yapmayın lütfen. tamam mantıksız geliyor ama daha yaşım 19 ve çok üzülüyorum kimseyle paylaşamıyorum. lütfen tek istediğim küçük bir destek mantıklı bir cümleBence kız bebek
ya lütfen yapmayın lütfen yalvarırımHamilesin hayırlı olsun
Kızım o belirtiler 2.3. ayda olur sen bence güzelce bir cinsellikle ilgili bilgi veren şeyler oku ve izle. Bilerek yaşa ne yaşayacaksın.yapmayın lütfen. tamam mantıksız geliyor ama daha yaşım 19 ve çok üzülüyorum kimseyle paylaşamıyorum. lütfen tek istediğim küçük bir destek mantıklı bir cümle
Clark Kent'se demekBu çocuğu bırakma bak gözleriyle sperm testi yapmıs meniye.
dalgaya aldınız anladığım kadarıyla yine de cevap verdiğiniz için teşekkürlerTebrik ederim ikiz gebelikçok zeki olacak emin ol.
teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz içinKızım o belirtiler 2.3. ayda olur sen bence güzelce bir cinsellikle ilgili bilgi veren şeyler oku ve izle. Bilerek yaşa ne yaşayacaksın.
Bence ihtiyacın olan şey biraz akıl fikirteşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için
evet bilgilenmeye çalışıyorum, ki zaten bişey bilmediğim için sürtünmenin ilerisine götürmedim. lakin vücudumdaki fonsiyonlar ve internette yazılanlar beni çok kötü etkiliyor. panik atak hastalığım var her olumsuz şeyi kapıyor. tek ihtiyacım olan biraz olsun teselli
doğru söylüyorsunuz. bu ilişkiden 3 ay önce yapmayacğımı söylemiştim ve yapmadık asla fakat gençlik hazzı ne kadar tedbir almaya çalışsak da benim panik atak ve anksiyetem yüzünden endişe duyuyorum her seferindeYapmayın yapmayın pişman olacaksanız yapmayın korkuyorsanız yapmayın
Merak etmeyin belirtiler sadece stresten.doğru söylüyorsunuz. bu ilişkiden 3 ay önce yapmayacğımı söylemiştim ve yapmadık asla fakat gençlik hazzı ne kadar tedbir almaya çalışsak da benim panik atak ve anksiyetem yüzünden endişe duyuyorum her seferinde
lütfen biraz anlayış gösterin. tecrübesiz olunca ve internette belirtilerin hepsini yaşayınca insan çok endişeleniyor. tek çözümüm sizlerin güzel ve beni rahatlatacak mesajlarınız.Bence ihtiyacın olan şey biraz akıl fikir
çok teşekkür ederim önemseyip cevap verdiğiniz içinMerak etmeyin belirtiler sadece stresten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?