Hamilelik riski nedir

Sacmaladıgımın bende farkındayım ama gerçekten psikolojik olarak zor süreçler geçiyorum o yüzden en ufak ihtimal bile beni çıldırtıyor iç çamaşırıma bulaşmışsa ve ben kendimi o anda oksamıstım ve ic camasırım vajinama degdigi icin ne kadar sacmada olsa şüphelendim üstüne regl gecikince un

gittim bugün regl çözücü verdi ve kan aldı kan almasının sebebi nedir tahlil sonucumu alıcak herhalde bir sorun var mı diye bakmak için. Perşembe tekrar gidicem ultrasonla rahmime baktırmak için bir sorun olabilir dediğiniz gibi.
Kanı hormonlarina bakmak için almıştır genelde öyle yapıyorlar merak etme evet ultrasyondada bekarsin sanırım karından bakarlar kist polikistik over felan varmı diye

Kanı hormonlarina bakmak için almıştır genelde öyle yapıyorlar merak etme evet ultrasyondada bekarsin sanırım karından bakarlar kist polikistik over felan varmı diye
Gebelik testi negatifti kan tahlilinde de çıkar değil mi o hormon. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için böyle saçma durumları sorduğum için mahrum görün. İyi günler.

Gebelik testi negatifti kan tahlilinde de çıkar değil mi o hormon. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için böyle saçma durumları sorduğum için mahrum görün. İyi günler.
Hormonda doktor istediyse çıkar rica ederim ama kendine bunu yapma ve kendini karşındaki erkek arkadaşına kullandirtma üzülen sen olma canım erkeğe bişey olmaz 🙏

Hormonda doktor istediyse çıkar rica ederim ama kendine bunu yapma ve kendini karşındaki erkek arkadaşına kullandirtma üzülen sen olma canım erkeğe bişey olmaz 🙏
Aynen öyle senden taytla şimdi ister sonra çıplak ister sonra veryansın valla üzülüyorum böyle konulara gencliklerine yazık

Çıkar kanda ve hamile değilsin bahsettiğin sekilde hamile kalınsaydi millet tüp bebek yapmazdi tüp bebekle hamile kalmayan bir çok insan var yanın bahsettiğin uçuk kaçık Bir durum

Yani ablacım bu mantıkla havuza denize giren her kadın hamile kalır. Biraz bilinçlenin artık ilerleyen zamanlarda kesinlikle korunmadan ilişkiye girme sonra hamilelik "riski" yerine hpv, aids riski başlıklarını okumayalım.

X