Bir kaç kişide özel hastane para için yapıyordur dediği için burda sorma gereği duydum burda aynı durumu yaşayan kişiler varsa onlar ne yaşamış diye yazdımDoktor olabilir diyorsa daha doğru değil midir,burdaki insanlar daha mı bilgili doktordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç kişide özel hastane para için yapıyordur dediği için burda sorma gereği duydum burda aynı durumu yaşayan kişiler varsa onlar ne yaşamış diye yazdımDoktor olabilir diyorsa daha doğru değil midir,burdaki insanlar daha mı bilgili doktordan
Bunları bende biliyorum sizde biraz araştırın istersen benim annem bana hamileyken 5 ay boyunca pedi tam dolduracak normal adet döneminde olduğu gibi adet olmus 40 tane hesap açtığım falanda yok bu şeyleri yapan sorunları yaşayan ya da bu konuları tam bilmeyen bi tek benmiyim ülkede allah aşkına sıktıysa yazmayon beni engelleyin ne bu yaBakın sakince anlatıyorum sürekli yeni hesap açıp soruyorsunuz. Herkes ya dalga geçerek ya ciddi şekilde hamile olmadığınızı söylüyor. Ayrıca sizin işiniz artık zevk suyu sperm falanda değil siz ADET OLMUŞSUNUZ. BAKIN ADET, REGL, KANAMA, AYBAŞI! ADET OLMAK DEMEK DÖLLENMEYEN YUMURTANIN KANAMA ŞEJLİNDE RAHİMDEN ATILMASIDIR. YANİ YUMURTA DOLLENMEMİŞ, YANİ HAMİLELİK YOK.
Birazdan içimden Müge anlı çıkacak gerçek anlamda. SEN BİZİ ÇILDIRTMAK MI İSTİYORSUN? SENİN KARNINDA BEBEK YOK. SEN HAMİLE DEĞİLSİN. SEN ADET OLMUŞSUN.
Demekki sizinle aynı şekilde sürtünme yaşayıp, adet olup, test yapıp yine de acaba mı diyen bir 10 kişi falan daha var. Bir grup kurum her ay kim gebe kim değil hesaplarsınız. Neyse bana afakanlar bastı Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin size de.Bunları bende biliyorum sizde biraz araştırın istersen benim annem bana hamileyken 5 ay boyunca pedi tam dolduracak normal adet döneminde olduğu gibi adet olmus 40 tane hesap açtığım falanda yok bu şeyleri yapan sorunları yaşayan ya da bu konuları tam bilmeyen bi tek benmiyim ülkede allah aşkına sıktıysa yazmayon beni engelleyin ne bu ya
Kınamaya dalga geçmeye devam allah size yaşatmasın ne sizden ne çocugunuzdanDemekki sizinle aynı şekilde sürtünme yaşayıp, adet olup, test yapıp yine de acaba mı diyen bir 10 kişi falan daha var. Bir grup kurum her ay kim gebe kim değil hesaplarsınız. Neyse bana afakanlar bastı Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin size de.
Doktorunuza sürtünmeden bahsetmediyseniz o yüzden şüpheyle bakmıştır. Yoksa böyle cahil doktor olmaması lazım.Evet bende sizin gibi düşündüm beni yanıltan tek şey tanıştığım doktorlar oldu
Buraya yazdıgım mesaji ilk onlara yazmıstım normalde bende imkansız oldugunu biliyorum tek yanıltan onlar olduDoktorunuza sürtünmeden bahsetmediyseniz o yüzden şüpheyle bakmıştır. Yoksa böyle cahil doktor olmaması lazım.
Çocuğuma böyle şeyler yapmaması gerektiğini, büyüyüp yetişkin olduğunda da eğer yapıyorsa korunma yöntemlerini bizzat kendim anlatırım zaten. Ha böyle sitelere bu tür şeyleri sürekli sorarsa da bunun yanlış olduğunu söyleyip elinden tutarak bir kadın doğum uzmanına başvurmayı tercih ederim. Size artı olarak birde psikolog tavsiye ediyorum ve sizi engelliyorum.Kınamaya dalga geçmeye devam allah size yaşatmasın ne sizden ne çocugunuzdan
Bende sana tavsiye ediyorum canımÇocuğuma böyle şeyler yapmaması gerektiğini, büyüyüp yetişkin olduğunda da eğer yapıyorsa korunma yöntemlerini bizzat kendim anlatırım zaten. Ha böyle sitelere bu tür şeyleri sürekli sorarsa da bunun yanlış olduğunu söyleyip elinden tutarak bir kadın doğum uzmanına başvurmayı tercih ederim. Size artı olarak birde psikolog tavsiye ediyorum ve sizi engelliyorum.
Kınamaya dalga geçmeye devam allah size yaşatmasın ne sizden ne çocugunuzdan
Vermelisin bencedeNeyse ki çocuğuma sürtünmeden cinsellik eğitimi vereceğim
Doğrı birşey oldunu savunmadım zaten isteyenşn istediğini yapabilecegini savundum o mesajıda semi muhatap alarak yazmamıştım pay çıkartma beni küçümsemek içinVermelisin bencede
Vermelisin bencede
Sizde de bilgi var ama insanlık sıfırKeşke sen de az okuyup öğrenseydin. Dil pabuç bilgi sıfır
Mune Ablam simdi gelir sana bi aferin kurdelesi takaryerinizden kudurduğunuz için mesajıda sildim canlarım
canım endişelenme bende benzer bir durum yaşadım 5 kez adet gördüğüm halde cok düsündügüm icin bu korku durumunu aşamıyorum hala acaba olabilir mi diyorum önerim çok düsünüp kendini çıkmaza sokmaman , sana risk olabilir test yap diyen doktor da bence dalga amaclı demis olabilir .Sizde de bilgi var ama insanlık sıfır
Özelden yazsam bakabilirmisin bırdaki imsanlar saçan sapan cvp vetoşarcanım endişelenme bende benzer bir durum yaşadım 5 kez adet gördüğüm halde cok düsündügüm icin bu korku durumunu aşamıyorum hala acaba olabilir mi diyorum önerim çok düsünüp kendini çıkmaza sokmaman , sana risk olabilir test yap diyen doktor da bence dalga amaclı demis olabilir .
canım endişelenme bende benzer bir durum yaşadım 5 kez adet gördüğüm halde cok düsündügüm icin bu korku durumunu aşamıyorum hala acaba olabilir mi diyorum önerim çok düsünüp kendini çıkmaza sokmaman , sana risk olabilir test yap diyen doktor da bence dalga amaclı demis olabilir .
ahahahahah evet hanımefendi günlük espri kotanız dolduysa öpüyorum bal yanaklarınızdan cok güldümSürtünen sürtünenin halinden anlıyor gerçekten