• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Konu sahibi de bu msji görüp rahatlar herhal 😁 bnde 5 ay uğraştım gi :KK70::KK70:😁🙈 sen insallah bu yaza hamile girersin insallah 🙏😘😘😘😘😘
Gülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedim 😎😁 rahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle 😊 inşallah günler kaldı testte

Yaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.:KK31:
Kız :confused:

Gülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedim 😎😁 rahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle 😊 inşallah günler kaldı testte
Ayyyy heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca adelim nasıl şenlendiririz burayı kız 😁😁😘😘😘😘😘🙈💋💋💋

Yaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.:KK31:

Komedi bir konunun Yorumlarını okumaya gelmiş biri olarak bu yoruma bayıldım 🤣🤣🤣🤣

Back