- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
He bunu okudum tövbe yarabbim ele bise olsa keske çoktan hamiş kalırdım-Adel- bu konu kuzum ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bunu okudum tövbe yarabbim ele bise olsa keske çoktan hamiş kalırdım-Adel- bu konu kuzum ♥
Konu sahibi de bu msji görüp rahatlar herhal bnde 5 ay uğraştım gi sen insallah bu yaza hamile girersin insallahHe bunu okudum tövbe yarabbim ele bise olsa keske çoktan hamiş kalırdım
Gülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedim rahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle inşallah günler kaldı testteKonu sahibi de bu msji görüp rahatlar herhal bnde 5 ay uğraştım gi sen insallah bu yaza hamile girersin insallah
KızYaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.
Ayarlarımla oynuyorlar
Öyle valla öncelik bizimAyarlarımla oynuyorlar
Ayyyy heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca adelim nasıl şenlendiririz burayı kızGülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedim rahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle inşallah günler kaldı testte
Öyle valla öncelik bizim
Allah razı olsun kuzum benim ya inşallah.Ayyyy heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca adelim nasıl şenlendiririz burayı kız
Kuzum bnim er yada geç gelecek ama olmazsa hayal kırıklığına uğramak yok daha çok yenisin tmmiAllah razı olsun kuzum benim ya inşallah.
Kurban kesecem gelsin
Bu sefer şartlamadım sartlamiyorum canım icimi rahat tutuyom ❤Kuzum bnim er yada geç gelecek ama olmazsa hayal kırıklığına uğramak yok daha çok yenisin tmmi
Oh ne güzel haberBu sefer şartlamadım sartlamiyorum canım icimi rahat tutuyom ❤
Aynen canım hayırlısı rabbim ne derse ❤Oh ne güzel haber ♥♥
Yaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.
Gerçek kesitten hayatlar anlatılıyor gibiKomedi bir konunun Yorumlarını okumaya gelmiş biri olarak bu yoruma bayıldım
Gerçekten dediğiniz gibi varmış hatunlarReyyan__ burası canım
Nedir-Adel- bu konu kuzum ♥
Neden komediKomedi bir konunun Yorumlarını okumaya gelmiş biri olarak bu yoruma bayıldım