- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
He bunu okudum tövbe yarabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bunu okudum tövbe yarabbim
Konu sahibi de bu msji görüp rahatlar herhalHe bunu okudum tövbe yarabbimele bise olsa keske çoktan hamiş kalırdım
![]()
Gülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedimKonu sahibi de bu msji görüp rahatlar herhalbnde 5 ay uğraştım gi
sen insallah bu yaza hamile girersin insallah
![]()
KızYaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.![]()
Ayarlarımla oynuyorlar
Ayyyy heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca adelim nasıl şenlendiririz burayı kızGülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedimrahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle
inşallah günler kaldı testte
Allah razı olsun kuzum benim ya inşallah.Ayyyy heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca adelim nasıl şenlendiririz burayı kız![]()
Kuzum bnim er yada geç gelecek ama olmazsa hayal kırıklığına uğramak yok daha çok yenisin tmmiAllah razı olsun kuzum benim ya inşallah.
Kurban kesecem gelsin![]()
Bu sefer şartlamadım sartlamiyorum canım icimi rahat tutuyomKuzum bnim er yada geç gelecek ama olmazsa hayal kırıklığına uğramak yok daha çok yenisin tmmi![]()
Oh ne güzel haberBu sefer şartlamadım sartlamiyorum canım icimi rahat tutuyom❤
![]()
Aynen canım hayırlısı rabbim ne derse ❤Oh ne güzel haber♥♥
![]()
Yaklaşık 7 aydır afedersiniz bi kulağımızın arkası kaldı ben böyle hamile kalamıyorken sizler sürtünme ile hamile kalabileceginize kendinizi nasıl inandırdınız?
Vallahi bravo yani milletçe alkışlıyoruz yetmedi,ülkece alkışlıyoruz,yetmedi dünyaca alkışlıyoruz.![]()
Gerçek kesitten hayatlar anlatılıyor gibiKomedi bir konunun Yorumlarını okumaya gelmiş biri olarak bu yoruma bayıldım![]()
Gerçekten dediğiniz gibi varmış hatunlar
Nedir
Neden komediKomedi bir konunun Yorumlarını okumaya gelmiş biri olarak bu yoruma bayıldım![]()