sürtünme

Korkun varsa korunma diye bin türlü yöntem var. Eğer korkuyorsanız yapmayın. Günah kısmını saymıyorum bile. Sonra pişman oluyorsunuz. ..
evet doğru söylüyorsunuz. tekrarlanmayacak tekrar zaten. ama şu an güzel ve iyi mesajlarınıza ihtiyacım var

Ya bu sürtünen konulardaki herrrrr sürtünen üyenin de anksiyetesi var ne hikmetse. Anksiyeteli biri daha hassas olmalı bu kadar cahilse.
Sonra da yapmayın dalga geçmeyin. Eee ne diyelim? Zaten acıyosun google anlatıyo teknik kısmı.

Nedense yeni üyeler hep böyle soruyla çıkıyorlar

hassasım zaten daha önce hiç kimsryle böyle şeyler yaşamadım ama yaptım işte bir hata. google her türlü ihtimali alıyor ve gerçekten korkumdan artık konuşamıyorum yemek yiyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum

evet doğru söylüyorsunuz. tekrarlanmayacak tekrar zaten. ama şu an güzel ve iyi mesajlarınıza ihtiyacım var
Yaşın küçük ilerde pişman olacağın şeyler yapma lütfen.
Stres yaptığın için belirti görüyorsun iç çamaşırı üzerinden cok düşük gebelik oluşması ama olabilirde bilemeyiz.

Hassassanız korunursunuz saçma sapan bi sürtünmede bile.

Bak bana anksiyetemin hakkını nasılsa veriyorum... Çift korunma yöntemi ile korunuyorum 3 gün günümü geçsem tüm dünya üstüme yıkılmış gibi geziyorum bir hafta olunca test alıp bakıyorum negatif çıkıyor yine yilmayip ya testte çıkmadiysa diyip kahirlaniyorum sonra sabah adet olunca yeniden doğuyorum yeniden güneş yeniden bahar ....saygılar anksiyete budur bu bu bu!!!!! Tedbir

Kiii sen hamile kalsan 3. Cocuğu yapmış olirsun sadece yorulursun. Dünyan kararmaz. Buna rağmen bu tedbirdesin.

Hassassanız korunursunuz saçma sapan bi sürtünmede bile.
doğru söylüyorsunuz.
bunların hepsini yaşadım maalesef. tedavi gördüm bu konu yüzünden.

Kiii sen hamile kalsan 3. Cocuğu yapmış olirsun sadece yorulursun. Dünyan kararmaz. Buna rağmen bu tedbirdesin.
Yavrucum olmasın be...ben anneliği çok abartiyorum ve iş hayatımı bıraktım artık işime dönmek istiyorum.... Eşim tedbir demiyor çok teşekkür ederim sen dedin

Bu belirtiler aynı zamanda idrar yolu iltihabı belirtileri.

Ülkede ne çok sürtünen varmış.
Madem korkuyorsun sürtünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…