- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Üzmek istemiyorum ama madem korkuyorsunuz neden bunları yaşıyorsunuz Korkma hamile falan değilsin o işler öyle o kadar kolay olmuyor. Ayrıca coronadan dolayı spermlerin etkilendiği falan da hikaye.arkadaşlar nolur yardım edin. evet biliyorum iç çamaşırdan sürtünmeyle imkansız boşalma bile olmadıysa bunda okeyiz. sevgilime sordum bişeyler yaşarken iç çamaşırım sıyrıldı mı ya da sen boşaldın mı hiç diye. o da kesinlikle bunların olmadığını hatta korona olduğundan dolayı spermlerinin kalitesizleştiğini boşalma sorunu olduğunu spermlerinin şeffaf geldiğini söyledi. lakin arkadaşlar yumurtlama günümdeydim o gün(02.09.2021) bugün 10.09.2021 yumurtlamam bittikten iki gün sonra ben acaba hamile olabilir miyim ki diye düşünmeye başladım çünkü kasıklarım batıyordu ağrıyordu, bacaklarım inanılmaz ağrıdı ikisi de belimde batmalar var. ve psikolojik mi bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum. ettiğim miktar da çok değil çok az da değil.adetime 1 hafta var nerede okusam adete bir hafta kala akıntı oluyor, yok mide bulantısı oluyor. ve bugün hepsini yaşamaya başladım. ilişkimden 8 gün geçti 8 günde belirti verme imkanım var mı gerçekten nolur yardım edin nolur. dayanamıyorum artık.
Yaşadığın tüm belirtiler psikolojik düşünme adetini bekle