- 18 Ağustos 2009
- 5.043
- 3.665
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakası şu neden sürtünüyosunuz? Gerçekten nedenya ne alaka ya
tabii ki doğru söylüyorsunuz, tekrarında kullanıcaz tabii ki. lakin benim hala kafama takılan bir konu maalesef. çamaşırdan zevk suyunun veya spermin geçme olasılığı yoktur diye düşünüyorum artık sizce de öyle miKondom mu kullansanız acaba? Sürtseniz de sürtmeseniz de kullansanız daha bi güvenli olmaz mı?Doğum kontol hapı da düzenli kullanmak hem sizin hem de toplumun bir parçası olan bizlerin kaygısını azaltır. İstenmeyen bebek vakalarının önüne güvenle geçmiş olursunuz. Toplum olarak bu bilinci yakalasak ne güzel olurdu
Böyle sorularla da karşılaşmamız gerekmezdi değil mi?
herkesin kendi hayatı kardeşim, kimene kimin nasıl ilişki yaşadığından. bunu mu sorguluyorsunuz cidden yazık zihniyetinizeAlakası şu neden sürtünüyosunuz? Gerçekten neden
O zaman neden surtundunuz ?ya ne alaka ya
yahu sizi alakadar eden taraf bu mu allah aşkına yapmayın hanımlar ya. takıldığınız tek konu benim neden bir şey yaşadığım mı? bu siteyi birilerinin yaptıklarını sorgulamak için mi kullanıyorsunuz yoksa yararlı olmak için mi?O zaman neden surtundunuz ?
Bu arada hamile olamazsınız
ne diyorsunuz anlamıyorum daha açık yazın lütfenNasıl ilişki yaşıyorsanız bunu da bilmesek ne güzel olur değil mi 2 gün sonrada hamilemiyim dermisin
Asıl sizin zihniyetinize yazık saçma sapan şeyler yapıp böyle saçma konular aciyosunuz. Ayrıca sürtünmeyle ilişki yaşamış olmuyosunuzherkesin kendi hayatı kardeşim, kimene kimin nasıl ilişki yaşadığından. bunu mu sorguluyorsunuz cidden yazık zihniyetinize
Git kiminle ilişki yaşıyorsan ona sor hamile kalırmıyım diye anladınne diyorsunuz anlamıyorum daha açık yazın lütfen
Yararlı oldum olmadım mi? Hamile değilsin işte.yahu sizi alakadar eden taraf bu mu allah aşkına yapmayın hanımlar ya. takıldığınız tek konu benim neden bir şey yaşadığım mı? bu siteyi birilerinin yaptıklarını sorgulamak için mi kullanıyorsunuz yoksa yararlı olmak için mi?
Bunun cevabını nerden bilebilirim Allah bilir diyelim.tabii ki doğru söylüyorsunuz, tekrarında kullanıcaz tabii ki. lakin benim hala kafama takılan bir konu maalesef. çamaşırdan zevk suyunun veya spermin geçme olasılığı yoktur diye düşünüyorum artık sizce de öyle mi
Arkadaşlar hamile olmadığım kesinleşti, çünkü ilişkiden sonra ilk ay 6 gün bu ay da 4 gün gecikmeli kanama gördüm ve normal adet kanamalarım gibiydi. Fakat psikolojik problemlerim olduğu için panik atakla beraber korkular yaşadığım için beynim kabul etmiyor hala hamile olduğuma inandırmaya çalışıyor. Hatta ovülasyon dönemindeyim sümüksü akıntılarım bile geldi yumurtladığıma dair ama hala susmuyor düşüncelerim. Son adetimin bitiminden iki hafta geçti iki haftadır kasık ağrısı varmış gibi göğüslerim büyüyormuş gibi. Mide bulantım gaz sıkışmam da var ama gaz sıkışmasını günlük hayatında da yaşayan bir insanım zaten mide bulantısı da sanırsma stres ve korkudan. Ama karnıma her dokunduğumda o sertliği her hissettiğimde beynim hamilesin diyor. Hiçbir şey çekmiyor canım yemek yiyemiyorum adam akıllı artık ve psikolojim iyice bozuldu. Bu yaşadıklarım yalancı gebelik mi öyleyse nasıl atlatabilirim?
Mayıs ayından beri surtunuyorsunuz sonra hamile miyim diye soruyorsunuz. Bence bu takıntı durumunu aşmadan sürtünmeyi bırakın.Arkadaşlar 8 Veya 9 haftalık bi hamilelikte bebek düşürme riski ne kadar? Sürekli koşu halinde, zıplama halinde, bisiklet sürümünde ne bileyim hızlı hareketlerde dsns etmede bebeğin düşümü riskli midir bu dönemde?
Sürtüne Sürtüne bir hâl oldunuz madem sevişmeyi seviyorsun surtunmeden sevişin hem Sürtünerek hemde don varken hamile kalmassin merak etmearkadaşlar merhaba aslında bu uzun süredir devamlı açılan konulardan birisi. ben de daha önce yaşadım ve psikolojik sorunlara kadar yol açtı. şimdi tecrübesiz kalmamak adına tekrar soruyorum. lütfen bilgisi olan ve fikrinin işe yarayacağına düşününler cevap versin.
öncelikle, zevk suyu veya boşalma iç çamaşırdan gebe bırakır mı?(internette yazılan her yazıda bunun olacağı yazıyor)
iç çamaşırsız sürtünmede zevk suyuyla veya dışa boşalmayla gebe kalınır mı?
allahim yaa nereden aklına geldiHamile kalmaktan korkuyorsanız araya yastık koyup sürtüşün %100 koruma sağlar
ya bakın herkesin kendi tercihi. öyle bişeyi daha deneyimlemek istemiyorum tam olarak hazır değilim. bunlarla alıştırıyoruz birbirimizi.Doğru düzgün sevişin madem, hiç yoktan zevk alırsınız, zaten her türlü strese giriyorsunuz, anlamı olsun bari. Sürtünmekten ne anlıyorsunuz?
Bu bekaret gitmesin diye yapılan bir yöntem, bekaret sorunu olmasa bu yolu kimse seçmez, rahat rahat ilişkiye girmek dururken. Sürtünme yoluyla hamile kalanı duymadım, banyo lifinden kalanı duydum ama (o da ne serin hikaye ahah). Kalırsanız da aldırmayın, o çocuk dünyaya gelmeyi hakediyor, kurtarsa kurtarsa o çocuk kurtarır hepimizi.ya bakın herkesin kendi tercihi. öyle bişeyi daha deneyimlemek istemiyorum tam olarak hazır değilim. bunlarla alıştırıyoruz birbirimizi.
evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuzBu bekaret gitmesin diye yapılan bir yöntem, bekaret sorunu olmasa bu yolu kimse seçmez, rahat rahat ilişkiye girmek dururken. Sürtünme yoluyla hamile kalanı duymadım, banyo lifinden kalanı duydum ama (o da ne serin hikaye ahah). Kalırsanız da aldırmayın, o çocuk dünyaya gelmeyi hakediyor, kurtarsa kurtarsa o çocuk kurtarır hepimizi.