SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

valla bende hep düşünüyodum bunları sempatiksalakcinni
çok merak ettim ama bu regl olayı aklıma gelmemişti. :1ninca:
Hadi lazer yaptırdılar diyelim,kaşlarına da mı yaptırıyorlar? :1closedeyes:

bende merak ediorum bir yandan da düşünüorum ama lazer yaptırmışlardır die ama hepsi mi yaptırıcak ne kadar paralı insanlar onlar öyle kafamçokkarıştı

Kızlardan tekinin saç dipleri çıkmış,boyası gelmiş..Eşim gördü..zemuszemus

Kızlar adeti 3 ay geciktiren iğneler var..adet olayı o şekilde ayarlanır...;-)

bunu bende düşündüm ama kızlar lazer dedinizde bigünde yapılmıyo ki 1 yıla yayılıyo seansları bunların yarışmaya katılacağı 1 yıldır bellimiydi ozamnn

bı yerde bakım yapılıyodur yaa ben zaten orda kaldıklarınada ınanmıyorum hersey senaryo

ya kaç kız var, hepsini birden lazer epilasyona sokup da mı yolladılar... kaşlar da aynı şekilde hepsi süper maaşallah. kesin var bir iş onda... hiç zannetmiyorum öyle zor şartlarda perişan olduklarını....

e zayıflıklarıda mı yalan.. hepsi iğne ipliğe dönmüş.. bende mi katılsam

yaa herşey bu kadar senaryo olsa bi hamburger için bu kadar canlarını vererek yarışmazlarkii... kaybeden takımın nasıl ağladığını görmediniz mii.. çokta senaryo olduğunu düşünmüyorum ama cidden bu kıl tüy işinide çokk merak ediyorum

bence orda onlara çok da iyi olmasada bakım yapılıyor. Hatta adanın diğer ucunda kalacak gayet güzel yerleri de var bence. Sadece çekimlerde öyle sefil ayaklarındalar. Kızlara bak kaş maş hiç bişi çıkmamış etmemiş.

Evet bence de orda bakım yapılıyor olabilir.
ilk zamanlar bana inandırıcı geliyordu ama artık gelmiyor yarışma nedense :sm_confused:

hadi tüyü lasere gittiler dedik. .. tırnakları falan gayet bakımlı duruyor. bi de orda okadar pislik, çamurlu sular, falan bunlar hiç mi tahriş etmiyo ciltlerini ..... illaki elleri için falan bi krem kullanıyolardır, bakım yapıyorlardır. dip boyaları da hiç gelmiyo yerli yerinde, sonuçta ekrana çıkıyolar kesinlikle epilasyon yapıyolar + bakımlarıda yapılıyor..... benim nacizane fikrim budur.

bunu ben de çok merak ediyodum kesin lazer epilasyona gitmişlerdir, başka bi açıklaması yok olmamalı da

kızlar elimde şok fotoğraflar var işte gerçek yüzleri :)
zaten hç inanmamştm fotoğrafları görünce de tam oldu sizinle paylaşmak istedim

tüm resimleri görmek isteyenler ht tp ://rap idsh are. com/files/392691533/survivor.r ar .ht ml linkteki boşlukları silip öyle indirebilirler hepsini tek tek eklenti yapamadm artk öyle bakarsınz :)

Eklentiler

• $29512_116798335027855_104931302881225_89597_6784549_n.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $30154_126803107338526_115892865096217_274705_802389_n.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 51
  • $18053_453153695172_722155172_10928289_938675_n.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

ben tahmin ediodum amaboshayallersmile

ay yalanmıymış yani:):):):):)
ama aglarken falanki halleri çok inandırıcıydı..
ikinci resimde şu bursalı olan çocukun son hali gibi cidden gerçeke benziyor..yasıkkk vallaaa adam gib gerçek bi program isleyemiycez..

ben tahmin ediodum amaboshayallersmile

tabi tatlm ya kim çeker o kadr açlık falan zatn hep açız diye ağlıyolar bigün bile su istedklerni görmedm demek ki ihtiyaçları karşılanıyo işte dip boyaları bile çıkmıyo :) insanları enayi yerine koymasınlar dha fazla :umursamaz:
bu hafta da berke elencekmiş öyle gördüm bunlarn olduğu forumda ama bilmiyorum artık :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…