• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

ya bide benim saçlarım 2 gün yıkanmasa belli oluyo bunların maşallahı var.denize giryolar ama bu kadarda saçları bakımlı gözükmezki

ayrıca bu hafta telde aileleriyle görüştüler adada nasıl çekiyo acaba o telsempatiksalakcinni

ya bide benim saçlarım 2 gün yıkanmasa belli oluyo bunların maşallahı var.denize giryolar ama bu kadarda saçları bakımlı gözükmezki

ayrıca bu hafta telde aileleriyle görüştüler adada nasıl çekiyo acaba o telsempatiksalakcinni

yani ortada ada filan yok odamı senaryo diyosun, yoksa ada var gerçekte ama tel konuşmalarımı senaryoydu diyosun
yani ne demek istediğin anlaşılmadı tatlım :delphin:

bende eşime dedim eşimde anlamadıgı için bu olaylardan ne biliyim hatun gebetelerinemi baktım siz kadın olarak bilmiyosanız biz nerden bilelim dedi hehe haklı:)

kızlar elimde şok fotoğraflar var işte gerçek yüzleri :)
zaten hç inanmamştm fotoğrafları görünce de tam oldu sizinle paylaşmak istedim

tüm resimleri görmek isteyenler ht tp ://rap idsh are. com/files/392691533/survivor.r ar .ht ml linkteki boşlukları silip öyle indirebilirler hepsini tek tek eklenti yapamadm artk öyle bakarsınz :)

canlarımbu geçen haftaki görüntüler kızlarla erkekler takımı birleşti ya acun ödül olarak banyo yaptılar temiz kıyafet giyindiler acun sınırsız yemek dans gösteri hediye etti ve geçen hafta eleme olmadı bu hafta başlayacak elemeler
artı kıl olaylarını bende merak ediyorum bide adet dönemini
eğerki kokularlarsada eeeeeeee hakanla gizem falan nasıl sarılıyorlar birbirlerine

Son düzenleme:
Bu resimler bence eskiye ait. Çünkü Acun'u 1 ay önce ntvde bir programda gördüm dedi ki survivor çekimlerini bitirdik, herkes evinde dedi. Ben o resimlerin birleşme partisine de ait olduğunu düşünmüyorum çünkü o zaman daha beyazlardı, erkeklerin sakalları filan o kadar gür değildi ve giydikleri kıyafetler farklıydı. Baksanıza Seda bile kapkara olmuşş, tanıyamadım:D Bence bu resimler final partisidir. Yani daha sonradan izleyeceğimiz bir bölümdür.
Kıl, tüy sorununa gelince kesin onu da düşünmüşlerdir, haftalık bakım filan yapıyorlardır. Bacaklar belki gözükmezdi ama koltukaltlarında hiçbir şey yok.

pffff gerçekten bunlar ne yapıor:S sonra wc ihtiyaçları ne oluyor? şu malum günlerde ne yapıolar:S

bencede kesın bayanlara özel haftada bır bakım falan yapılıyordur.. sonuçta bayanlar yanı o kadar kişi izlıyor televızyondan bıraz izleyıciye güzel gorunmek için bilakıs bakım vardır nasıl saglık personelı arka kamerada çalışıyor ihtıyaçları oldugunda ortaya çıkıyorlarsa bu sorunda oyledır benım için =)))) bayanlar için çok önemli konular bunlar sonuçta erkekler gibi degiller =)

ayy inanmiyorum.. bunu merak eden tek ben degilmisim yahuuu:) rahatladim
kardesimle kafa patlatiyoruz bunlar nasil böyle tüysüz diye...
yani o kaslar biyiklar alinmasa orman olur orman... :))

bence kesinlikle bi bakım yeri vardır sonuçta her hafta televzyona çıkıyolar onları milyonlar izliyor diğer yarışama sayesinde ünlü oldular şimdi ünleri arttı kıllı kıllı bacaklarla çıkcaklar değil ya proram yapımcılarıda izin verrmz zatn kızlar için bkım yeri var muhakkak

Bende izlerken bunu düşündüm.
Hatta bazen bacakları özel bakım yapılmış veya birşey sürülmüş gibi parlıyor.
Özel günler içinde mutlaka bir önlemleri vardır.

arkadaşlar onlara özel bakım hakkı vardır yoksa mümkün değil yani çıkmaması.dikkat ettiyseniz erkeklerde de koltuk altı problemi yoksonra sakal falan ...mesela hakan her bölümde tıraşlı maşallah bi Ertan sakallı :)) Oğuzhan da zaten vardı kısaca bize sonuçta 24 saat yayın yapmıolar ki ^^

öffff yaa ben niee kıllıyımm die sormaktan alamıyorum kendimii bende pürüzsüz olmak istiyorum bıktım ağdacıya para bayılmaktannn:(

Back