- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.327
- 43
Korkun varsa korunma diye bin türlü yöntem var. Eğer korkuyorsanız yapmayın. Günah kısmını saymıyorum bile. Sonra pişman oluyorsunuz. ..dalgaya aldınız anladığım kadarıyla yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkun varsa korunma diye bin türlü yöntem var. Eğer korkuyorsanız yapmayın. Günah kısmını saymıyorum bile. Sonra pişman oluyorsunuz. ..dalgaya aldınız anladığım kadarıyla yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler
evet doğru söylüyorsunuz. tekrarlanmayacak tekrar zaten. ama şu an güzel ve iyi mesajlarınıza ihtiyacım varKorkun varsa korunma diye bin türlü yöntem var. Eğer korkuyorsanız yapmayın. Günah kısmını saymıyorum bile. Sonra pişman oluyorsunuz. ..
hahahahahahahBu çocuğu bırakma bak gözleriyle sperm testi yapmıs meniye.
Dedi yeni üyeNedense yeni üyeler hep böyle soruyla çıkıyorlar
hassasım zaten daha önce hiç kimsryle böyle şeyler yaşamadım ama yaptım işte bir hata. google her türlü ihtimali alıyor ve gerçekten korkumdan artık konuşamıyorum yemek yiyemiyorum hiçbir şey yapamıyorumYa bu sürtünen konulardaki herrrrr sürtünen üyenin de anksiyetesi var ne hikmetse. Anksiyeteli biri daha hassas olmalı bu kadar cahilse.
Sonra da yapmayın dalga geçmeyin. Eee ne diyelim? Zaten acıyosun google anlatıyo teknik kısmı.
Yaşın küçük ilerde pişman olacağın şeyler yapma lütfen.evet doğru söylüyorsunuz. tekrarlanmayacak tekrar zaten. ama şu an güzel ve iyi mesajlarınıza ihtiyacım var
çünkü şu an gerçekten yardım edebilecek tek yer sizlersiniz.Nedense yeni üyeler hep böyle soruyla çıkıyorlar
stresten belirti ortaya çıkar mıYaşın küçük ilerde pişman olacağın şeyler yapma lütfen.
Stres yaptığın için belirti görüyorsun iç çamaşırı üzerinden cok düşük gebelik oluşması ama olabilirde bilemeyiz.
Hassassanız korunursunuz saçma sapan bi sürtünmede bile.hassasım zaten daha önce hiç kimsryle böyle şeyler yaşamadım ama yaptım işte bir hata. google her türlü ihtimali alıyor ve gerçekten korkumdan artık konuşamıyorum yemek yiyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum
Bak bana anksiyetemin hakkını nasılsa veriyorum... Çift korunma yöntemi ile korunuyorum 3 gün günümü geçsem tüm dünya üstüme yıkılmış gibi geziyorum bir hafta olunca test alıp bakıyorum negatif çıkıyor yine yilmayip ya testte çıkmadiysa diyip kahirlaniyorum sonra sabah adet olunca yeniden doğuyorum yeniden güneş yeniden bahar ....saygılar anksiyete budur bu bu bu!!!!! TedbirYa bu sürtünen konulardaki herrrrr sürtünen üyenin de anksiyetesi var ne hikmetse. Anksiyeteli biri daha hassas olmalı bu kadar cahilse.
Sonra da yapmayın dalga geçmeyin. Eee ne diyelim? Zaten acıyosun google anlatıyo teknik kısmı.
Kiii sen hamile kalsan 3. Cocuğu yapmış olirsun sadece yorulursun. Dünyan kararmaz. Buna rağmen bu tedbirdesin.Bak bana anksiyetemin hakkını nasılsa veriyorum... Çift korunma yöntemi ile korunuyorum 3 gün günümü geçsem tüm dünya üstüme yıkılmış gibi geziyorum bir hafta olunca test alıp bakıyorum negatif çıkıyor yine yilmayip ya testte çıkmadiysa diyip kahirlaniyorum sonra sabah adet olunca yeniden doğuyorum yeniden güneş yeniden bahar ....saygılar anksiyete budur bu bu bu!!!!! Tedbir
doğru söylüyorsunuz.Hassassanız korunursunuz saçma sapan bi sürtünmede bile.
bunların hepsini yaşadım maalesef. tedavi gördüm bu konu yüzünden.Bak bana anksiyetemin hakkını nasılsa veriyorum... Çift korunma yöntemi ile korunuyorum 3 gün günümü geçsem tüm dünya üstüme yıkılmış gibi geziyorum bir hafta olunca test alıp bakıyorum negatif çıkıyor yine yilmayip ya testte çıkmadiysa diyip kahirlaniyorum sonra sabah adet olunca yeniden doğuyorum yeniden güneş yeniden bahar ....saygılar anksiyete budur bu bu bu!!!!! Tedbir
Evet çıkabilir neden olmasin.stresten belirti ortaya çıkar mı
Yavrucum olmasın be...ben anneliği çok abartiyorum ve iş hayatımı bıraktım artık işime dönmek istiyorum.... Eşim tedbir demiyor çok teşekkür ederim sen dedinKiii sen hamile kalsan 3. Cocuğu yapmış olirsun sadece yorulursun. Dünyan kararmaz. Buna rağmen bu tedbirdesin.
Bu belirtiler aynı zamanda idrar yolu iltihabı belirtileri.arkadaşlar nolur yardım edin. evet biliyorum iç çamaşırdan sürtünmeyle imkansız boşalma bile olmadıysa bunda okeyiz. sevgilime sordum bişeyler yaşarken iç çamaşırım sıyrıldı mı ya da sen boşaldın mı hiç diye. o da kesinlikle bunların olmadığını hatta korona olduğundan dolayı spermlerinin kalitesizleştiğini boşalma sorunu olduğunu spermlerinin şeffaf geldiğini söyledi. lakin arkadaşlar yumurtlama günümdeydim o gün(02.09.2021) bugün 10.09.2021 yumurtlamam bittikten iki gün sonra ben acaba hamile olabilir miyim ki diye düşünmeye başladım çünkü kasıklarım batıyordu ağrıyordu, bacaklarım inanılmaz ağrıdı ikisi de belimde batmalar var. ve psikolojik mi bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum. ettiğim miktar da çok değil çok az da değil.adetime 1 hafta var nerede okusam adete bir hafta kala akıntı oluyor, yok mide bulantısı oluyor. ve bugün hepsini yaşamaya başladım. ilişkimden 8 gün geçti 8 günde belirti verme imkanım var mı gerçekten nolur yardım edin nolur. dayanamıyorum artık.
yani bir gün önce sarı akıntı geliyordu açıkcası düşünmedim değil ki daha öncede bu dönemlerde kasık batması yaşıyordumBu belirtiler aynı zamanda idrar yolu iltihabı belirtileri.