• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme

Bence artık böyle şeyler yapmayın o kişi ile. Yaşınız küçükmüş zaten. Arkadaşının da küçüktür.
Hadi bizi dinlemedin sürtünme değil de çocuk artık yapmak istedi. Engel oldun ama o hadi lütfen deyip yapıverdi. Hamile kalırsanız ne yapacaksınız? Bu yaşta evlenecek misiniz? Aileye biz bir halt yedik mi diyeceksiniz?

Neyse.. Bence bir sorun yok, ama artık çocuktan da uzak durun. Başınıza iş almayın.

Bence artık böyle şeyler yapmayın o kişi ile. Yaşınız küçükmüş zaten. Arkadaşının da küçüktür.
Hadi bizi dinlemedin sürtünme değil de çocuk artık yapmak istedi. Engel oldun ama o hadi lütfen deyip yapıverdi. Hamile kalırsanız ne yapacaksınız? Bu yaşta evlenecek misiniz? Aileye biz bir halt yedik mi diyeceksiniz?

Neyse.. Bence bir sorun yok, ama artık çocuktan da uzak durun. Başınıza iş almayın.

teşekkür ederim önem verip yazdığınız için🙏🏻❤️. doğru söylüyorsunuz tekrarlamak istemiyorum artık çok yoruldum çünkü kaldıramıyorum. her yaşadığım bişey belirti kesin ağzıma bi tat geliyor bu belirti yok midem bulanıyor şu bu derken kafayı yedim artık

yapmayın lütfen. tamam mantıksız geliyor ama daha yaşım 19 ve çok üzülüyorum kimseyle paylaşamıyorum. lütfen tek istediğim küçük bir destek mantıklı bir cümle
Hamile değilsiniz stresten kaynaklı yaşadıklarınız 1 hafta da bu kadar belirti yaşamanız imkansız zaten

lütfen yardım edebilir misiniz? sadece yardıma ihtiyacım var. iyi hissettiricek mantıklı hissettiricek birkaç yorum sadece🙏🏻
Korkmayın Hamile değilsiniz ama bu şekilde bile yaşadığın ilişkinin sorumluluğunu kaldiramiyorsun yaşın küçük belli lütfen kendine bunu yapma

Yaaa oofff şu virüs zamanı kapıdan koldan iç çamaşırdan dondan çocuk yapmayın be yazık değil mi bu çoçcaklaraaa tüü size :deli:

dediklerinizi dikkate alıcam🙏🏻
Kendin için en doğru olanı yap bugün bu şekilde ilişki yaşadığın halde bu stresi yaşıyorsun yarın birgun Allah korusun gerçek ilişki olsa napacaksin yaş olarak bu şekilde ilişkiyi tasiman çok zor güzelim

Kendin için en doğru olanı yap bugün bu şekilde ilişki yaşadığın halde bu stresi yaşıyorsun yarın birgun Allah korusun gerçek ilişki olsa napacaksin yaş olarak bu şekilde ilişkiyi tasiman çok zor güzelim
gercekten tasiyamiyorum bu yuku artik. sevgilime soylesem de dinletemedim istemedigimi. bi sekilde hep bi yolunu buldu. tecrubesizim abla goruyorsun durumumu. tek bir care arayip duruyorum. hala daha kasiklarim agriyor hala daha o garip tat geliyor agzima. bitmiyor abla bitmiyor. guzel cumlelerinizle ne guzel moral vermeye calistiniz. cok hosuma gitti yardim etmeye calismaniz. ama insallah dediginiz gibi olacak. hamile cikmayacagim insallah. dua edin abla lutfen

gercekten tasiyamiyorum bu yuku artik. sevgilime soylesem de dinletemedim istemedigimi. bi sekilde hep bi yolunu buldu. tecrubesizim abla goruyorsun durumumu. tek bir care arayip duruyorum. hala daha kasiklarim agriyor hala daha o garip tat geliyor agzima. bitmiyor abla bitmiyor. guzel cumlelerinizle ne guzel moral vermeye calistiniz. cok hosuma gitti yardim etmeye calismaniz. ama insallah dediginiz gibi olacak. hamile cikmayacagim insallah. dua edin abla lutfen
Cnm benim yaşın küçük daha asla kendinden taviz verme giderse gitsin kendini kullandirtma Seven seni istemediğin hiç bir şeye zorlamaz sana bu şekilde yaklasiyorsa da uzak dur ondan sana fayda gelmez yazık etme kendine ablacığım üzüldüğünle kalırsın korkma bişey olmaz boşuna stres yapma

Cnm benim yaşın küçük daha asla kendinden taviz verme giderse gitsin kendini kullandirtma Seven seni istemediğin hiç bir şeye zorlamaz sana bu şekilde yaklasiyorsa da uzak dur ondan sana fayda gelmez yazık etme kendine ablacığım üzüldüğünle kalırsın korkma bişey olmaz boşuna stres yapma
tamam ablam sana güveniyorum gerçekten dediklerini aklıma koyucam

arkadaşlar nolur yardım edin. evet biliyorum iç çamaşırdan sürtünmeyle imkansız boşalma bile olmadıysa bunda okeyiz. sevgilime sordum bişeyler yaşarken iç çamaşırım sıyrıldı mı ya da sen boşaldın mı hiç diye. o da kesinlikle bunların olmadığını hatta korona olduğundan dolayı spermlerinin kalitesizleştiğini boşalma sorunu olduğunu spermlerinin şeffaf geldiğini söyledi. lakin arkadaşlar yumurtlama günümdeydim o gün(02.09.2021) bugün 10.09.2021 yumurtlamam bittikten iki gün sonra ben acaba hamile olabilir miyim ki diye düşünmeye başladım çünkü kasıklarım batıyordu ağrıyordu, bacaklarım inanılmaz ağrıdı ikisi de belimde batmalar var. ve psikolojik mi bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum. ettiğim miktar da çok değil çok az da değil.adetime 1 hafta var nerede okusam adete bir hafta kala akıntı oluyor, yok mide bulantısı oluyor. ve bugün hepsini yaşamaya başladım. ilişkimden 8 gün geçti 8 günde belirti verme imkanım var mı gerçekten nolur yardım edin nolur. dayanamıyorum artık.
Güldüm. Sesli güldüm. Boşalsa bile spermlerin kalitesi mi düşmüş😄
Arkadaşım yapmayın bunu kendinize. Bu kadar korkuyorsan YAŞAMAYACAKSIN.

Back