Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....
yok artık okadarda değil nasıl değiştiklerini nasıl yandıklarını nasıl zayıfladıklarını hele erkeklerin şaftının nasıl kaydığını görmedinizmi insanlıktan çıktılar yaa ağızları burunları yara oldu hep..
geçen gazetede okudum Merve battaniyelerden iplik sökerek tüylerimizi aldık demiş, sizce bu şekilde o kadar pürüzsüz olabilirler mi ,bana hiç inandırıcı gelmedi ? Peki regl olduklarında naptılar acaba ?
geçen gazetede okudum Merve battaniyelerden iplik sökerek tüylerimizi aldık demiş, sizce bu şekilde o kadar pürüzsüz olabilirler mi ,bana hiç inandırıcı gelmedi ? Peki regl olduklarında naptılar acaba ?
Kızlar ne güldüm süpersiniz ya Arkadaşımla konuşmuştuk bizde bu konuyu. Kesin aldırıyolardır.Ama başak vardı orda onun bıyıkları vardı bi bölümde ben fark etmiştim bıyıklı
yaaa inanamıyorum size nasıl bilmezsiniz tabiki lazer epilasyon zaten orda topu topu 2 ay kaldılar hadi bilemedik 3 ay epilasyonda 3 ayda çıkmıyor ki ,kaşları hariç tüm bölgeleri tabiki epilasyonla bu kadar parlaktı kaşlarıda iple halletmişler işte cevap bu kadar kolay kendim yaptırıyorum 3 ay hatta 4 ayda zaten çıkmıyor kıllar ve şunuda söylemek istiyorum epilasyondan sonra hiç kabuklanma olduğunu görmedim bence o konuda bir hata var yada krem kullanılmadığı için öyle olmalı yani ben hiç sorunla karşılaşmadım (epilasyondan sonra 2 gün kesinlikle bepantene plus kullanın)