sürtünme yoluyla ilişki

ranamr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
113
15
48
arkadaşlar merhaba aslında bu uzun süredir devamlı açılan konulardan birisi. ben de daha önce yaşadım ve psikolojik sorunlara kadar yol açtı. şimdi tecrübesiz kalmamak adına tekrar soruyorum. lütfen bilgisi olan ve fikrinin işe yarayacağına düşününler cevap versin.
öncelikle, zevk suyu veya boşalma iç çamaşırdan gebe bırakır mı?(internette yazılan her yazıda bunun olacağı yazıyor)
iç çamaşırsız sürtünmede zevk suyuyla veya dışa boşalmayla gebe kalınır mı?

hamile olup olmadığımdan şüphe duymuyorum sadece tekrar aynı durumu yaşarsam diye bilgilenmeye çalışıyorum. boş yorum yapmayınız
Allah aşkına madem öyle yapma derdin ne yada yapıyorsun buraya saçma saçma yazma

Kondom mu kullansanız acaba? Sürtseniz de sürtmeseniz de kullansanız daha bi güvenli olmaz mı?Doğum kontol hapı da düzenli kullanmak hem sizin hem de toplumun bir parçası olan bizlerin kaygısını azaltır. İstenmeyen bebek vakalarının önüne güvenle geçmiş olursunuz. Toplum olarak bu bilinci yakalasak ne güzel olurdu
Böyle sorularla da karşılaşmamız gerekmezdi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…