- 19 Mayıs 2020
- 46.553
- 208.635
- 548
Takıntılı biri iseniz yapmayın gerçekten. Öylesi böylesi yok bunun, ya tam yaşayın ya da hiç elleşmeyin. Bunu yaparak bakire kaldığınızı düşünüyorsunuz, sırf zara zarar gelmedi diye, gerçekten çok şaşırıyorum. O bir damla kanın hükmü azalarak tükeniyor artık zaten, sevgilinizden ayrılsanız da o bir damla kanın yokluğu sizi siz olarak sevecek, kabul edecek birini bulmanızı sağlayacak, mis gibi adam turnusolu.evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz
ben de onu soruyorum surtununce bakire mi oluyorsunuz simdi siz ?evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz
tamam hadi bakireyim veya değilim her neyse geçelim bunu şimdi yardımcı olup soruya cevap verebilir misiniz lütfenben de onu soruyorum surtununce bakire mi oluyorsunuz simdi siz ?
kendinizi kandiriyorsunuz sadece.
madem evlilik disi iliskiye karsi degilsiniz tam sevisin.
madem bekarete onem veriyorsunuz sevismeyin.
kimseyi de kandirmayin
Nasıl yani? ilerde evleneceğin kişiyi aşkım sen ilkimsinevet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz
şu anki sevgilimle evlilik düşünüyoruz zaten :) geçici bir ilişki değil.Nasıl yani? ilerde evleneceğin kişiyi aşkım sen ilkimsindiye kandırmak için mi sürtünerek ilişki yaşıyosun?
teşekkürler cevabınız içinSürtüngeçler sizi.merak etmeyin eğer spermleri rambo değilse doğru yere ulaşma ihtimali yok.
ben hamile olup olmadiginizi hic merak etmiyorum.tamam hadi bakireyim veya değilim her neyse geçelim bunu şimdi yardımcı olup soruya cevap verebilir misiniz lütfen
insallah hamilesinizdir o zaman hemen evlenirsiniz.şu anki sevgilimle evlilik düşünüyoruz zaten :) geçici bir ilişki değil.
İnsan Eğer tutkulu bir ilişki yaşıyorsa illaki yakınlaşmalar oluyor.teşekkürler cevabınız için
evet tabii ki ama herkesin kendi hayatı işteİnsan Eğer tutkulu bir ilişki yaşıyorsa illaki yakınlaşmalar oluyor.
Sizi hem anlıyorum hem anlamıyorum o yüzden.
Biz daha masum yakınlaşıyorduk.
gerçekten insanların endişeleriyle dalga geçmeyi komik mi buluyorsunuz? üzücü gerçekteninsallah hamilesinizdir o zaman hemen evlenirsiniz.
siz de biz de bu dertten kurtuluruz.
surtune surtune nereye kadar
Takıntılı biri iseniz yapmayın gerçekten. Öylesi böylesi yok bunun, ya tam yaşayın ya da hiç elleşmeyin. Bunu yaparak bakire kaldığınızı düşünüyorsunuz, sırf zara zarar gelmedi diye, gerçekten çok şaşırıyorum. O bir damla kanın hükmü azalarak tükeniyor artık zaten, sevgilinizden ayrılsanız da o bir damla kanın yokluğu sizi siz olarak sevecek, kabul edecek birini bulmanızı sağlayacak, mis gibi adam turnusolu.
gerçekten teşekkür ederim beni anladığınız için sağolunBen sizin gibi düşünmüyorum. Çünkü kimi sevgiliye sadece elini tutacak kadar güvenirsin, kimiyle öpüşürsün, elleşirsin, tam olarak kendinizi güvende hissettiğinizde gerçekten istediğiniz biriyle de birliktelik yaşanır. Belki konu sahibi tam olarak güvende hissetmemiştir kendini. Tam olarak istediği kişi o değildir. Bekaret olarak düşünmemek lazım.
madem guvenmiyorsunuz sevgilinize neden boyle iliski yasiyorsunuz?gerçekten insanların endişeleriyle dalga geçmeyi komik mi buluyorsunuz? üzücü gerçekten
Daha önce de yazdım, sizin için tekrarlayayım “sürtünerek gebe kalan tek canlı sümüklü böcektir!” Lütfen artık internette kötü niyetli insanların genç kızları korkutmak için yaptığı yorumları okumak yerine YouTube “döllenme” videoları izleyin, çok daha faydalı olur. İmkanınız varsa kitap evlerinden “kadınlarda üreme” konulu cinsel bilgi kitaplarından da edinin. Hem okuyun hem çevrenize okutun, mümkünse ilerde anne olduğunuzda kızınıza temel cinsel bilgiyi bizzat bu kitaplar üzerinden verin.arkadaşlar merhaba aslında bu uzun süredir devamlı açılan konulardan birisi. ben de daha önce yaşadım ve psikolojik sorunlara kadar yol açtı. şimdi tecrübesiz kalmamak adına tekrar soruyorum. lütfen bilgisi olan ve fikrinin işe yarayacağına düşününler cevap versin.
öncelikle, zevk suyu veya boşalma iç çamaşırdan gebe bırakır mı?(internette yazılan her yazıda bunun olacağı yazıyor)
iç çamaşırsız sürtünmede zevk suyuyla veya dışa boşalmayla gebe kalınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?