• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme

Ülkede ne çok sürtünen varmış.
Madem korkuyorsun sürtünme
tekrar yapacağım bişey değil zaten. ama lütfen yardımcı olun. her şeyin allahın takdiri tabii ki ama bu hitmilaller dahilinde sizce mümkün mü? nolur çok stresteyim artık dayanamıyorum

tekrar yapacağım bişey değil zaten. ama lütfen yardımcı olun. her şeyin allahın takdiri tabii ki ama bu hitmilaller dahilinde sizce mümkün mü? nolur çok stresteyim artık dayanamıyorum
Mümkün değil.

Kendi kendinize stres yapıp durmayın bişey olduğu yok . Belirtilerin hepsi stresten bunu tüm kadınlar yaşıyor gebe kalmayı düşünmeye başladıkları andan itibaren. Sizde kendinizi öyle düşündüğünüz için bunları yaşıyorsunuz düşünmeyi bırakın hayatınıza bakın

Sürtüne sürtüne hal oldunuz gerçekten duman çıkacak artık. Saçma sapan bir şey sorup ciddi cevap verilsin istiyorsunuz. 19 yaşında her şeyi yapıp is bilgi kısmına gelince daha küçüğüm demekle olmuyor. İç çamaşırı varken nasıl mümkün olsun Allah aşkına. Imkansız ötesi yani boşuna panik olup reglini geciktirme

Gün geçmiyor ki bir sürtünme konusu açılmasın 🙄

Sizin sevgili herkese nasip olmaz bakın
Adamın gözler spermin kalitesizleştiğini dahi anlamış
gözleriynen yimiş meniyi

hayır tüm konularınız sürtünme hamile kalma korkusuyla ilgili neden bir psikiyatriste gitmiyorsunuz ya da artık sürtünmekten vazgeçmiyorsunuz?

Koronadan spermi kalitesizlesmis 😂😂😂👍🏻
Renginden anlamış seffafsa kalitesiz sperm 🤯

ya l

ya lütfen yapmayın lütfen yalvarırım
Insanlar hamilesin dediğinde yapmayın ne olur diyosun yani dalga geçtiklerini anliyosun çünkü sende biliyosun hamile olmadığını? Ama hamile değilsin diyenlere de inanmiyosun . Ne diyelim sana

arkadaşlar nolur yardım edin. evet biliyorum iç çamaşırdan sürtünmeyle imkansız boşalma bile olmadıysa bunda okeyiz. sevgilime sordum bişeyler yaşarken iç çamaşırım sıyrıldı mı ya da sen boşaldın mı hiç diye. o da kesinlikle bunların olmadığını hatta korona olduğundan dolayı spermlerinin kalitesizleştiğini boşalma sorunu olduğunu spermlerinin şeffaf geldiğini söyledi. lakin arkadaşlar yumurtlama günümdeydim o gün(02.09.2021) bugün 10.09.2021 yumurtlamam bittikten iki gün sonra ben acaba hamile olabilir miyim ki diye düşünmeye başladım çünkü kasıklarım batıyordu ağrıyordu, bacaklarım inanılmaz ağrıdı ikisi de belimde batmalar var. ve psikolojik mi bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum. ettiğim miktar da çok değil çok az da değil.adetime 1 hafta var nerede okusam adete bir hafta kala akıntı oluyor, yok mide bulantısı oluyor. ve bugün hepsini yaşamaya başladım. ilişkimden 8 gün geçti 8 günde belirti verme imkanım var mı gerçekten nolur yardım edin nolur. dayanamıyorum artık.
Hamilesinnnn🤗🤗🤗 lütfen doğuma haber ver eben ben olurum seve seve . 😁😁😁

kesinlikle hamilesiniz ben 5. çocuğuma böyle hamile kaldım.
çocuğunuz da erkek sperm şeffaf olursa cinsiyeti erkek olur.
bu da eski bir şaman bilgisidir

Insanlar hamilesin dediğinde yapmayın ne olur diyosun yani dalga geçtiklerini anliyosun çünkü sende biliyosun hamile olmadığını? Ama hamile değilsin diyenlere de inanmiyosun . Ne diyelim sana
evet dogru soyluyorsunuz.psikolojik rahatsizligim buna surukluyor beni lutfen yanlis anlamayin yoksa iyi mesajlariniza cok ihtiyacim var sadece kwsin emin olmak istiyorum korkuyorum cunku🙏🏻

Canım sürtünmeyle hamile kalmak çok düşük bir ihtimal. Korkunu anlıyorum ve haklısın cahillik bilmemezlik nedeniyle böyle paniksin ama bu konu hakkında bilgilenmek senin elinde. Sperm analizi mevzusuna girmiyorum bile çok saçmalamış orda erkek arkadaşın 😑

evet dogru soyluyorsunuz.psikolojik rahatsizligim buna surukluyor beni lutfen yanlis anlamayin yoksa iyi mesajlariniza cok ihtiyacim var sadece kwsin emin olmak istiyorum korkuyorum cunku🙏🏻
Merak etme bu şekilde hamile kalman imkansız sil at kafandan rahatla . Bidaha da böyle şeyler yapma . Illa bi ilişki yaşayacaksan doğru düzgün korunarak yasa . Sürtünme adı üstünde bi ilişki bile yaşamamışsınız

Canım sürtünmeyle hamile kalmak çok düşük bir ihtimal. Korkunu anlıyorum ve haklısın cahillik bilmemezlik nedeniyle böyle paniksin ama bu konu hakkında bilgilenmek senin elinde. Sperm analizi mevzusuna girmiyorum bile çok saçmalamış orda erkek arkadaşın 😑
tesekkur ederim cevap verdiginiz icin🙏🏻

Merak etme bu şekilde hamile kalman imkansız sil at kafandan rahatla . Bidaha da böyle şeyler yapma . Illa bi ilişki yaşayacaksan doğru düzgün korunarak yasa . Sürtünme adı üstünde bi ilişki bile yaşamamışsınız
cok tesekkur ederim ciddiye alip cevap verdiginiz icin🙏🏻❤️

Back