak ediyordum valla, banyo bile ödülken o işleri nasıl hallediyorlar diye. Yazık battaniye ipleri ile mi yapmışlar.

aysepilasyon sitenizi inceledim ve ordaki resimlere bakındım ,orada işlemden 3 gün sonraki durumun resmi var ve resimde siyah siyah noktalar belirmiş 3 gün sonra bunlar geçecekmi yoksa kalıcımı keşke operasyondan 2 hafta yada 1 ay sonraki bir resim daha ekleseydiniz ,bahsettiğim resim şu diyecektimki resim ekleyemiyorum 100 mesajım olmadığı için

aysepilasyon sitenizi inceledim ve ordaki resimlere bakındım ,orada işlemden 3 gün sonraki durumun resmi var ve resimde siyah siyah noktalar belirmiş 3 gün sonra bunlar geçecekmi yoksa kalıcımı keşke operasyondan 2 hafta yada 1 ay sonraki bir resim daha ekleseydiniz ,bahsettiğim resim şu diyecektimki resim ekleyemiyorum 100 mesajım olmadığı için

ilginize teşekkür ederim. Bahsettiğiniz fotoğrafları kabuklanmanın ne demek olduğunu öğrenmek isteyenler olmuştu bu yüzden koymuştum. Tabii ki bunlar kesinlikle kalıcı değil. Uygulamadan 3 gün sonra kabuklanma oluşur ve bunlar kendiliğinden doğal yollarla düştükten sonra pürüzsüz bir cilde sahip olunur. Ancak kabukların kaşıma, keseleme gibi doğal olmayan yollarla düşürülmemesi gerekir. Sağlıcakla kalın.

eşim şuanda iş arıyor kendi makine mühendisi ve bursadayız ,bu problemi aştıktan sonra size yolumuz düşecek gibi ablacıma.s.

Merve başak açıklamış kızlar.Kaşlarını battanieyeden falan sökülen iplerle almışlar.
Hatta ilk başak görmüş ve hepsi çok sevinmiş:sm_cool:

kardeşimle bende çok merak etmiştik. lazer olabilir dedi kardeşim ama hepsi mi lazerli?ayrıca lazerde de birkaç seans sonra bile hala çıkıo.bunlar hep pürüzsüzdü!laelaelaelaelae

televizyon dünyası tamamen düzmece olduğu için 2 gün gidip çekimleri yapıp Türkiye ye dönüyolardır ben öyle düşünüyorum

Back