• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme yoluyla ilişki

Nasıl ilişki yaşıyorsanız bunu da bilmesek ne güzel olur değil mi 2 gün sonrada hamilemiyim dermisin 🤔

Kondom mu kullansanız acaba? Sürtseniz de sürtmeseniz de kullansanız daha bi güvenli olmaz mı?Doğum kontol hapı da düzenli kullanmak hem sizin hem de toplumun bir parçası olan bizlerin kaygısını azaltır. İstenmeyen bebek vakalarının önüne güvenle geçmiş olursunuz. Toplum olarak bu bilinci yakalasak ne güzel olurdu 🥰
Böyle sorularla da karşılaşmamız gerekmezdi değil mi?
tabii ki doğru söylüyorsunuz, tekrarında kullanıcaz tabii ki. lakin benim hala kafama takılan bir konu maalesef. çamaşırdan zevk suyunun veya spermin geçme olasılığı yoktur diye düşünüyorum artık sizce de öyle mi

O zaman neden surtundunuz ?
Bu arada hamile olamazsınız 🤦🏼‍♀️
yahu sizi alakadar eden taraf bu mu allah aşkına yapmayın hanımlar ya. takıldığınız tek konu benim neden bir şey yaşadığım mı? bu siteyi birilerinin yaptıklarını sorgulamak için mi kullanıyorsunuz yoksa yararlı olmak için mi?

herkesin kendi hayatı kardeşim, kimene kimin nasıl ilişki yaşadığından. bunu mu sorguluyorsunuz cidden yazık zihniyetinize
Asıl sizin zihniyetinize yazık saçma sapan şeyler yapıp böyle saçma konular aciyosunuz. Ayrıca sürtünmeyle ilişki yaşamış olmuyosunuz

yahu sizi alakadar eden taraf bu mu allah aşkına yapmayın hanımlar ya. takıldığınız tek konu benim neden bir şey yaşadığım mı? bu siteyi birilerinin yaptıklarını sorgulamak için mi kullanıyorsunuz yoksa yararlı olmak için mi?
Yararlı oldum olmadım mi? Hamile değilsin işte.

Bir de gelip soru soruyorsun biz sana evet ya da hayır şeklinde cevap vermek zorunda mıyız? Değiliz.

tabii ki doğru söylüyorsunuz, tekrarında kullanıcaz tabii ki. lakin benim hala kafama takılan bir konu maalesef. çamaşırdan zevk suyunun veya spermin geçme olasılığı yoktur diye düşünüyorum artık sizce de öyle mi
Bunun cevabını nerden bilebilirim Allah bilir diyelim.🤷‍♀️
Partnerinizin azimle koşan bir spe..rmi çıkarsa o saatten sonra hayırlı olsundan başka ne denebilir ki :KK14:
Bu şekilde gebe kalan duymadım ama ilk olmayacağınızın bir garantisi de yok sonuçta. Güvenli sek..s tüm insanlık adına en iyi yol olacaktır. 🥰

Arkadaşlar hamile olmadığım kesinleşti, çünkü ilişkiden sonra ilk ay 6 gün bu ay da 4 gün gecikmeli kanama gördüm ve normal adet kanamalarım gibiydi. Fakat psikolojik problemlerim olduğu için panik atakla beraber korkular yaşadığım için beynim kabul etmiyor hala hamile olduğuma inandırmaya çalışıyor. Hatta ovülasyon dönemindeyim sümüksü akıntılarım bile geldi yumurtladığıma dair ama hala susmuyor düşüncelerim. Son adetimin bitiminden iki hafta geçti iki haftadır kasık ağrısı varmış gibi göğüslerim büyüyormuş gibi. Mide bulantım gaz sıkışmam da var ama gaz sıkışmasını günlük hayatında da yaşayan bir insanım zaten mide bulantısı da sanırsma stres ve korkudan. Ama karnıma her dokunduğumda o sertliği her hissettiğimde beynim hamilesin diyor. Hiçbir şey çekmiyor canım yemek yiyemiyorum adam akıllı artık ve psikolojim iyice bozuldu. Bu yaşadıklarım yalancı gebelik mi öyleyse nasıl atlatabilirim?

Arkadaşlar 8 Veya 9 haftalık bi hamilelikte bebek düşürme riski ne kadar? Sürekli koşu halinde, zıplama halinde, bisiklet sürümünde ne bileyim hızlı hareketlerde dsns etmede bebeğin düşümü riskli midir bu dönemde?
Mayıs ayından beri surtunuyorsunuz sonra hamile miyim diye soruyorsunuz. Bence bu takıntı durumunu aşmadan sürtünmeyi bırakın.

arkadaşlar merhaba aslında bu uzun süredir devamlı açılan konulardan birisi. ben de daha önce yaşadım ve psikolojik sorunlara kadar yol açtı. şimdi tecrübesiz kalmamak adına tekrar soruyorum. lütfen bilgisi olan ve fikrinin işe yarayacağına düşününler cevap versin.
öncelikle, zevk suyu veya boşalma iç çamaşırdan gebe bırakır mı?(internette yazılan her yazıda bunun olacağı yazıyor)
iç çamaşırsız sürtünmede zevk suyuyla veya dışa boşalmayla gebe kalınır mı?
Sürtüne Sürtüne bir hâl oldunuz madem sevişmeyi seviyorsun surtunmeden sevişin 😀 hem Sürtünerek hemde don varken hamile kalmassin merak etme

Doğru düzgün sevişin madem, hiç yoktan zevk alırsınız, zaten her türlü strese giriyorsunuz, anlamı olsun bari. Sürtünmekten ne anlıyorsunuz?

Doğru düzgün sevişin madem, hiç yoktan zevk alırsınız, zaten her türlü strese giriyorsunuz, anlamı olsun bari. Sürtünmekten ne anlıyorsunuz?
ya bakın herkesin kendi tercihi. öyle bişeyi daha deneyimlemek istemiyorum tam olarak hazır değilim. bunlarla alıştırıyoruz birbirimizi.

ya bakın herkesin kendi tercihi. öyle bişeyi daha deneyimlemek istemiyorum tam olarak hazır değilim. bunlarla alıştırıyoruz birbirimizi.
Bu bekaret gitmesin diye yapılan bir yöntem, bekaret sorunu olmasa bu yolu kimse seçmez, rahat rahat ilişkiye girmek dururken. Sürtünme yoluyla hamile kalanı duymadım, banyo lifinden kalanı duydum ama (o da ne serin hikaye ahah). Kalırsanız da aldırmayın, o çocuk dünyaya gelmeyi hakediyor, kurtarsa kurtarsa o çocuk kurtarır hepimizi.

Bu bekaret gitmesin diye yapılan bir yöntem, bekaret sorunu olmasa bu yolu kimse seçmez, rahat rahat ilişkiye girmek dururken. Sürtünme yoluyla hamile kalanı duymadım, banyo lifinden kalanı duydum ama (o da ne serin hikaye ahah). Kalırsanız da aldırmayın, o çocuk dünyaya gelmeyi hakediyor, kurtarsa kurtarsa o çocuk kurtarır hepimizi.
evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz :(

Back